Bokshandschoenen van superieur materiaal

Posted by at januari 10, 2014

Category: Sport

Tags:

Bokshandschoenen

Voordelige bokshandschoenen koop je bij Fight Gear Shop. Bijvoorbeeld de all round bokshandschoenen van FBT. FBT betekent Future Boxing Technology en is een handelsmerk afkomstig uit Thailand. Je kunt deze handschoenen gebruiken voor zowel sparren als voor wedstrijden. Ze hebben een waterafstotende behandeling ondergaan en sluiten door de klittenbandsluiting voortreffelijk om de pols.

Op zoek naar Mike Tyson bokshandschoenen? Fight Gear Shop heeft Mike Tyson Bokshandschoenen Pro Elite Zwart voor je! Ze zijn vervaardigd van klasse rundleder en leverbaar in verschillende maatvoeringen. Deze bokshandschoenen zijn geinjecteerd met gegoten schuim, dat de vorm van de vuist volgt en zo ultieme protectie biedt.

Fight Gear Shop heeft bokshandschoenen van Windy Fight Gear in verschillende uitvoeringen, kleuren en maatvoeringen. Maar ook andere a-merken zoals Mike Tyson, Top King en FBT zijn bij ons leverbaar. De bokshandschoenen zijn handgemaakt en geven de ultieme protectie tijdens je wedstrijd of training. Neem een kijkje op onze website voor de bokshandschoen van je keuze.

Fight Gear Shop kan je adviseren in de aankoop van de beste bokshandschoenen. 8/10 oz wordt overwegend gebruikt in wedstrijdverband, 12 oz om je uithoudingsvermogen te vergroten en stootkracht op te bouwen en 14/16 oz meestal voor het sparren. Op onze website kun je daar meer over lezen.

Mike Tyson bokshandschoenen zijn leverbaar bij Fight Gear Shop. Deze bokshandschoen biedt een zeer in het oog springende look, omdat het beeldmerk op de pols rechtstreeks op het leer geborduurd is. Daarnaast biedt deze klasse rundlederen bokshandschoen essentiele protectie door geinjecteerd gegoten schuim. Kijk nu op onze website!

Veiligheid staat bij Fight Gear Shop op de eerste plaats. De duim is bij de meeste bokshandschoenen dan ook aan de handschoen gefixeerd. Hiermee kun je verstuiking van de duim voorkomen. De bokshandschoenen worden dichtgemaakt met een veter of een sluiting met klittenband.

Bokshandschoenen van superieur materiaal

Iedere bokser koopt zijn bokshandschoenen bij Fight Gear Shop. We staan bekend om onze bokshandschoenen van verschillende topmerken. Overigens hanteren wij heel attractieve prijzen en hebben wij een korte levertijd. Is het type bokshandschoen dat je bij voorkeur wilt hebben niet beschikbaar, neem dan met ons contact op.

Bokshandschoenen ‘Climacool’ van Windy Fight Gear kun je snel en eenvoudig kopen bij Fight Gear Shop. Deze bokshandschoenen zijn geschikt voor Muay-thai boksen, kickboksen, boksen en MMA. Deze handschoen is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en daarmee een aanwinst voor de vechtsport. Hij is voorzien van een geventileerde palmvulling.

Fight Gear Shop kan je raad geven bij het onderhoud van jouw bokshandschoenen. Het is belangrijk om ze minimaal eens per maand te behandelen met ledervet. Zo kun je uitdroging van jouw handschoen voorkomen. Omdat onze bokshandschoenen van runderleer zijn gefabriceerd, is de kans dat ze scheuren erg gering.

De best verkochte en populairste bokshandschoenen van Thailand zijn beschikbaar bij Fight Gear Shop: De BGVU van Windy Fight Gear. Deze veelzijdige bokshandschoen is gefabriceerd van kunstleer en is geschikt voor amateur boksen en professioneel boksen. De BGVU biedt een optimale pasvorm en is van heel goede kwaliteit. Kijk gauw op onze webwinkel!

Mike Tyson Bokshandschoenen zijn beschikbaar bij Fight Gear Shop. Deze bokshandschoen biedt een zeer in het oog springende uitstraling, doordat het logo op de pols rechtstreeks op het leer geborduurd is. Bovendien biedt deze top rundlederen bokshandschoen essentiele protectie door geinjecteerd gegoten schuim. Kijk nu op onze webwinkel!

Veiligheid staat bij Fight Gear Shop op de eerste plaats. De duim is bij het gros van de bokshandschoenen dan ook aan de handschoen gefixeerd. Daarmee kun je verstuiking van de duim voorkomen. De bokshandschoenen worden dichtgemaakt met een veter of een sluiting met klittenband. Kijk op onze webwinkel voor extra informatie.

Zeer volledige webshop voor fight gear

Iedere bokser bestelt zijn bokshandschoenen bij Fight Gear Shop. Wij staan bekend om onze bokshandschoenen van diverse gerenommeerde merken. Daarnaast bieden wij zeer aantrekkelijke prijzen en hanteren wij een korte levertijd. Is het type bokshandschoen dat je het liefst wilt hebben niet aanwezig, neem dan contact met ons op.

Bij Fight Gear Shop kun je terecht voor je bokshandschoenen. Maar wist je dat wij tevens distributeur van Mike Tyson Gear zijn? Je kunt vanaf nu je collectie uitbouwen met diverse andere vechtsport producten, zoals protectie van hoofd, buik en lies, kleding en accessoires. Neem contact met ons op voor de opties.

Fight Gear Shop heeft bokshandschoenen van diverse gerenommeerde merken. Wat dacht je van bijvoorbeeld de Top King ‘Air’ bokshandschoenen met ademend vermogen? Je hebt dan minder last van transpiratie en je handschoenen drogen minder gauw uit. Buiten een exclusief ontwikkelde stevige pasvorm zijn de handschoenen simpel aan en uit te doen.

Ook bokshandschoenen voor kids kun je een aankoop doen bij Fight Gear Shop. Wij hebben uiteenlopende uitvoeringen van de topmerken Mike Tyson en Windy Fight. Buiten bokshandschoenen voor kids bieden wij ook bandages, scheenbeschermers, hoofdbeschermers en broekjes voor de junior bokser. Neem een kijkje op onze webshop voor de verschillende kleuren en modellen.

Mike Tyson Bokshandschoenen zijn beschikbaar bij Fight Gear Shop. Deze bokshandschoen heeft een zeer stijlvolle uitstraling, doordat het logo op de pols rechtstreeks op het leder geborduurd is. Bovendien biedt deze top rundlederen bokshandschoen essentiele protectie door geinjecteerd gegoten schuim. Je kunt niet enkel bokshandschoenen bij Fight Gear Shop kopen. Sterker nog, je kunt jouw complete boks outfit bij ons kopen. Buiten bokshandschoenen hebben wij bandages, uiteenlopende beschermers, broekjes, t-shirts, trap- en stootkussens en uiteenlopende benodigdheden. Tevens voor kids. Dus wil je goed voor de dag komen? Bestel dan gauw!

Bezoek de website voor : meer informatie

Sorry, comments are closed for this item.