Archive for the ‘Dienstverlening’ Category

Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van alle administratie? Administratie uitbesteden is wellicht een grote stap voor u. Toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard? U leest het in deze blog.

Administratieve dienstverlening ZZP en MKB

Er zijn tal van bedrijven voor het uitbesteden van uw administratie. Sommige bedrijven zijn goed in de administratie van ZZP’ers, terwijl andere bedrijven beter zijn in de administratie van een MKB. Wanneer u uw administratie wilt uitbesteden, kijk dan goed naar wat voor bedrijf u kiest. Een boekhouder voor ZZP’ers heeft waarschijnlijk niet de capaciteit voor de administratie van een MKB. Kijk ook goed naar wat voor taken zij uitvoeren en of u al uw administratieve zaken kunt uitbesteden. Ook de ervaring van het bedrijf zegt veel. Een bedrijf dat taken uitvoert voor soortgelijke bedrijven weet het reilen en zeilen van deze bedrijven. Zo kan het kantoor jouw administratie gemakkelijker oppakken.

Wat doet een boekhouder precies?

Een boekhouder houdt zich bezig met verschillende zaken. Bijvoorbeeld het bijhouden van inkomsten en uitgaven. Zo houdt u overzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Ook het bijhouden van financiële transacties, verslagen opstellen en nauwkeurig verifiëren van documenten behoort tot het takenpakket. Een boekhouder is verantwoordelijk voor het opmaken van facturen, het opstellen van jaar- en resultatenrekeningen, het doen van BTW-aangifte en het uitvoeren van bankverrichtingen. Wanneer u uw administratie uitbesteed, kies altijd voor een full-service kantoor. Zo kunt u verschillende diensten uitbesteden bij hetzelfde bedrijf. En dat is wel zo handig! 5.

Waar moet u op letten?

Het is belangrijk dat u zelf het overzicht en de feeling houdt met het bedrijf, zodat u weet hoe alles loopt en waarom dat zo is. Weten wat er speelt en hoe baten en kosten zich tot elkaar verhouden is erg belangrijk. Alert blijven is één van de meest belangrijke punten. Zo blijft u altijd aan het roer staan van uw eigen bedrijf. Spreek daarnaast ook altijd uw verwachtingen uit wanneer u uw administratie uitbesteed. Welke taken moeten worden uitgevoerd? Hoe en wanneer wilt u dit geregeld hebben? Hoe wilt u dat de facturen eruitzien? Dit zijn allemaal zaken waar over nagedacht moet worden om alles vlekkeloos te laten verlopen. Besteed uw administratie uit, maar blijf alert. Zo heeft u het meeste baat bij het uitbesteden van uw administratie.

Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at december 17, 2018

Category: Dienstverlening

Wat kan werken tegen Angst?

Het overgrote deel van mensen die een psychiater bezoeken heeft de klacht dat deze aandoening hun leven negatief beïnvloed. Veel onzichtbare symptomen worden geassocieerd met angst. Zelfs diepe hypnose heeft nog niet alle karakteristieken van de patiënt kunnen ontdekken die lijden aan angst. Het blijft een feit dat we verontrust zijn over de uitkomst van bepaalde zaken en de oorzaak van de nervositeit is nog niet ontdekt. Veel psychiaters geloven dat je zelfs de hulp van een goede hypnose behandeling of een expert niet nodig hebt om dit te behandelen en anderen zijn op ideeën van zelfhypnose gekomen om je te helpen de angst problemen te bestrijden.

Wat zijn de oorzaken van angst?

Zorgen zijn vaak van die dingen die leiden tot angst. De angst voor falen blijft een erg lange tijd rondspoken in de gedachten van personen. Het kan zijn voorgekomen dat men iets in het verleden heeft geprobeerd te doen dat niet is gelukt voor hem/haar. Hetzelfde ondernemen in de toekomst kan leiden tot angst. Dit is echter een onderdeel van het mens-zijn. Wanneer we iets hebben ondernomen dat niet tot het gewenste resultaat leidde dan proberen wat datgene in de toekomst te ontwijken.

