Archive for the ‘Banen en opleidingen’ Category

Posted by at augustus 23, 2018

Category: Banen en opleidingen

Tags: ,

Voor grote projecten in de bouw schakelt u verschillende specialisten in. Denk maar aan een architect, adviseurs, de Revit modelleur en natuurlijk de opdrachtgever. Om alles goed te laten verlopen is het verstandig om een werkvoorbereider en een uitvoerder in te schakelen die uw bouwproject goed laten verlopen. De focus tijdens het proces ligt op een integrale procesbenadering en het beheersen van de risico’s. Wat is bijvoorbeeld de bodemgesteldheid en beschikt u over de nodige materialen en producten om het project in werking te zetten? Vindt het project aan een openbare weg plaats of juist op een afgelegen plek? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken wanneer u een bouwproject wilt starten.

Een werkvoorbereider en uitvoerder voor uw bouwproject met een VOG verklaring

Een specialist als Velox Engineering hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet alleen voor opdrachtgevers, maar ook voor medewerkers.  Medewerkers binnen het bedrijf beschikken dan ook over een VOG. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een document waaruit blijkt dat het gedrag van bijvoorbeeld de uitvoerder, Revit modelleur en werkvoorbereider die u voor uw bouwproject inschakelt in het verleden geen bezwaar heeft gevormd voor het vervullen van een specifieke taak in de samenleving. Er wordt onderzoek gedaan naar het justitiële verleden zodra een VOG aangevraagd wordt. Daarnaast beschikt het bedrijf over een ISO 9001 certificering en een NEN 4400 certificaat wat betekent dat zij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid.  Heeft u interesse? Schrijf u in voor een open sollicitatie.

Een professionele uitvoerder in de werktuigbouwkunde

Zoekt u een totaaloplossing voor werktuigbouwkundige installaties? Dan kunt u terecht bij Velox Engineering. Hier werken deskundige werkvoorbereiders en uitvoerders die u kunt inschakelen voor uw bouwproject. Tijdens de werkzaamheden staan de nieuwste technieken, innovatie en duurzame energie centraal. De uitvoerder is de sturende kracht tijdens het bouwproject en heeft een leidinggevende functie. Ook de Revit modelleur komt van pas die globale plannen omzet naar technisch uitvoerbare ontwerpen aan de hand van de BIM-methodiek. Wist u dat Velox Engineering veiligheid, milieu en gezondheid belangrijk vindt? Zij beschikken dan ook over een VCA- certificatie. De kans op arbeidsongevallen worden op die manier beperkt tot het minimum.

Posted by at juni 8, 2018

Category: Banen en opleidingen

Tags:

Zijn en zaken in je persoonlijkheid die je belemmeren om groei door te maken? Zou je een verandering willen maken in je denken, je gedrag en dus ook je leven? Tijdens een NLP training in Utrecht worden je persoonlijke pijnpunten op een positieve manier aangepakt. Niet alleen voor trainingen, maar ook voor steun, een klankbord of een vertrouwenspersoon ben je hier op het juiste adres. Middels coaching, begeleiding, persoonlijke training en nazorg wordt jouw gedrag bewust veranderd. Er is voldoende ruimte om alle veranderingen door te spreken, zodat je overal helemaal achter staat. Ook zal er gewerkt worden met het ‘Identity Compass’ om je huidige motieven en voorkeuren vast te stellen.

3 redenen om je leven te verrijken met een NLP training in de buurt van Utrecht

Er zijn vele redenen waardoor een NLP training je volgen in de regio van Utrecht je kan helpen met een beter leven en een bevorderde mentale status. Door NLP krijg je meer grip op je eigen leven. Je begrijpt waarom je bepaalde stappen wel of niet hebt gezet en ziet in wat er anders kan. Door het verleden leer je wat er in de toekomst nog beter kan. Op die manier ontwikkel je jezelf persoonlijk beter. Alle opgedane kennis maakt je een rijker persoon. Tot slot heb jij niet alleen iets aan de verrijkingen van NLP, maar ook anderen hebben er iets aan! Je functioneert beter als bijvoorbeeld manager, therapeut of coach omdat je collega’s of cliënten nog beter kunt ondersteunen.

Leer beter communiceren door een NLP training in de buurt van Utrecht

Waaruit bestaan jouw persoonlijke ambities en doelen? Zou je willen doorgroeien op zakelijk vlak of toch liever een persoonlijke groei doormaken? Door bijvoorbeeld mensen beter aan te sturen, persoonlijke ontwikkeling door te maken en een betere coach te zijn? Ga dan voor een NLP training, die je in Utrecht kan volgen. Waar staat NLP voor? Deze afkorting staat voor ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’. Het doel van NLP is om te begrijpen hoe iemand denkt. Gedrag en communicatie staan hierbij centraal. Met je opgedane kennis kan je iemands gedrag en communicatie in positieve zin veranderen. Middels taal stuur je iemand de goede kant op. Door een NLP training in Utrecht train je je communicatie en die van je werknemers! Ontdek Neuro Linguïstisch Programmeren!

