Archive for the ‘Auto’s en Motoren’ Category

Posted by at augustus 12, 2020

Category: Auto’s en Motoren

Tags: ,

Op een late donderdagmiddag stap je na je laatste vergadering van de dag in de auto. Je bent moe van deze lange werkdag en je wil zo snel mogelijk naar huis. Nog even check je je telefoon en dan zie je dat je man moet overwerken en pas laat thuis zal zijn. Dat betekent dat jij de kinderen van de crèche en bij een speelafspraakje zal moeten ophalen. Zuchtend start je de auto en rijd je weg. Als je bij de crèche aankomt dan tref je je zoontje al huilend in een hoek aan. Het lukt ook jou niet om het tot bedaren te brengen, dus je zet hem maar achter je in de auto terwijl hij door blijft krijsen. Nu nog je dochter ophalen bij een vriendinnetje. Eenmaal aangekomen blijkt ze super hyper te zijn, waarschijnlijk heeft ze veel te veel suiker op. Je begint honger te krijgen en wordt ongeduldig, je neemt haar snel leehnavasor mee in de auto en racet zo vlug als je maar kan naar huis. Je bent vermoeid en je concentratie is niet op zijn best vandaag. Wanneer je eindelijk je eigen straat binnen rolt, zie je de buurtkinderen samen spelen met allerlei speelgoed. Heel voorzichtig rijd je door en zoek je naar de perfecte parkeerplek. Je vindt er eentje die maar een paar meter van je voordeur afligt, perfect! Je rijdt er stapvoets naar toe en kijkt nog één keer even in je spiegels. Dan begin je net iets te haastig in te parkeren. Je kijkt niet goed en ziet niet dat er een voetbal jouw kant op is gevlogen. Je buurmeisje holt achter de bal aan omdat hij bijna onder je auto verdwijnt. Ze komt gevaarlijk dichtbij je auto en gelukkig kijk je op het laatste moment nog in je orlaco achteruitrijcamera. Je schrikt als je je buurmeisje ziet en je stopt meteen. Als je uitstapt zie je dat de bal geplet is, en je buurmeisje gelukkig niet. Het leven van je buurmeisje is door de achteruitrijcamera gered. Dat is wat achteruitrijcamera’s doen; levens redden!

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 21, 2016

Category: Auto’s en Motoren

Tags:

Ben je van plan om een auto te leasen en wil je meer weten over de looptijd van het leasecontract? De looptijd van de leaseauto kun je in veel gevallen zelf bepalen. Bij goedkoop auto leasen is het zo dat je het best voor een langer contract kunt kiezen, omdat je een langer contract nu eenmaal betekent dat je goedkoper uit bent. Wil je de auto tussentijds inleveren? Dan is dat ook mogelijk, maar dan zul je het leasecontract moeten afkopen. Langer doorrijden en dus het contract verlengen is eveneens mogelijk. In het laatste geval kun je met de leasemaatschappij een nieuw contract afsluiten en eventueel een voor jou aantrekkelijk maandbedrag overeenkomen.

Waarom een auto leasen?

Een belangrijk voordeel van het leasen van een auto is dat je niet meer te maken hebt met onverwachte kosten. Een reparatie wordt meestal gedekt door de leasemaatschappij in kwestie. Je rijdt daarnaast voor een relatief scherpe prijs in een nieuwe auto. Er moet wat het laatste betreft wel een kanttekening worden gemaakt, want je bent aan het eind van de rit niet goedkoper uit dan wanneer je de auto zelf had gekocht. Wel kun je na afloop van het contract weer in een nieuwe auto stappen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de restwaarde van de auto. Veel mensen vinden dit soort zekerheden prettig en kiezen daarom voor een lease auto.