Hoe voer je een angst hypnose uit?

De beste manier om angst hypnose te proberen is door bij jezelf ten rade te gaan. Je moet onthouden dat hypnose niet wordt gedaan door een man met een wiegelend horloge die je commando’s laat uitvoeren. Het gaat niet om doen wat iemand anders opdraagt onder hypnose. Angst hypnose gaat over het beheersen van de uitkomst van het onderbewuste. Wanneer we controle weten uit te oefenen over het onderbewuste tijdens ontspanning, kunnen we de uitkomst van angst voorspellen. De juiste ademhaling is één ding dat kan leiden tot complete ontspanning. Wanneer je je ontspant in een rustige omgeving gaat je onderbewuste reageren zoals jij dat wilt.

Voordelen van angst hypnose

Vormen van Hypnose kunnen zelf uitgevoerd worden, maar er zijn ook opties voor één-op-één of groepstherapie. Er zijn vele andere voordelen van angst hypnose afgezien van de directe afnamen van angst. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde klinische hypnotherapieën die je kunnen helpen van slechte gewoontes af te komen. Je kan afvallen tegelijk met angst en hypnose voor roken neemt ook toe aan populariteit. Het succes van Hypnose en alle soorten aandoeningen is in de loop der jaren aanzienlijk toegenomen en er bestaan veel erkende therapie programma’s en trainingen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 12, 2018

Category: Dienstverlening

Slechts enkele acties zijn belangrijker voor je managementrol dan efficiënt kunnen delegeren aan alle leden van je team; toch vinden veel managers het moeilijk om de controle te behouden of de vooruitgang in het oog te houden eens ze gedelegeerd hebben. Is er een betere manier? Lees verder voor ideeën die je onmiddellijk kan gebruiken om je team te versterken door middel van delegeren.

We hebben allemaal onze persoonlijke redenen waarom we niet kunnen delegeren: te weinig vertrouwen in onze werknemers, niet de gewenste uitkomst kunnen communiceren, of het geloof dat we de job kunnen doen volgens de standaarden. Maar als we zien dat delegeren eigenlijk enkel de efficiëntie op het werk kan verbeteren, waarom wachten we dan voor we deze belangrijke vaardigheid leren? Wat ook de reden is, laat vandaag de dag zijn dat je taken aan je werknemers begint te delegeren.

De eerste stap is om een lijst met drie kolommen te maken. In de eerste kolom zetten we elke activiteit die je aan iemand anders kan delegeren: routine klantendienstvragen, repetitieve taken, en alles wat een lage opbrengst geeft voor jou. In de tweede kolom, lijst je alle taken op die je deels kunt delegeren, bv een eerste interviewscreening inplannen. In de derde kolom lijst je alle taken op die enkel jij kan doen, zoals mensen aannemen, ontslaan en beoordelingsgesprekken.

Terwijl het wel aantrekkelijk is om enkel aan je topwerknemers te delegeren, is dit een grote fout. Iedereen in je organisatie wilt iets betekenen op een belangrijke manier, als zij dat niet doen, help hen dan met het vinden naar ander werk. Als je in de val van te veel werk op je toppresteerders leggen trapt, loop je de kans dat ze een burn-out krijgen. Je geeft dan ook het gevoel dat hard werk met meer werk beloond wordt, terwijl tragere werkers minder werk krijgen. Je gemiddelde werknemer zal haatdragend tegenover je staan als ze zich genegeerd voelen en ze nooit de kans krijgen om zich te ontwikkelen of hun kunnen te tonen.

Actiestappen: Als je werk aan anderen delegeert, zorg er dan voor dat je de uitkomst in detail specifieert, maar laat je teamleden hun eigen proces bedenken. Het laatste wat ze willen is op de vingers gekeken worden; geef het de uitkomst die jij wilt en ga daarna uit de weg. De kans is groot dat veel van je werknemers je zal verassen met hun vindingrijkheid waarmee ze hun doelen behalen. Hoe meer je delegeert, hoe meer tijd je vrij zal hebben om je te focussen op taken met meer prioriteit, zoals nieuwe en hogere doelen stellen voor je mensen om de toekomst te bereiken.

