Archive for the ‘Banen en opleidingen’ Category

Posted by at december 16, 2020

Category: Banen en opleidingen

Tags:

Algemeen bediende

Jouw verantwoordelijkheden

Je staat in voor het dagelijks beheren en verwerken van de inkomende mailings. Op basis van de verkregen informatie van de projectleiders zal je bestelbonnen en contracten verder opmaken. Daarnaast beheer je ook de stock Je beheert de geregistreerde werknemers in Checkin@work, ook deze van onze onderaannemers. Daarnaast hou je wekelijks alle uurstaten bij. Je volgt vergaderingen mee en maakt hier telkens verslagen van. Je staat in voor de facturatie van de verschillende lopende projecten. Deze facturatie beheer je in Navision. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en het bekomen van de signalisatievergunningen en vergunningen regularisatie Je staat in voor klachtenbehandeling Je neemt de personeelsplanning voor je rekening

Jouw profiel

Je hebt een eerste ervaring achter de rug binnen projectadministratie Je hebt een sterke technische affiniteit of kennis. Kennis telecom en/of grondwerken is een meerwaarde Je bent vlot met PC in het algemeen en hebt een goede kennis Excel en Word Zin voor nauwkeurigheid zit in je vingers Je beschikt over een ‘CAN DO’-mentaliteit en bent communicatief Je bezit over de nodig “pit” om je doelen te bereiken Je kan zelfstandig werken en bent eveneens een echte teamplayer Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Ons aanbod

 Wij bieden jou een marktconform salaris aan met doorgroeimogelijkheden.

https://www.vindazo.be/vacatures/algemeen-bediende.html

Posted by at november 11, 2020

Category: Banen en opleidingen

Tags:

Heeft je carrière nieuwe motivatie nodig? Bent u op zoek naar werkgevers die verder denken dan standaardprocedures? Voor een advocatenkantoor in de regio Hasselt zoeken we bijkomende ondersteuning voor haar team. Hun expertisegebieden zijn ondernemingsrecht en contractenrecht, en hun cliënten zijn zeer divers, van pure ondernemers tot vrije beroepen.

Profiel

 • Verwerk bestanden onafhankelijk van A tot Z.
 • Adviseer uw eigen klantenportfolio
 • Je draagt ​​actief bij aan de ontwikkeling van het kantoor en onderhoudt belangrijke klantrelaties
 • Doe check-check-check
 • Heb je een masterdiploma in de rechten?
 • Kun je je bureau sluiten voor een stage en heb je minimaal 3 jaar ervaring?
 • Heb jij ambities en kijk je al uit naar de volgende stap in je carrière?

Aanbod

 • In ruil voor deze verantwoordelijkheden kunt u rekenen op royale bonussen
 • Als je een eigen kantoorruimte hebt, moet een moderne werkomgeving aandacht besteden aan sociale afstand
 • Gratis trainingsbudget om uw kennis up-to-date te houden
 • Teambuilding speelt een belangrijke rol in de familiegroepsfeer, dus het is erg belangrijk


https://www.vindazo.be/vacatures/corporate-lawyer.html

Posted by at augustus 24, 2020

Category: Banen en opleidingen

Tags:

Wat ga je doen

Als vasculaire diagnostische laboratoriumtechnicus (vasculaire laboratoriumtechnicus) moet u onafhankelijk vasculair onderzoek doen onder de eindverantwoordelijkheid van een medisch deskundige en poliklinische en klinische niet-invasieve vasculaire diagnoses stellen die u wilt toelichten en beschrijven. Voer vasculaire onderzoeken uit in verschillende specialiteiten, waaronder neonatologie en nefrologie. Veel voorkomende onderzoeken zijn onder meer duplex dubbele aorta, bilaterale halsslagaders, looptest en enkel-brachiale index, veneuze trombose met dubbele ketens. Daarnaast woon je wekelijks vaatvergaderingen bij en werk je nauw samen met medische experts.

Naast patiëntenzorg doen we ook mee aan wetenschappelijk onderzoek.

Het examen dat u uitvoert, kan soms lang duren en kan de patiënt nerveus maken. Onderdeel van het werk is de bijdrage aan herinneringen.

Omgang met mensen is daarom een ​​belangrijk onderdeel van je werk. Je begeleidt de patiënt en stelt hem gerust.

Wat we van je verwachten

U dient in het bezit te zijn van een diploma van het HBO Laboratorium Vasculaire Diagnostiek.

Je hebt aantoonbare up-to-date ervaring op dit gebied. Als laboratoriumtechnicus vaatdiagnostiek werk je voornamelijk in de AMC-locatie.

De ideale kandidaat:

Het is het beste om ten minste één jaar relevante klinische ervaring te hebben;

Flexibel, communicatief vaardig en spreekt vloeiend Nederlands;

Is een gepassioneerd multidisciplinair teamlid;

Werkstijl met motivatie en oplossingen;

Zie en grijp kansen om patiënten te behandelen;

Kan taken zelfstandig uitvoeren;

Beschikken over goede communicatieve vaardigheden, denken graag samen en kunnen duidelijk zijn grenzen aangeven.

