Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Bouwplantoetser/Casemanager Wabo – Matchpartner

Wij zijn op zoek naar een bouwplantoetser/casemanager Wabo in de regio Zuid-Holland

Functieomschrijving

In de functie van Bouwplan Evaluator / Casemanager Wabo werk je samen met bewoners, organisaties, verenigingen, overheden, ondernemers en andere belanghebbenden om het beste resultaat voor de gemeente te behalen.

U en uw collega’s plannen samen de gemeentelijke inrichting op basis van het bestemmingsplan. Je bent verantwoordelijk voor het testen en evalueren van applicaties in overeenstemming met wet-, regelgeving en beleid. Je bent ook verantwoordelijk voor het afhandelen van formele beslissingen aan de burgemeester en wethouders. Ook het opstellen van correspondentie, besluiten en (advies) rapporten behoort tot uw verantwoordelijkheden.

Tenslotte kunnen collega’s, sollicitanten en belanghebbenden altijd bij u terecht voor hulp en advies aan interne en externe partners. Conclusie: deze gemeente mag je niet missen!

Werkvereisten

Als potentiële bouwplan-evaluator / casemanager moet u aan veel belangrijke vereisten voldoen:

Je hebt minimaal het werk- en denkniveau van HBO in de bouwkundige richting. Als je een ABW-I training hebt gevolgd, is dit een beloning, anders ben je er klaar voor.

Je bent erg gevoelig in management;

Ervaring of bekendheid met Key2Vergerkingen is een pre.

Je hebt jarenlange ervaring in vergelijkbare functies;

Ten slotte kunt u omgaan met conflictsituaties en belangenconflicten.

Bedrijfsomschrijving

De gemeente luistert naar de stemmen van burgers, toeristen en bedrijven. Dit doen ze door goed te luisteren naar de onderwerpen die worden besproken. Het is belangrijk dat de gemeente regelmatig contact onderhoudt met bewoners en partners om samen met hen naar oplossingen te zoeken. Dit kan door deelname aan samenwerking of coproductie. Uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel: een zelfredzame samenleving. Deze samenleving is continu in beweging en het is belangrijk dat de medewerkers van de gemeente deze ontwikkelingen kunnen volgen. Daarom wordt van hen verwacht dat ze hier continu op inspelen en voldoen aan de nieuwe eisen en wensen van alle partijen.

Wat kun je nog meer krijgen van Matchpartner?

Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die kandidaten met respect en vertrouwen behandelt;

Wij hechten veel belang aan de wensen van kandidaten en doen altijd ons best om hieraan te voldoen. Overweeg uitdagende functies en ontwikkelingsmogelijkheden;

U kunt van ons verwachten dat wij ons proactief opstellen en wij creëren kansen voor onze klanten op basis van uw persoonlijke gegevens en wensen;

We zijn transparant, we streven altijd naar een goede communicatie in termen van feedback, feedback en toegankelijkheid;

Kortom, dit is een zeer geschikte club om te werken, en ook de consultants die hier voor jou werken zullen plezier en passie uitstralen in hun werk.

vacatures

 

https://www.vindazo.nl/keywords/construction.html