Train je leiderschap bij IvPP

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2017

Category: Dienstverlening

Dansen is van veel mensen een hobby, sommigen zien het zelfs als een sport, om het te leren is er zeker wel een dansschool in Arnhem die bij jou past. Veel mensen houden ervan om bij het uitgaan los te gaan en alle mogelijke dansmoves in de strijd te gooien op de vloer, sommige mensen zijn wat meer behouden en vragen zich af hoe ze er eigenlijk uit zien als ze aan het dansen zijn en zijn hierdoor een beetje onzeker. Beide type mensen kunnen terecht bij Dansschool Wensink, dit is een dansschool in Arnhem die lessen geeft op ieder niveau, van beginner tot gevorderd. Er zijn veel verschillende dansstijlen waar je lessen in kunt nemen, zelf heb ik hier weinig verstand van, maar ik zal jullie toch even meenemen in wat Dansschool Wensink allemaal te bieden heeft.

De beste dansschool van Arnhem?

Het vinden van een dansschool in Arnhem is niet moeilijk, de stad zit er vol mee. Natuurlijk is het in dit geval moeilijk te bepalen welke nu geschikt is en past bij jou. De ervaringen van mensen in mijn netwerk die ik hoor over Dansschool Wensink zijn allemaal heel positief. Hier worden de groepen zoveel mogelijk verdeeld op leeftijd, geslacht en op niveau, wegens het groot aantal leden kan dit ook en kom je altijd in een groep terecht met soortgenoten, hoe vreemd dat ook mag klinken. Het mooie aan Dansschool Wensink is dat er hele persoonlijke begeleiding is, de lessen houden niet op bij een instructie met een voorbeeld, er worden bij ieder individu bekeken of de dans op de juiste manier, in de juiste houding wordt uitgevoerd, indien dit niet zo is wordt bijgestuurd en advies gegeven over wat de juiste manier is.

Wil jij een proefles?

Bij Dansschool Wensink is het voor iedereen mogelijk om een proefles te nemen, in tegenstelling tot een doorsnede dansschool in Arnhem zijn hier geen kosten aan verbonden. Tijdens deze proefles krijg je een goed beeld van hoe Dansschool Wensink te werk gaat en of dit bij jou past.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2017

Category: Dienstverlening

Bent u op zoek naar een leuk huwelijkscadeau? Het kan zijn dat u altijd last heeft van verschillende problemen. Zo bent u misschien heel erg druk en is er binnenkort een bruiloft. Uiteraard wilt u hier iets leuks voor bedenken. Het probleem is echter dat u misschien helemaal niet creatief bent. Ook dit is lastig. Misschien komt u tante vaak wel met de leukste ideeën en heeft u altijd het gevoel dat u achter loopt. Dit kan frustrerend zijn. Ook omdat u eigenlijk niet de tijd heeft om uiteindelijk ook echt dit perfecte cadeau te bedenken.

De zoektocht naar een huwelijkscadeau

Om de oplossing voor dit probleem te gaan bedenken, moeten we kijken naar wat er mogelijk is. Het staat al vast dat het idee niet veel tijd moet kosten en anders in ieder geval zonder knutselen mogelijk moet zijn. Het liefst online zodat dit via een laptop overal gedaan kan worden. Als je kijkt naar welke ideeën creatief zijn, gaat het vaak om persoonlijke dingen. Dingen die bijvoorbeeld foto’s of persoonlijke berichten bevatten. Deze onderdelen kunnen een cadeau ontzettend interessant maken. Uiteraard kan iedereen dit ook waarderen omdat dit laat zien dat je er extra tijd aan hebt besteed. Een leuk idee hiervoor is een Jilster tijdschrift. Wat houdt dit precies in? Jilster is een site waar je zelf je eigen tijdschrift kunt samen stellen. Zo kun je bijvoorbeeld een tijdschrift vullen met foto’s en verhalen van vroeger. Dit is ook erg leuk voor een bruiloft. Op deze manier maak je het heel creatief plus alles kan gewoon op je eigen laptop of computer. Je kunt er zo lang aan werken als je wilt, maar je hoeft niet zelf te gaan knutselen.