Waar ga je werken

Het Vasculair Centrum maakt deel uit van de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. In het midden van het bloedvat bevinden zich twee vasculaire holtes, beide voorzien van een Philips Affinity echografiesysteem, een Elcat-angioscoop voor drukmeting en een loopband voor inspanningstesten. Momenteel bestaat het vasculaire centrum van AMC uit drie vasculaire medewerkers, van wie er één ook een volledige reeks radiologische werkzaamheden verricht. Voor dit soort vacatures zijn wij op zoek naar een collega die gespecialiseerd is in vaatcentrumactiviteiten.

Wat we je bieden

Wij voorzien je van voldoende ontwikkelings-, verdiepings- en verbredingsmogelijkheden, aanvullende opleidingen en doorgroeimogelijkheden! Werken bij het UMC in Amsterdam betekent werken in een geïnspireerde professionele omgeving die ontwikkeling in alle aspecten bevordert.

Op basis van een 36-uursalaris ligt het totale salaris tussen € 2.769 en € 3.712 per maand (8 CAO UMC).

Het salaris is exclusief onregelmatige ploegentoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).

Ten eerste zorgen we voor een arbeidsovereenkomst van 12 maanden, bij een goede prestatie wordt verwacht dat deze vast wordt aangenomen.

Naast goed bereikbaar met het openbaar vervoer zijn er ook parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je met de fiets komen, dan kun je gebruik maken van het fietsplan.

Het pensioen wordt opgebouwd in ABP. UMC Amsterdam droeg een groot deel van de premie bij (70%).

Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren het hele jaar door diverse (sport) activiteiten en evenementen.

Samen met ons heb je onbeperkt toegang tot trainingen in onze online leeromgeving GoodHabitz.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/specialist.html

Posted by at augustus 10, 2020

Category: Banen en opleidingen

Tags:

Wij zijn op zoek naar een bouwplantoetser/casemanager Wabo in de regio Zuid-Holland

Functieomschrijving

In de functie van Bouwplan Evaluator / Casemanager Wabo werk je samen met bewoners, organisaties, verenigingen, overheden, ondernemers en andere belanghebbenden om het beste resultaat voor de gemeente te behalen.

U en uw collega’s plannen samen de gemeentelijke inrichting op basis van het bestemmingsplan. Je bent verantwoordelijk voor het testen en evalueren van applicaties in overeenstemming met wet-, regelgeving en beleid. Je bent ook verantwoordelijk voor het afhandelen van formele beslissingen aan de burgemeester en wethouders. Ook het opstellen van correspondentie, besluiten en (advies) rapporten behoort tot uw verantwoordelijkheden.

Tenslotte kunnen collega’s, sollicitanten en belanghebbenden altijd bij u terecht voor hulp en advies aan interne en externe partners. Conclusie: deze gemeente mag je niet missen!

Werkvereisten

Als potentiële bouwplan-evaluator / casemanager moet u aan veel belangrijke vereisten voldoen:

Je hebt minimaal het werk- en denkniveau van HBO in de bouwkundige richting. Als je een ABW-I training hebt gevolgd, is dit een beloning, anders ben je er klaar voor.

Je bent erg gevoelig in management;

Ervaring of bekendheid met Key2Vergerkingen is een pre.

Je hebt jarenlange ervaring in vergelijkbare functies;

Ten slotte kunt u omgaan met conflictsituaties en belangenconflicten.

Bedrijfsomschrijving

De gemeente luistert naar de stemmen van burgers, toeristen en bedrijven. Dit doen ze door goed te luisteren naar de onderwerpen die worden besproken. Het is belangrijk dat de gemeente regelmatig contact onderhoudt met bewoners en partners om samen met hen naar oplossingen te zoeken. Dit kan door deelname aan samenwerking of coproductie. Uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel: een zelfredzame samenleving. Deze samenleving is continu in beweging en het is belangrijk dat de medewerkers van de gemeente deze ontwikkelingen kunnen volgen. Daarom wordt van hen verwacht dat ze hier continu op inspelen en voldoen aan de nieuwe eisen en wensen van alle partijen.

Wat kun je nog meer krijgen van Matchpartner?

Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die kandidaten met respect en vertrouwen behandelt;

Wij hechten veel belang aan de wensen van kandidaten en doen altijd ons best om hieraan te voldoen. Overweeg uitdagende functies en ontwikkelingsmogelijkheden;

U kunt van ons verwachten dat wij ons proactief opstellen en wij creëren kansen voor onze klanten op basis van uw persoonlijke gegevens en wensen;

We zijn transparant, we streven altijd naar een goede communicatie in termen van feedback, feedback en toegankelijkheid;

Kortom, dit is een zeer geschikte club om te werken, en ook de consultants die hier voor jou werken zullen plezier en passie uitstralen in hun werk.

https://www.vindazo.nl/keywords/construction.html