Archive for the ‘Bedrijven’ Category

Posted by at december 13, 2019

Category: Bedrijven

 De de aantrekkingskracht van fijne productverpakking zijn van invloed op consumenten die iets  van plan zijn een aankoop te doen. Het kan aanzetten tot impulsaankopen. Slimme keuzes in kleur, vorm, textuur en typografie kunnen het verschil maken in het succes van je product. Zo veroorzaakt een aantrekkelijke product verpakking meer activiteit in het gebied van de hersenen die met impulsiviteit worden geassocieerd, dan neutrale verpakkingen. Met andere woorden, een aantrekkelijke  product verpakking motiveren mensen om impulsieve keuzes te maken

De functies van kleur, vorm en de touch en feel

Het gebruik van kleur heeft drie primaire functies in het verpakkingsontwerp De kleur moet de aandacht van de consument trekken. Kleur kan zeer effectief zijn in het trekken van de aandacht van de consument. Kleuren zoals rood, geel, groen en roze zijn de vier meest in het oog springende kleuren zijn. Het gebruik van één van deze kleuren in een product verpakking verhoogt de kans dat iemand naar het product kijkt. De vorm van je product verpakking kan de meest onderscheidende factor zijn. Stel je voor dat een klant in de supermarkt een vol productschap bekijkt. Op de middelste plank staat één product die een andere vorm heeft als alle andere producten. Hiermee is deze direct onderscheidend, uniek en herkenbaar. Wees dus niet bang om verder te denken dan de traditionele verpakkingsvormen. Streef naar een product verpakking die anders, productgeschikt en merkrelevant is. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de touch & feel van de verpakking. Producten die aangenaam aanvoelen, kunnen een positieve reactie bij de consument creëren. Producten met een gladde, matte, zijdezachte hoogglans uitstraling, of die zacht en pluizig aanvoelen, motiveren consumenten om het product aan te willen raken. Kies een product verpakking waarvan de textuur weergeeft wat de consument in de verpakking kan verwachten. Is je product luxueus? Kies materiaal dat luxueus aanvoelt. Op die manieren kun je klanten stimuleren om jouw product te kopenPosted by at november 1, 2019

Category: Bedrijven

Tags: ,

Iedereen kent ze wel, rieten daken. Door de jaren heen zijn er verschillende manieren ontstaan om een rieten dak te dekken. Hierbij hebben we het over de traditionele, open constructie en de gesloten constructie. Dit is het enige verschil in een dak, verder wordt het precies hetzelfde gedekt.

De eerste is de traditionele rieten kap, dit bestaat uit een raamwerk dat bestaat uit latten en balken. Er worden balken bevestigd met daarom heen een draad, hieraan wordt later het riet bevestigd. Deze constructie is open wat betekend dat het riet van binnenuit zichtbaar blijft. De tweede constructie is de gesloten constructie, hierbij kun je al een beetje invullen wat het verschil is. Deze constructie bestaat ook uit balken, het verschil is dat de balken hier worden beslagen met plathout. Het dekken van het riet gaat wel op dezelfde manier als het dekken op de traditionele manier. Het riet wordt vastgezet met schroeven aan de draden om de balken heen. Het verschil is dat je niet het riet ziet maar houten balken.

Bij allebei de daken is het onderhouden rieten dak erg belangrijk. Wanneer je het dak goed bijhoud zorg je ervoor dat het echte nodige onderhoud echt zolang mogelijk wordt uitgesteld. Wanneer er echt groot onderhoud moet worden uitgevoerd kan dit veel geld kosten. Het is de bedoeling dat een rieten dak ongeveer 40 jaar meegaat. Wanneer je een rieten dak aanschaft zijn er ook dingen waarop je kunt letten, bijvoorbeeld hoe stijl je dak is. Wanneer een dak stijl is zal het water er sneller afglijden en zal het dak sneller drogen. Hoelang het dak meegaat heeft te maken met de combinatie van alles, is de hellingshoek niet goed maakt het niet uit hoe goed het riet is waarmee gewerkt wordt. Alles moet allemaal goed in verhouding zijn om uit te komen op het perfecte rieten dak.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at augustus 18, 2019