Resultaten van andere

Veel mensen hebben al gebruikt gemaakt van Jilster. Zij waren vaak erg enthousiast. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je allerlei weetjes op somt. Je kunt het tijdschrift of magazine ook samen maken. Misschien gaat een van je vriendinnen wel trouwen en wil je samen met de vriendinnen groep iets leuks bedenken. Via Jilster kun je er met z’n alle aan werken en zo samen informatie verzamelen. Iedereen doet zijn eigen deel en dit zorgt samen voor een fantastisch resultaat.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 13, 2016

Category: Dienstverlening

Op de website van Jilster (Jilster.nl) kwamen wij een leuk idee tegen voor afscheid groep 8. Daar kun je namelijk je eigen tijdschrift laten maken! Op die manier kun je er hele leuke verhalen in kwijt die groep 8, de juf of ieder kind voor zich, nooit meer zullen vergeten! Dit vonden wij zo’n leuk idee, dat we dan ook zijn gestart met het ontwerpen. In dit artikel zal ik niet alleen vertellen hoe het ontwerpen ging en hoe het eindresultaat was. Maar ook waarom wij naar een afscheidscadeau op zoek zijn en hoe we Jilster hebben gevonden.

Cadeau afscheid groep 8

Laatst kwam een ouder op het idee om een afscheid groep 8 cadeau te gaan zoeken. Omdat dat een heel leuk idee zou zijn voor de juf, die haar uiterste best heeft gedaan voor ieder kind uit groep 8 om een zo hoog mogelijk niveau aan te tikken. Samen met een aantal ouders zijn we daarom begonnen met het opdoen van inspiratie voor het afscheidscadeau. Maar eigenlijk waren we het er allemaal mee eens dat we niet iets geknutseld wilden geven. Of een standaard ansichtkaart. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken. En al snel vonden wij de website Jilster. Daar kun je dus je eigen tijdschrift ontwerpen. Qua tekst kun je ieder kind uit groep 8, en de ouder daarvan, een stukje laten schrijven uit het schooljaar van groep 8 dat hij of zij nooit meer zal vergeten. Dit stelden wij dan ook bij de anderen voor. En iedereen was direct enthousiast geraakt! Na een paar dagen hadden wij het stukje tekst van iedereen al ontvangen. Vervolgens zijn we begonnen met het ontwerpen zelf. We konden bepaalde lay-outs kiezen. En we hebben foto’s toegevoegd voor een leuke opmaak.

We hebben het afscheidscadeau van groep 8 inmiddels binnen. En het ziet er fantastisch uit! Wij kunnen iedereen dan ook aanbevelen om voor zoiets naar Jilster te gaan.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at mei 27, 2016

Category: Dienstverlening

Recent liet ik mijn proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl. En daar ben ik heel erg positief over gestemd! De kwaliteit is namelijk heel erg goed. Ik kreeg bij mijn bestelling te horen dat, nadat ik vroeg of dat ik een bepaalde kwaliteit papier moet kiezen, zij kwalitatief hoogstand papier voor de bladzijdes hebben. Namelijk 100 grams papier. En daarbij kun je de kaft wel zelf kiezen. Daar zijn vele verschillende opties voor! Zowel hele stevig kaften als iets flexibeler. Vervolgens manieren die er voor zorgen dat er geen lelijke krassen op je proefschriften kunnen komen etc. In dit blogje leg ik graag nog meer uit over Proefschriftenprinten.nl. Bijvoorbeeld over proefschrift ontwerp en proefschrift omslag.

Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

Nadat ik dus had besloten om proefschrift drukken te laten doen door Proefschriftenprinten.nl, ben ik ook gaan kijken naar hoe de voorbeeld proefschriften aan zo’n mooie omslag kwamen. Op de pagina Proefschrift omslag las ik dat ze bij Proefschriftenprinten.nl designers hebben zitten die ervoor zorgen dat je een prachtig ontwerp ontvangt en in een mooie kwaliteit geprint kan worden op de omslag van je proefschrift. Daarover hebben de designers erg nauw contact met de drukkers, om te praten over de mogelijkheden die ervoor moeten zorgen dat de omslag er zo mooi mogelijk op staat.

Levering proefschriften

Al na een week werden mijn proefschriften afgeleverd! Ik opende een van de dozen en ze zagen er prachtig uit! Ook mooi verpakt. Ik bladerde er snel doorheen en het viel mij op dat de bladzijdes inderdaad van een uitermate hoge kwaliteit zijn. Precies zoals mij als was verteld!

Mocht jij dus nog een drukkerij zoeken voor proefschrift drukken, dan kan ik dit bedrijf uit Ede zeker aanbevelen. Natuurlijk ben ik benieuwd of dat een van jullie dat gaat doen. Zo ja, dan hoor ik het resultaat graag in een reactie.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at november 11, 2015

Category: Dienstverlening

Tags: ,

Telefoon is een samenstelling van twee oud Griekse woorden: tele (ver) en geluid (foon). Het is een gebruikelijk iets dat apparaten een oud griekse naam krijgen: televisie (ver/gezicht), telegraaf (ver schrijven), telescoop (ver inzoomen) enzovoorts. In 1876 was Alexander Bell de eerste persoon die een telefoon patenteerde, eigenlijk was hem al iemand voor maar de Italiaanse immigrant Antonio Meucci had geen geld om zijn uitvinding te pattenteren, hij is wel de eerste persoon die een telefoonverbinding tot stand wist te brengen.

De eerste telefoons waren totaal niet mobiel, heel omslachtig, lastig te bedienen en niet te vergeten heel erg duur. Toch won het product op den duur steeds meer terrein, het was wenselijk om mensen op afstand te kunnen spreken. De eerste telefoons werkten zonder een centrale, je kon maar naar een ander nummer bellen waar het toestel op aangesloten was. Er kwamen steeds meer en meer toestellen, om al deze toestellen weer met el kaar te verbinden kwamen er telefooncentrales. Deze centrales verbonden iedereen door, eerst aan de hand van namen later aan de hand van telefoonnummers. Dit werd geleidelijk aan gemoderniseerd en tegenwoordig bestaan er alleen nog automatische telefoon centrales. Het concept is simpel, je verbind jezelf met de centrale en die verbind jou vervolgens weer door met de persoon die je wilt bereiken. Gemakkelijk en snel, verbind en bel.

Ook de kwaliteit van de verbinding gaat vooruit, tegenwoordig is in bijna heel Nederland toegang tot het 4G netwerk, op een paar bunkers en verlaten gebieden na. Er zijn daarom telefoonaanbieders die tegenwoordig VoLTE als telefoonservice aanbieden. VoLTE is een afkorting voor voice over LTE en betekend eigenlijk dat je via 4G belt. Ben jij een echte ondernemer? Ben je altijd druk met de zaak bezig en probeer je dit ook op andere mensen over te brengen? Dan kan het best wel eens gebeuren dat jij of jouw collega’s in een vergadering zitten of achter het stuur zitten. Dan kan de telefoon natuurlijk niet opgenomen worden. Er bestaat gelukkig een antwoordservice die de telefoonopname voor jou regelt. Zo weet je zeker dat je geen omzet misloopt. Het zal maar net een geïnteresseerde klant zijn of juist een klant met een prangende vraag die hierdoor ontevreden wordt. Allemaal mogelijkheden die we liever niet meemaken dus.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at oktober 21, 2015

Category: Dienstverlening

Tags: , , , ,

Weet u hoe u moet handelen bij een uitvaart in Haarlem? Veel mensen hebben daar bijna geen besef van en overzien het niet. Om het voor u allemaal iets duidelijker te maken, sommen wij het allemaal op.

