Archive for the ‘Adverteren’ Category

Posted by at maart 23, 2020

Category: Adverteren

Tags: ,

Voor de warme dagen gaan de Nederlanders graag op pad met de camper. Om je camper nog geavanceerde te maken kan je bepaalde gadgets kopen die je tijd verbeteren. Als je er dus op uit trekt met je camper is zeker waard om te kijken naar gadgets die jouw reis en verblijf verbeteren. In deze blog hebben wij voor jou een lijst gemaakt met must-have gadgets.

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera is een must voor een veilige rit in de camper. Het parkeren zal gemakkelijk worden en daarnaast zal het achteruit rijden ook een stuk veiliger worden. Een achteruitrijcamera installeren is vrij gemakkelijk, maar als je twee linker handen hebt, is het slim om naar je lokale auto dealer te gaan. Zij kunnen je verder helpen met het installeren van de achteruitrijcamera. Als je op zoek bent naar beste achteruitrijcamera kan je het beste terecht bij een online achteruitrijcamera aanbieder die je verder kan helpen.

Wasjes in de camper

Als je in de camper verblijft zal je er langer verblijven dan twee dagen. Je moet dus je kleding schoon maken terwijl je in de camper bent en als je voor een langere periode weg gaat moet de kleding natuurlijk gewassen kunnen worden. Als je bijvoorbeeld naar een zonnige locatie gaat zal je al snel zweten en wil je natuurlijk dat de kleding gewassen wordt. Met de gadget Laundreez kan jij gemakkelijk je kleding wassen op vakantie. De gadget is een soort van tas waarin jij je kleding stopt met water. Het is belangrijk dat je de zak goed schudt zodat de kleding schoon wordt.

Helio Pressure Shower

De pressure shower is een douche voor onderweg. De douche bestaat uit een resevoir van water, een drukpomp en een slang waarmee je jezelf kan schoonmaken. De douche kan je overal en nergens opzetten. Je kan ongeveer 6 minuten ongebroken douchen en dankzij het formaat is het makkelijk mee te nemen.

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 14, 2016

Category: Adverteren

Tijdens een festival, verjaardag, bruiloft of voor bedrijf feesten is het must om een event fotograaf in te huren. Een evenement is een bijzondere gebeurtenis die je natuurlijk zo goed mogelijk wilt onthouden. Doormiddel van foto’s is het mogelijk om de mooie gebeurtenis te blijven herinneren. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de foto’s over de juiste kwaliteit beschikken.

Foto’s zijn zeer belangrijk voor het imago van bedrijven, als foto’s op een professionele manier worden geschoten geeft dit een positieve indruk aan de klant. Dit komt omdat er in professionele foto’s meer tijd worden ingestoken en dat is ook zeker te zien. De foto’s bevatten betere kwaliteit en dit kunnen klanten erg op prijs stellen. Een professional heeft de kennis om ervoor te zorgen dat bedrijven de  juiste uitstraling krijgen die passen bij hun doelgroep, bedrijfscultuur en doelen. Een professional weet niet alleen zijn of haar camera te bedienen, maar houdt zich ook bezig met de inhoud van een foto. Ze zorgen ervoor dat de foto een verhaal krijgt.  Het schieten van goede foto’s kost tijd maar het resultaat mag er zeken wezen. Klanten krijgen foto’s toegereikt die ze levenslang kunnen gebruiker. Een professionele fotograaf weet welke factoren een foto mooi maken en daarom gaat een fotograaf dus zorgvuldig aan het werk. Hiervoor is veel ervaring en voorbereiding nodig. Een professionele fotograaf inhuren voor een evenement is een goede investering. De foto’s gaan levenslang mee en de klant kan zelf ook helpen aan het proces door verschillende ideeën te geven aan de fotograaf.

Remy de klein is een event fotograaf die al enige ervaring heeft. Hij beschikt over verschillende soorten social media sites zoals facebook en Instagram. Hier laat hij een aantal foto’s zien van verschillende evenementen. Remy de klein heeft al op veel grote evenementen gefotografeerd  Meer informatie kun je bekijken op zijn website: www.remydeklein.com

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at september 16, 2015

Category: Adverteren

Tags: , ,

Tegenwoordig is promotiekleding bijna niet meer weg te denken in een bedrijf of organisatie.

Het is nou eenmaal belangrijk om herkenbaar te zijn en dit mag best getoond worden op de kleding van de organisatie.

Denk hierbij aan een animatieteam op een camping. Wanneer u vragen heeft over de activiteiten die georganiseerd worden voor uw kinderen is het eenvoudig om iemand van het animatieteam te vinden.

Ook verkopers op straat lopen veelal in promotiekleding. Verkopers van verschillende kranten of folders lopen in bekende steden met een jas of polo aan met het logo van de krant.

Bij deze organisaties is promotiekleding vaak zelfs verplicht.

 

Het doel van promotiekleding is natuurlijk herkenbaar zijn en naamsbekendheid scheppen. Wanneer je een logo of slogan heel vaak voorbij ziet komen zal het je onbewust lang bijblijven. Uit onderzoek is gebleken dat visuele reclame voor maar liefst 35% blijft hangen nadat je het logo een aantal keer gezien hebt.

 

Er zijn verschillende soorten kledingstukken die je als promotiekleding kan gebruiken. Denk hierbij aan een bodywarmer, korte broek, fleece en nog vele anderen. Promotiekleding hoeft niet altijd in de kleuren van een bepaald bedrijf te zijn. Wanneer je met een team samenwerkt waarvan alle leden een blauw poloshirt dragen ben je eigenlijk al herkenbaar genoeg. Wel is het nogmaals verstandig er een logo of slogan op te bedrukken zodat je ook daadwerkelijk geassocieerd zal worden met het bedrijf waarvoor je werkt op dat moment.

 

Het promoten van een bedrijf gebeurd vaak door middel van bedrukte kleding. Het is een makkelijke, snelle en goedkope manier van reclame maken voor je organisatie, bedrijf of bepaalde activiteit waar je op dat moment mee bezig bent. Ook een sportdag op school bijvoorbeeld zal georganiseerd worden door een groep mensen die hier veel tijd in gestoken hebben. Deze zelfde mensen zullen op de sportdag ook aanwezig zijn om het geheel in goede banen te leiden. Vaak hebben deze mensen dan ook promotiekleding aan om weer de simpele reden dat deze mensen herkenbaar zijn. Bij dit soort activiteiten is een logo of slogan niet noodzakelijk, omdat er geen organisatie of bedrijf gepromoot wordt.

 

Zo zie je dus maar dat het gebruiken van promotiekleding erg belangrijk is in sommige situaties, Dus wil je voor weinig geld toch herkenbaar zijn als organisatie? Dan is promotiekleding de perfecte oplossing!

Bezoek de website voor : meer informatie