Posted by at mei 3, 2018

Category: Banen en opleidingen

Tags: ,

Bent u bekend met de zaken rond Wajong banen, de mensen en de participatie wet? Dergelijke kennis kan u voordelen opleveren als werkgever. De mensen die onder de participatiewet vallen zijn jongeren met een handicap, mensen met een bijstandsuitkering en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Ok, nu denkt u ‘wat heb ik hieraan voor mijn bedrijf?’ Allereerst haalt u zo een werknemer in huis die trouw is aan het bedrijf en die zijn of haar werk met enthousiasme doet. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. En wat dacht u van het maatschappelijk verantwoord imago van uw bedrijf? Interessant, nietwaar? Neem daarom contact op met WerkgeversServicpunt West-Brabant.

Het grootste werkzoekendenbestand van Nederland voor al uw Wajong banen

U hebt als baas zeker interesse in het toepassen van jongeren met een handicap op Wajong banen. U weet ook goed dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander. En ook dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het grootste werkzoekendenbestand bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.

Hoe u als ondernemer uw voordeel doet met de doelgroep van de participatiewet

De doelgroepen van de participatiewet bestaan eigenlijk uit drie verschillende delen. Het gaat om jongeren met een handicap die vanuit de Wajong op zoek gaan naar toepasselijk werk. Het kunnen ook mensen zijn die nu in de bijstand zitten en die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De laatste groep bestaat uit mensen die in aanmerking komen voor sociale werkvoorziening. Ondanks de afstand tot de arbeidsmarkt willen deze mensen graag werken en dat schept trouw richting uw organisatie. En door WerkgeversServicpunt West-Brabant in te schakelen heeft u snel uw posities gevuld en maakt u gebruik van de financiële voordelen die deze banen u opleveren.

Posted by at april 19, 2018

Category: Banen en opleidingen

Tags:

Het vinden van een nieuwe administratief medewerker voor uw bedrijf in Rotterdam is een lastige taak. Nu de economie weer aan het aantrekken is, komen er steeds meer banen bij. Hierdoor zijn er steeds minder werkzoekenden die klaar staan om uw bedrijf te komen versterken. Heeft u er al eens over nagedacht om een uitzendbureau in te schakelen? Vaak beschikken uitzendbureaus over een groot netwerk aan vakbekwame arbeidskrachten die staan te popelen om aan het werk te gaan. Ideaal dus tijdens uw zoektocht naar deskundig personeel. In het bestand van een uitzendbureau zoals DDD Personeel vindt u ongetwijfeld de nieuwe administratief medewerker uit Rotterdam waarnaar u op zoek bent.

De service gaat verder na het vinden van een administratief medewerker in Rotterdam

Bij het bedrijf DDD Personeel vindt u een grote diversiteit aan HR-diensten onder één dak. Het is zelfs mogelijk om het hele wervingsproces uit handen te geven. U geeft aan welke eisen u stelt voor de nieuwe medewerker. Het bedrijf gaat vervolgens op zoek naar een geschikte kandidaat die goed bij uw bedrijfsprofiel past. Naast dat dit bedrijf helpt met het vinden van nieuw deskundig personeel, voeren ze ook enkele belangrijke HR taken voor u uit. Zo informeren ze nieuwe werknemers over de huisregels en vertonen ze uw bedrijfsfilm. Zo is uw nieuwe administratief medewerker helemaal klaar om aan de slag te gaan bij uw bedrijf in Rotterdam.

Flexibele voorwaarden bij het aannemen van een administratief medewerker in Rotterdam

De laatste jaren is de arbeidsmarkt steeds flexibeler geworden. Zo heeft u te maken met uiteenlopende arbeidskrachten. Voor u als werkgever, pakt dat voordelig uit. U heeft de keuze of u de werknemer inhuurt op basis van payroll, uitzendbasis of detachering. Op deze manier kunt u het contract van uw nieuwe administratief medewerker precies aanpassen op de behoeften van uw bedrijf in Rotterdam. Heeft u iemand nodig voor een bepaalde periode? Of voor een wisselende hoeveelheid uur per week? Laat uw wensen weten aan het uitzendbureau DDD Personeel, dan vinden zij de juiste arbeidskracht voor u.