Category: Bedrijven

Een spandoek bestellen is altijd een goed begin van iedere actie die promotie nodig heeft. Een spandoek bestellen is onmisbaar bij het verkopen van een huis of bij bijvoorbeeld een evenement die je wilt promoten. Door een spandoek te bestellen trek je meer aandacht naar je evenement of promotie toe waardoor het meer publiciteit krijgt en dus meer aandacht, hierdoor ontvangt je gepromote doel meer aandacht en ontstaat er een hoger bezoekersaantal. Hierdoor kan je meer geld verdienen en dus eerder je doelen uitbreiden en bereiken. Daarom is het belangrijk dat het spandoek opvalt zodat mensen je promotie zien en dit in hun hoofd hebben, misschien lijkt het ze super leuk om deel te nemen of ernaartoe te gaan. Een spandoek bestellen is een doek of reclamebord dat wordt gebruikt bij het verkopen of verhuren van huizen of panden of het promoten van festivals, of evenementen. Eigenlijk kan het overal voor worden gebruikt. Je hebt ze vast wel eens gezien. Een langwerpig doek aan het raam vastgemaakt met een evenement of campagne erop. Hierdoor wordt direct duidelijk dat er een groot evenement aankomt wat heel bekent is en wat je eigenlijk niet kunt missen. Mensen worden herinnert aan het evenement en hierdoor gaan meer mensen ernaartoe.

Wat is allemaal mogelijk wanneer je een Spandoek bestelt.

Je hebt verschillende soorten Spandoeken waar je uit kunt kiezen, verschillende lengtes en breedtes en natuurlijk je eigen ontwerp. Je kan elk design laten drukken die je maar wilt. De Spandoeken worden recht en goed uitgesneden voor de perfecte pasvorm en helemaal naar jouw wensen. Ook kan het enkel of dubbelzijdig bedrukt worden het is maar net wat je het liefst hebt en het kan allemaal naar jouw aanpassingen gedrukt worden. Dubbelzijdig is natuurlijk handig als mensen van beide richtingen kunnen komen. Een spandoek bestelt u gemakkelijk online.Posted by at juli 3, 2019

Category: Bedrijven

Tags: ,

Het blijft gevaarlijk, al zit je in een vrachtwagen of een wat kleinere auto, de dode hoek blijft gevaarlijk. Je blijft je verbazen over het feit dat voertuigen in de dode hoek gewoon niet te zien zijn. Daarom is het altijd belangrijk goed te blijven kijken en scherp te zijn tijdens het rijden. Vooral grotere motorvoertuigen als vrachtwagens hebben erg veel last van dit probleem en dan vooral tijdens het achteruitrijden. Het lijkt wel alsof je ogen tekort komt en niet meer goed kunt inschatten wat er nou daadwerkelijk om je heen gebeurd. Het feit dat je een bijzondere manoeuvre uitvoert maakt het ook niet makkelijk dat je iedereen en alles voorrang moet geven tijdens jouw daad.

 

Nu is voor dit probleem gelukkig een oplossing gevonden; de achteruitrijcamera. In veel vrachtvoertuigen is het zelfs verplicht een achteruitrijcamera vrachtwagen geïnstalleerd te hebben. De naam zegt al erg veel over de tool zelf. Het is letterlijk een camera die ervoor zorgt dat je goed kunt zien wat er aan de achterkant van de auto allemaal gebeurd. De camera is gevestigd aan de achterzijde van de auto en verbonden met een scherm wat rechts van het stuur te zien is. Op deze manier hoef je je hoofd niet meer vervelend om te draaien maar kun je op het scherm kijken en zie je een stuk meer. Een stuk gemakkelijker dus!

 

Zo een achteruitrijcamera is niet alleen handig bij het achteruit inparkeren, maar ook bij het in- en uitvoegen op de snelweg. Door de camera heb je als het ware meerdere ogen waardoor de onoverzichtelijke hoeken opeens zichtbaar worden. Deze tool brengt een stuk meer veiligheid op de weg en ook zeker een stuk minder schade aan de auto. Bent u nou ook benieuwd naar deze achteruitrijcamera? Neem dan snel een kijkje op Vanzwitserland.nl.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 19, 2019

Category: Bedrijven

Tags: ,

Elk jaar is de kerstboom in Nederland een terugkerend begrip. Prachtige lichtjes erin, een piek erop en de woonkamer is weer klaar voor de kerstperiode. Of men nou een kleine kunstkerstboom heeft staan of een gigantische spar, elk jaar is het weer een feest. Wat wel nieuw is, is dat steeds meer mensen overstappen naar de kunstkerstboom. Of de reden hiervoor nou milieubewustzijn is of toch gemak, het zijn allemaal goede redenen om voor een nepexemplaar te gaan.