Een occasion leasen

Bij leasen denken de meeste mensen aan een nieuwe lease auto, maar je kunt ook een tweedehands auto leasen. Dit zijn dan geen auto’s van tien jaar oud, maar vrij jonge auto’s. Vaak slechts een paar jaar oud. Wanneer je zo’n auto gaat leasen rijd je in een uitstekend onderhouden auto, die nog vrij jong is. Zeker aan te raden als je goedkoop auto leasen wilt

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 21, 2016

Category: Auto’s en Motoren

Tags:

Tegenwoordig heeft bijna iedereen boven de achttien jaar een rijbewijs. Naast het hebben van een rijbewijs, wil iedereen met een rijbewijs vaak ook zo snel mogelijk een eigen auto hebben. Dit is niet altijd even makkelijk. Een auto kopen en onderhouden kost een hoop geld. Je betaalt vaak al duizenden euro’s en dat alleen voor de aanschaf van een auto. En als je de auto eenmaal hebt gekocht, dan ben je er nog niet. Denk maar eens aan de benzine die in de auto moet zitten om ermee te kunnen rijden, of de verzekeringen die je moet aanschaffen om ervoor te zorgen dat de auto verzekerd is. Dit brengt een hoop extra kosten met zich mee.

Een auto leasen

Het hebben en onderhouden van een eigen auto kost dus een hoop geld. Als je dit niet ziet zitten, kun je er ook voor kiezen om een auto te gaan leasen. Goedkoop auto leasen wordt door verschillende leasemaatschappijen aangeboden. Er zijn verschillende modellen auto’s waar je uit kan kiezen. De prijzen verschillen daarom ook. Voor een wat grotere en duurdere auto betaal je vaak meer dan voor een wat oudere en kleine auto. Je kan het voor jezelf zo duur of goedkoop maken als dat je zelf wilt. Een auto leasen is dus niet alleen maar voor mensen met veel geld. Voor iedereen is het mogelijk een auto te leasen.

Wat is precies een auto leasen

Als je de beslissing hebt genomen om een auto te gaan leasen, kun je je hierin gaan verdiepen. Als je een auto gaat leasen, betekent dit eigenlijk dat er voor een bepaalde periode een auto aan je wordt uitgeleend. De leasemaatschappij is de verhuurder en jij bent de huurder. Het leasen van een auto is dus iets anders dan het kopen van een auto. Een leaseauto wordt niet aan jou verkocht. De leasemaatschappij kan jou helpen bij de keus van een auto die bij jou past en aan hen kun je jouw voorkeuren voor een auto uitspreken.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at april 6, 2016

Category: Auto’s en Motoren

Tags: ,

Wij van rijschool Utrecht zijn een zeer hecht team.

Ons team bestaat uit een vaste kern van instructeurs die allemaal in het bezit zijn van een WRM-certificaat, ofwel een certificaat rijonderricht op grond van de Wet Rijonderricht Motorvoertuigen, toegekend door branche-instituut IBKI. Om hun kennis op peil te houden blijven onze instructeurs zich bijscholen en volgen ze gespecialiseerde trainingen, zoals de Verhoogde Rijvaardigheid Opleiding (VRO).

Al onze instructeurs beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als beste rijschool Utrecht willen wij graag aan deze eis voldoen: de veiligheid van onze leerlingen gaat voor alles, niet alleen in het verkeer, maar ook in de lessituatie. Daarnaast zijn al onze instructeurs gecertificeerd om les te mogen geven aan bijzondere doelgroepen, zoals leerlingen met autisme of PDD-NOS. De certificeringen hiervoor worden verstrekt door de Verkeersacademie, de ontwikkelaar van het autisme- en ADHD-protocol voor rij instructeurs.

autorijschool Troy heeft  inmiddels 10  jaar ervaring. Toch blijven we continu leren, van en met elkaar. De jonge en oude generatie van instructeurs wisselt dan ook regelmatig kennis en ervaringen uit tijdens teamvergaderingen.

Persoonlijk Stap je met een goed gevoel uit de auto, dan begin je met vertrouwen aan de volgende les en dat verhoogt de slagingskans tijdens het examen. Iedere leerling vraagt weer om een andere aanpak, of er nu sprake is autisme, AD(H)D of niet. Als instructeur moet je dus goed kunnen schakelen, zowel tijdens het rijden als in de omgang met leerlingen. Doordat al onze instructeurs een coaching opleiding hebben gevolgd, zijn ze in staat om de rijles Utrecht aan te passen op hoe iemand in elkaar zit en welke leermethode bij hem of haar past.

Dus wat voor leerling je ook bent bij rijschool Utrecht ben je altijd goed.

