De osteopaat in Eindhoven rekent af met buikklachten

Posted by at december 4, 2017

Category: Gezondheid

Tags:

De osteopaat in Eindhoven is waar u moet zijn om af te komen van diverse maagklachten. Zo kan de osteopaat u helpen wanneer u last heeft van winderigheid en maagzuurklachten. Osteopathie van Duursen helpt u graag van uw klachten af. Vaak ontstaan buikklachten omdat de organen een verminderde beweging hebben. Door beperkte beweging kunnen organen minder goed hun functie uitoefenen waardoor bijvoorbeeld de spijsvertering beïnvloed wordt. Veelvoorkomende buikklachten zijn bijvoorbeeld brandend maagzuur, misselijkheid, opgeblazen gevoel en ongesteldheidsklachten. Door middel van zachte technieken kijkt de osteopaat in Eindhoven naar de buik. Naast het onderzoek geeft de osteopaat ook graag voedingsadvies om zo de spijsvertering te ondersteunen waarmee de klacht verdwijnt. Wanneer de klacht verholpen is, is het verstandig om nog een keer terug te komen om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt.

Kom naar de osteopaat in Eindhoven bij sportblessures

Weet u niet precies of u met uw sportblessure het beste bij de fysio of de osteopaat terecht kan? Wij kunnen u de osteopaat aanraden. Deze kijkt namelijk niet alleen naar het lichaamsdeel van de blessure, maar ook naar de werking van de rest van het lichaam. Wanneer de mobiliteit van het hele lichaam verbeterd wordt, zal het lichaam makkelijker functioneren waardoor nieuwe blessures voorkomen worden. Heeft u nog geen blessure, maar sport u vaak? Ook dan heeft het zin om naar Osteopathie van Duursen te komen. Dankzij osteopathie kunnen problemen voorkomen worden. De praktijk van Osteopathie van Duursen is gevestigd aan de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek waar een sportmedisch centrum is. Hier wordt intensief samengewerkt met fysiotherapeuten, podotherapeuten en andere specialisten om u weer op de been te krijgen.

De osteopaat in Eindhoven helpt u graag bij rug- en nekklachten 

Als u al enige tijd last heeft van rug- en nekklachten, kunt u waarschijnlijk alleen maar beamen dat het een vervelend iets is dat veel impact heeft op uw leven. Grote kans dat u al bij verschillende instanties bent geweest, maar nog geen juiste oplossing heeft gevonden. De osteopaat in Eindhoven kijkt er met andere ogen naar en heeft andere methodes om klachten aan te pakken. Bij Osteopaat van Duursen wordt de onderliggende oorzaak van wervelkolomklachten vaak buiten de wervelkolom gezocht. Bijvoorbeeld spanning van de bindweefselstructuren geeft ook spanning op de wervelkolom. De oorzaak kan dus in het bindweefsel of fascia liggen. Heeft u bijvoorbeeld een stijve enkel? Zelfs dit kan de oorzaak van uw rug- en nekklachten zijn. Wanneer een probleem niet tijdig opgelost wordt, bestaat het risico dat ook alle zachte structuren rondom het desbetreffende gewricht gaan irriteren.

Bezoek de website voor : meer informatie

Sorry, comments are closed for this item.