 

Waar maar weinig mensen bij stil staan is waar de kerstboom vandaan komt. De kerstboom is er al heel erg lang. Het begon allemaal bij bepaalde Germaanse stammen. Deze stammen kwamen erachter dat een kerstboom erg goed werkt als brandmateriaal. Zij besloten dan ook om de kerstbomen te verbranden om warmte te creëren in huis. Omdat de kerstbomen buiten nat werden moesten de bomen binnen worden gelegd om te zorgen dat ze droog werden. Alleen droge kerstbomen branden goed! De kerstbomen werden gebruikt als de kou echt niet meer te harden was. Hierdoor vond de verbranding vaak plaats rond de kerstperiode. Uiteindelijk werd de kerstboom het teken van dat de winter weer was aangekomen. De kerstboom werd toen niet meer verbrand, maar als sier in de woonkamer gezet.

 

Doordat de kerstboom een symbool voor de winter was geworden binnen deze stammen, werd dit langzaam verder verspreid in Europa. Uiteindelijk is toen ook een kerstboom het symbool van kerstmis geworden.

 

Wel is het veel makkelijker om aan een mooie spar voor in de woonkamer te komen. Een complete kerstboom kan overal gekocht worden. Zelfs met lichtjes en al. Er hoeft hierdoor weinig moeite gedaan te worden om aan de boom te komen. Hij is heel goed toegankelijk en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Dus schaf je dit jaar een echte of een neppe aan? Wat je zeker weet is dat je woonkamer er echt mee in de kerstsfeer komt.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 3, 2019

Category: Bedrijven

Franklin Business Center is gevestigd in Duiven, wat op een loopafstand van het station is. Het gebouw biedt kantoorplekken aan, wat eventueel ingericht voor jou kan worden. Zelf heb je de ruimte om 7 dagen in de week en 24 uur per dag aan de slag te gaan. Je hebt dus onbeperkt toegang tot het pand, zowel s´avonds en in het weekend. Franklin Business Center beschikt over een ingerichte keuken voorziening, is er meerdere malen per week schoonmaak van jouw kantoor en hebben de ruimtes een luchtbehandelingssysteem en airco installatie.

Bedrijfsverzamelgebouw

Het pand werd gebouwd in 1996. Jos  is sinds 2008 eigenaar van het gebouw. Franklin Business Center werd ingericht als een verzamelgebouw voor bedrijven. Sindsdien is het een locatie voor kantoorhuisvesting aan dienstverlenende organisaties. Het beheer en de kwaliteit van alle ondersteuningen zijn in vertrouwde handen van Jos.

Veel organisaties huren al jaren ruimte in het gebouw. Franklin Business Center biedt in dat geval aanvullende ruimte, waardoor de organisaties kunnen blijven ondernemen. De organisaties die in het pand zitten kunnen veel met elkaar verschillen.

Faciliteiten

Franklin Business Centerbiedt de volgende faciliteiten aan: Parkeren, Fietsenstalling, Schoonmaak, Centrale ruimte, Keukenvoorziening, Invalidentoilet, Airco, Wachtruimte, Onbeperkt toegang, Beveiliging, Telefonie en internetvoorziening. Kortom wil je als bedrijf hier vestigen dan zijn er voldoende mogelijkheden om je bedrijf verder te laten groeien. Het is niet voor niets dat de meeste bestaande bedrijven na verloop van tijd meer ruimte huren. Groeien en de flexibiliteit om ook je bedrijfsruimte hier in mee te laten gaan is natuurlijk prettig voor veel ondernemers. Bovendien is de Franklin mooi centraal gelegen in Duiven waar veel mogelijkheden zijn om als ondernemer business te doen. Naast de vele bedrijven die in Duiven zijn gevestigd is er ook een actief zakelijk circuit. Naast de mede huurders worden er ook vaak bedrijfsmatige activiteiten georganiseerd. Kortom kom gerust een kijkje nemen bij Franklin Business Center in Duiven.

 

 

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at mei 3, 2019

Category: Bedrijven

Tags: ,

Wat doe jij om te zorgen dat de wereld er over 100 jaar nog even goed of misschien zelfs beter uitziet dan dat de wereld er momenteel uitziet?  Er worden veel producten op de markt gebracht die minder schadelijk tot niet schadelijk voor de natuur zijn terwijl de voorloper van deze niet schadelijke producten wel schadelijk was voor de wereld. Er zijn dus veel innovaties op de markt die ervoor zorgen dat producten niet tot minder schadelijk worden voor de wereld rondom ons, oftewel de producten worden steeds duurzamer. Denk bijvoorbeeld aan lampen die led pro zijn. Meer licht en minder gebruik van stroom, een win-win situatie dus. De lampen zelf gaan ook langer mee.