Overlijdensbewijs

Wanneer iemand sterft is de eerste stap dat er een dokter komt controleren. Deze dokter stelt een overlijdensverklaring op waarin de waarschijnlijke doodsoorzaak wordt beschreven.

Het aangeven van het overlijden

Als is geconstateerd dat de persoon is gestorven behoort er bij de gemeente aangifte van overlijden gedaan te worden. Regelmatig gebeurd dit door de begrafenisondernemer, maar u kunt dit ook eigenhandig doen als u dat wenst. Deze verklaring van overlijden behoort binnen een week na overlijden te geschieden.

Na de aangifte van overlijden

Met de overlijdensakte kan u de echte begrafenis of crematie organiseren. Deze dient plaats vinden na 36 uur na het overlijden en binnen een week. Op het moment is het uitsluitend mogelijk om de overledene te begraven of te cremeren op de toegelaten plaatsen, zoals een kerkhof.  Om het een beetje eenvoudiger te maken is het aan te raden om de hulp van een uitvaartverzorger in te schakelen, de begrafenisondernemer kan u helpen met het maken van onaangename besluiten. Ook kunnen uitvaartverzorgers u veel ondersteunen met het regelen van de begrafenis of crematie van de overledene.

Wilsbeschikking van de gestorvene

Weet u of de gestorvene hun testament achtergelaten heeft? Je kan deze doorgaans vinden in de papieren van de overledene. Hierin staan mogelijk verschillende uitvaartwensen. Ook kan de gestorvene uitvaartwensen vastgelegd hebben bij de begrafenisondernemer of bij een notaris. Ingeval de overledene een testament, helpt dit u bij het afscheid

U kunt Meride Uitvaartverzorging 24/7 bereiken als er iemand overleden is U staat er niet alleen voor, wij beseffen dat u het moeilijk genoeg heeft. Mocht u er behoefte aan hebben, dan willen wij u ook assisteren door voor u contact te leggen met verschillende instanties en overige partijen waardoor u daar geen omkijken meer naar heeft. Ook bij een uitvaart in Utrecht.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at augustus 7, 2015

Category: Dienstverlening

Is uw leven ook zo druk en weet u niet wat u kunt doen om hier verandering in te brengen? Als ondernemer heeft u een van de drukste levens die er zijn, omdat er altijd wel iets nieuws te doen is voor u. Er staat altijd iets nieuws op het lijstje, en als het lijstje eindelijk een keer leeg is dan verzint u wel een nieuwe taak. Ook doet u graag alles zelf, of u hier nou ervaring mee heeft of niet, want als u het zelf doet dan gaat alles op uw manier, en uw manier is het best. Of toch niet? Kans bestaat dat u als ondernemer in het MKB met dus een beperkt aantal werknemers, uw salarisadministratie volledig zelf regelt. Het kan ook dat u dit intern laat doen door een van uw medewerkers, maar die zijn daar dan vaak niet voor opgeleid en dit geeft u hun mee als extra verantwoordelijkheid.

Dit kost tijd, geld en bovendien wordt het niet op de juiste manier gedaan. Er bestaan professionals zoals CBBS.nl die zeer ervaren loonbureau zijn en u kunnen helpen bij de salarisadministratie. Dit hoeft u dus helemaal niet zelf of intern te laten doen, omdat er specialisten voor bestaan. Tegen een kleine vergoeding kunt u al uw zorgen betreffende de salarisadministratie helemaal los laten, omdat u ervan uit kunt gaan dat, wanneer het door CBBS gedaan wordt, alles helemaal goed komt. Bespaar veel tijd en geld door niet meer zelf te prutsen met excel of met wat voor software u nu aan de gang bent. Het kan allemaal zoveel makkelijker en inzichtelijker, u moet alleen nog ontdekken hoe. Neem eens een kijkje op de website en kijk wat CBBS voor u zou kunnen betekenen. Zelfs als u het graag zelf wilt blijven doen, dan kunt u bij CBBS de juiste software daarvoor krijgen.

Bezoek de website voor : meer informatie