Bezoek onze site www.rijschool-troy.nl of bel 030:8080317 voor jou gratis en vrijblijvende proef les.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at september 6, 2013

Category: Auto’s en Motoren

Tags: ,

Goede zomerbanden

Een eerste vereiste die mensen aan hun zomerbanden stellen, is dat deze van een goede kwaliteit moeten zijn. Veel mensen denken dat alleen de bekende A-merken hieraan voldoen, maar door de kwaliteitseisen die aan deze producten gesteld worden, zijn er eigenlijk geen slechte exemplaren meer te krijgen tegenwoordig. Uiteraard is er vaak wel verschil in levensduur tussen de A-merken en de prijsvechters, maar dit verschil betaalt zich ook weer terug in de prijs. Het is voor de kwaliteit van zomerbanden dus niet meer nodig om te kiezen voor de duurdere A-merken autobanden.

Koop zomerbanden

Wilt u zomerbanden kopen die gunstig geprijsd zijn, dan kunt u beter niet naar uw garage gaan. Voordat de banden daar liggen, zijn ze namelijk langs veel tussenpersonen gegaan en daar worden de prijzen alleen maar hoger van. Voor voordelig geprijsde zomerbanden kunt u beter kijken bij webwinkels. Zij kopen vaak rechtstreeks bij de fabrikant in, waardoor zij de prijs laag kunnen houden. Daardoor zijn niet alleen de prijsvechters zeer voordelig aan te schaffen, maar ook voor de A-merken betaalt u bij hen minder. Daar wordt uw portemonnee natuurlijk wel blij van! Een goed voorbeeld van een dergelijke webwinkel is bandengoedkoop.nl, wij hebben zeer goede ervaringen met hen.

Assortiment van bandengoedkoop.nl

Een groot voordeel van deze webwinkel is natuurlijk hun lage tarieven, maar ook hun grote aanbod in zomerbanden werkt in hun voordeel. Welk merk en welke maat u ook zoekt, u zult het bij hen zeker vinden. U hebt nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop nieuwe zomerbanden aangeschaft. U kunt bij hen overigens ook terecht voor stalen velgen, sportvelgen, winterbanden en all season banden. In elk seizoen vindt u dus bij hen de voordeligste mogelijkheden. Wilt u ook besparen op de kosten voor uw auto? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen op bandengoedkoop.nl.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at augustus 5, 2013

Category: Auto’s en Motoren

Tags: ,

All season banden voor elk seizoen

Wilt u graag weten waar u eenvoudig goede banden voor uw auto kunt kopen? Bent u op zoek naar een manier om voor een lage prijs goede autobanden aan te schaffen? Kom dan eens kijken op de website van Bandengoedkoop.nl. Dit bedrijf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan banden voor uw auto en biedt deze allemaal voor een zeer vriendelijke prijs aan. Waarom zou u nog meer willen betalen voor uw banden als u nu uw auto en uzelf kunt verblijden met banden die niet te duur zijn en toch van een zeer hoge kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld eens naar de all season banden die dit bedrijf voor in de aanbieding heeft. Het assortiment van dit soort banden is groot en ze worden allemaal voor een vriendelijke prijs aangeboden. All season banden zijn banden die u het hele jaar door kunt gebruiken. U hoeft dus niet meer in de zomer en de winter van banden te wisselen.

Bandengoedkoop.nl heeft vele verschillende soorten all season banden

Wat voor banden u ook wilt hebben, de kans is groot dat Bandengoedkoop.nl de banden heeft waar u naar op zoek bent. Kijk eens op de website om het volledige aanbod te bekijken. U kunt hier eenvoudig de autobanden bestellen waardoor u niet meer naar een garage of een winkel toe hoeft te gaan om uw favoriete banden aan te schaffen. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen uit vele verschillende soorten all season banden, waardoor u er zeker van kunt zijn dat er banden tussen zitten die goed bij u en uw wensen zullen passen.

Kijk nu op de website

Bent u nieuwsgierig naar wat Bandengoedkoop.nl u allemaal aan kan bieden? Kijk dan nu op de website en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod aan autobanden voor een vriendelijke prijs.

Bezoek de website voor : meer informatie