Producten die schadelijk zijn voor de wereld worden steeds meer afgestraft, denk bijvoorbeeld aan de extra kosten wanneer je met een auto rijdt met diesel als brandstof in plaats van een auto met benzine als brandstof. Je merkt dus ook wel dat de overheid er steeds meer mee bezig is om de maatschappij duurzaam te laten leven. Naast het afstraffen worden ook veel beloningen uitgedragen wanneer je begint met een duurzamer leven, denk bijvoorbeeld aan de subsidies bij zonnecellen kopen. Dit is ook weer een reden geweest dat meer mensen zijn begonnen met het installeren van zonnepanelen op hun dak.

De reden dat je steeds meer zonnepanelen op je dak ziet vergeleken met vroeger is natuurlijk niet alleen te danken aan de grote hoeveelheden aan subsidies die uitgedragen zijn aan mensen die zonnecellen gingen installeren op hun dak. Neen, zonnepanelen hebben ook een goede invloed op de energierekening van mensen. Wanneer je huis goed gelegen is, kan je in een mooie tijdsperiode de investering er uit halen. Na dat de investering eruit is gehaald is elke opbrengst van de zonnepanelen een grote gunst op je energierekening en zullen de cijfertjes op de kast terugrekenen en je betaald dus steeds minder.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at mei 2, 2019

Category: Bedrijven

Tags: ,

Rieten daken worden al eeuwenlang gebruikt om huizen mee af te dekken. Veel mensen vinden dat rieten daken een authentieke uitstraling hebben en zullen het daarom mooi vinden om een riet dak op hun huis te hebben. Veel mensen staan er alleen niet bij stil hoe dit wordt gedaan. Zo wordt een rieten dak bijvoorbeeld gedekt met een eenjarig oud riet. Riet dat ouder is dan een jaar is niet geschikt om een dak mee te bedekken. Vroeger werd het voornamelijk gebruikt omdat het een goedkope manier was om een dak mee te bedekken. Nu wordt het veel gebruikt om huizen een authentieke look te geven. De kosten rieten kap hoeven dan ook helemaal niet zo hoog te zijn als veel mensen misschien zouden verwachten.

 

Het bedekken van een dak met riet is een beroep dat veel expertise vereist en dan ook niet door iedereen uitgevoerd kan worden. Voorafgaande aan het bedekken van het dak gaat een lange opleiding. De dakdekkers moeten precies weten hoe ze het moeten aanpakken. Het is een meer gecompliceerd taakje dan het leggen van dakpannen. Er gaat dan ook veel meer voorbereiding aan vooraf. Dit in de vorm van een beginnende dakconstructie. Eerst worden er latten aangebracht op het dak, hierop kan vervolgens de onderlaag worden aangebracht. Pas hierna wordt er ook riet op het dak aangebracht. Dit gaat langzaam omdat het een precisie werk is.

 

Het riet weegt niet veel waardoor het makkelijk aan te brengen is, maar ook erg brandonveilig is. Dit kan erin resulteren dat bij een brand onmiddellijk het dak van het huis in de brand vliegt. Om dit te voorkomen moeten eigenaren van een rieten dak zorgen dat zij een brandblusser in huis hebben en dat zij altijd klaarstaan om hun dak te kunnen redden van brand. Hier staan de eigenaren van deze huizen ook goed bij stil omdat zij niet willen dat hun huis verwoest wordt.

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 15, 2019

Category: Bedrijven

Tags: ,

Veel mensen hebben een cv-ketel in huis hangen. Dat is natuurlijk fijn omdat deze er voor zorgt dat het binnen lekker warm is als het buiten erg koud is. Een cv-ketel werkt op gas en het is eigenlijk de bedoeling dat we minder gas gaan gebruiken. Het kabinet heeft besloten dat er na 2030 geen aardgas meer gewonnen mag worden in Groningen, omdat dit voorheen voor aardbevingen heeft gezorgd. Het gevolg hiervan is dat we over moeten stappen op duurzamere alternatieven om huizen te verwarmen. Één van deze alternatieven is een warmtepomp. Deze kan duurzaam verwarmen doordat hij zijn energie uit de bodem, grondwater of uit de lucht haalt.  

