Archive for the ‘Dienstverlening’ Category

Posted by at oktober 27, 2020

Category: Dienstverlening

Geschillenbeslechting door middel van mediation van Scheiden Zonder Zorgen kan sneller en goedkoper zijn en kan beide partijen een beter gevoel geven over de overeengekomen beslissing. Er zijn een aantal andere belangrijke voordelen van bemiddeling. De belangrijkste daarvan is meer controle. Mediation is geen garantie voor een uitkomst, aangezien er geen bindende beslissing wordt genomen. In plaats daarvan werkt de mediator samen met de partijen om een oplossing te vinden, maar zonder garantie dat het probleem zal worden opgelost. Dit kan betekenen dat beide partijen meer controle hebben over de oplossing en niet gedwongen worden een uitkomst te accepteren waar ze niet blij mee zijn.

 

Verzeker jezelf van lagere kosten

Geschillenbeslechting via gerechtelijke procedures is over het algemeen erg duur en de totale kosten kunnen zeer onvoorspelbaar zijn. Het oplossen van geschillen door middel van bemiddeling kan echter vaak veel sneller en veel goedkoper zijn dan naar een proces gaan.

Procesvoering, waarbij geschillen via de rechtbank worden opgelost, is in potentie een zeer openbare procedure. Wanneer geschillen via mediation buitengerechtelijk worden beslecht, is dit voor beide partijen volledig vertrouwelijk, tenzij specifiek anders is overeengekomen.

 

Verbeterde ondersteuning 

Bemiddeling via Scheiden Zonder Zorgen houdt in dat een getrainde, neutrale bemiddelaar wordt gebruikt om de conflicterende partijen aan te spreken en hen te helpen een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar is. De mediator luistert naar alle standpunten, praat met de partijen privé en soms samen en begeleidt elke partij door het proces.

Het beslechten van geschillen in het gezin is al een moeilijke situatie om te behandelen, maar door een processtrijd en de stress van de rechtbanken kan dit nog sterker worden, waardoor de relatie tussen beide partijen onder druk komt te staan. Bemiddeling daarentegen helpt beide partijen zich te concentreren op effectieve communicatie met elkaar en het bereiken van een onderhandelde schikking die voor alle betrokkenen werkt.

Posted by at september 29, 2020

Category: Dienstverlening

Heeft u stress over het regelen van een feestje, het organiseren van een zakelijke lunch of het plannen van een bruiloft? Er zijn veel momenten waarop de hulp van een cateraar verlichting kan geven. In dit artikel leest u wanneer het ook voor u verstandig is om de hulp van een cateraar in te schakelen.

 

Geen keukenprins(es)?

Bent u geen keukenprins(es) en krijgt u het al benauwd wanneer u een kookboek openslaat? Dan kan het voor heel wat stress zorgen wanneer u een feestje of diner moet organiseren. Wat gaat u koken, hoe gaat u koken en hoe weet u zeker dat het in de smaak zal vallen? Wanneer u geen ster bent in de koken, is het verstandiger om hulp in te schakelen. U kunt voor een dineetje of verjaardag altijd catering inhuren. U kunt bijvoorbeeld een buffet bestellen en zo geniet iedereen van een heerlijke maaltijd. Een extra pluspunt is dat u niet hoeft te stressen.

 

Catering voor uw bruiloft

Er zijn zoveel zaken dat geregeld worden voor een bruiloft. Maak het uzelf dan gemakkelijk en huur op tijd catering in. Zo kunt u alweer iets van uw lijstje met “to-do’s” schrappen. U kunt een cateraar het complete feest laten voorzien van hapjes en drankjes. Ook kunt u bij een cateraar een bruidstaart bestellen en zelfs een compleet diner afnemen. Het is verstandig om goed naar uw opties te kijken en meerdere cateraars aan te schrijven. Zo kunt u uiteindelijk de beste optie voor uw bruiloft kiezen. 

 

Kerstdiner

Komt de schoonfamilie eten met Kerst? Dan kunt u al maanden van tevoren stress ervaren. Wat gaat u koken en wie lust precies wat? Wilt u de feestdagen juist zonder stress ervaren? Dan kunt u ook altijd catering inhuren met de feestdagen. U kunt een compleet kerstmenu bestellen. Deze wordt bij u aan huis bezorgd en u geniet van een zorgeloos kerstdiner.