Nieuwbouwhuizen hebben tegenwoordig allemaal al een warmtepomp omdat het echt iets van de toekomst is. De meeste huizen die nog wat ouder zijn hebben nog een ouderwetse cv-ketel hangen. Het is dus belangrijk dat je op z’n tijd zelf overstapt op een combiwarmtepomp. Je huis moet hier echter wel geschikt voor zijn. Het huis moet goed geïsoleerd zijn en er moet iets in de richting van vloerverwarming of een laagtemperatuur afgiftesysteem aanwezig zijn om goedgekeurd te worden. Hoewel je het niet in de naam terug zou vinden, kan een warmtepomp ook verkoelen. Dit kan goed van pas komen tijdens de warme zomermaanden om het binnen in huis een aangename temperatuur te houden. 

Het lijkt vast alsof het alleen maar geld kost om een warmtepomp aan te schaffen. In het begin is dit ook het geval. Het is een investering. Op de lange termijn is het goed voor je portemonnee. Gas is namelijk erg duur en door het gebruik van een warmtepomp gaat je gasrekening drastisch omlaag. Ook moet je in je achterhoofd houden dat duurzaamheid erg belangrijk is en dat we er rekening mee moeten gaan houden. Over een aantal jaar kunnen we niet anders dan alternatieven zoeken. 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 7, 2019

Category: Bedrijven

rvs slijpen kan worden gedefinieerd als het lassen van het metalen oppervlak om ervoor te zorgen dat het glad, aantrekkelijk, consistent en met een aantrekkelijker toebehoren is voor een klant. Er kan gewerkt worden op verschillende soorten roestvast staal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan apparaten, auto-onderdelen, ongeverfde of ongecoate plaatstalen behuizingen die zichtbaar zijn, of architecturale versieringen, het kiezen van de juiste apparatuur en verbruiksgoederen voor rvs slijpen, is van groot belang om het juiste resultaat te behalen.

Kostenbesparing voor de klant
Roestvast staal is moeilijker te vermalen dan koolstofstaal, dus het is van cruciaal belang dat we de juiste gereedschappen gebruiken en enkele eenvoudige richtlijnen volgen om het werk correct te doen. We kiezen de juiste tools die niet alleen de efficiëntie van de operator verhoogt, maar ook de nabewerking vermindert, de afwerking verbetert en het risico op algemene verontreiniging elimineert. Uiteindelijk komt dat neer op algemene kostenbesparingen voor de klant en dat is wel zo fijn!

De beste resultaten
Met verschillende toepassingen gebruiken we verschillende slijpapparatuur en verbruiksartikelen om een beter resultaat te bereiken met het rvs slijpen.
Bijvoorbeeld: voor verschillende oppervlakten gebruiken we gemengde rails als de sleutel tot het produceren van aantrekkelijke gelaste verbindingen op balustrades. We gebruiken 40-, 60- of 80-grain banden in een bandslijpmachine voor een conditioneringsgordel die kan variëren van zeer grof tot ultrafijn om het oppervlak te slijpen. Voor het rvs slijpen van vlakke oppervlakken gebruiken we zowel een elastische drum als een nonwoven platte borstel. Voor buizen gebruiken we een polijstdoek om de gewenste resultaten te bereiken, zelfs op extreem kleine onderdelen.

De spiegelafwerking
We maken gebruik van drukvaten op roestvrij staal om een satijnen afwerking te bereiken door een nylon flapborstel, gevolgd door polijsten met een polijstwiel en een polijstpasta. Veel populaire tools bieden snel veranderende gereedschapssystemen, zodat de downtime aanzienlijk verminderd kan worden. Velen van deze tools zijn bovendien draagbaar. We doen ook polijstbuizen aan een spiegelafwerking met verschillende fasen en brengen een polijstwiel en polijstpasta aan om de spiegelafwerking te vervolledigen. Dit kan de weerstand tegen corrosie verminderen, wat deze manier van rvs slijpen zeer wenselijk maakt voor vele toepassingen.

Productief Rvs slijpen doe je zo!
We zorgen ervoor dat de meeste van dezelfde basisstijlen van schuurgereedschap worden gebruikt bij het reinigen, afwerken, snijden en slijpen van roestvrij staal. Die tools zijn gemakkelijker te hanteren en te gebruiken, waardoor het rvs slijpen op een productieve manier gedaan kan worden.

Bezoek de website voor : meer informatie