 

Er zijn genoeg momenten waarop de hulp van een cateraar een geschenk uit de hemel is. Maak het uzelf niet te moeilijk en huur catering in wanneer dat nodig is.

Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van alle administratie? Administratie uitbesteden is wellicht een grote stap voor u. Toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard? U leest het in deze blog.

Administratieve dienstverlening ZZP en MKB

Er zijn tal van bedrijven voor het uitbesteden van uw administratie. Sommige bedrijven zijn goed in de administratie van ZZP’ers, terwijl andere bedrijven beter zijn in de administratie van een MKB. Wanneer u uw administratie wilt uitbesteden, kijk dan goed naar wat voor bedrijf u kiest. Een boekhouder voor ZZP’ers heeft waarschijnlijk niet de capaciteit voor de administratie van een MKB. Kijk ook goed naar wat voor taken zij uitvoeren en of u al uw administratieve zaken kunt uitbesteden. Ook de ervaring van het bedrijf zegt veel. Een bedrijf dat taken uitvoert voor soortgelijke bedrijven weet het reilen en zeilen van deze bedrijven. Zo kan het kantoor jouw administratie gemakkelijker oppakken.

Wat doet een boekhouder precies?

Een boekhouder houdt zich bezig met verschillende zaken. Bijvoorbeeld het bijhouden van inkomsten en uitgaven. Zo houdt u overzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Ook het bijhouden van financiële transacties, verslagen opstellen en nauwkeurig verifiëren van documenten behoort tot het takenpakket. Een boekhouder is verantwoordelijk voor het opmaken van facturen, het opstellen van jaar- en resultatenrekeningen, het doen van BTW-aangifte en het uitvoeren van bankverrichtingen. Wanneer u uw administratie uitbesteed, kies altijd voor een full-service kantoor. Zo kunt u verschillende diensten uitbesteden bij hetzelfde bedrijf. En dat is wel zo handig! 5.

Waar moet u op letten?

Het is belangrijk dat u zelf het overzicht en de feeling houdt met het bedrijf, zodat u weet hoe alles loopt en waarom dat zo is. Weten wat er speelt en hoe baten en kosten zich tot elkaar verhouden is erg belangrijk. Alert blijven is één van de meest belangrijke punten. Zo blijft u altijd aan het roer staan van uw eigen bedrijf. Spreek daarnaast ook altijd uw verwachtingen uit wanneer u uw administratie uitbesteed. Welke taken moeten worden uitgevoerd? Hoe en wanneer wilt u dit geregeld hebben? Hoe wilt u dat de facturen eruitzien? Dit zijn allemaal zaken waar over nagedacht moet worden om alles vlekkeloos te laten verlopen. Besteed uw administratie uit, maar blijf alert. Zo heeft u het meeste baat bij het uitbesteden van uw administratie.

Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at december 17, 2018

Category: Dienstverlening

Wat kan werken tegen Angst?

Het overgrote deel van mensen die een psychiater bezoeken heeft de klacht dat deze aandoening hun leven negatief beïnvloed. Veel onzichtbare symptomen worden geassocieerd met angst. Zelfs diepe hypnose heeft nog niet alle karakteristieken van de patiënt kunnen ontdekken die lijden aan angst. Het blijft een feit dat we verontrust zijn over de uitkomst van bepaalde zaken en de oorzaak van de nervositeit is nog niet ontdekt. Veel psychiaters geloven dat je zelfs de hulp van een goede hypnose behandeling of een expert niet nodig hebt om dit te behandelen en anderen zijn op ideeën van zelfhypnose gekomen om je te helpen de angst problemen te bestrijden.

Wat zijn de oorzaken van angst?

Zorgen zijn vaak van die dingen die leiden tot angst. De angst voor falen blijft een erg lange tijd rondspoken in de gedachten van personen. Het kan zijn voorgekomen dat men iets in het verleden heeft geprobeerd te doen dat niet is gelukt voor hem/haar. Hetzelfde ondernemen in de toekomst kan leiden tot angst. Dit is echter een onderdeel van het mens-zijn. Wanneer we iets hebben ondernomen dat niet tot het gewenste resultaat leidde dan proberen wat datgene in de toekomst te ontwijken.

Hoe voer je een angst hypnose uit?

De beste manier om angst hypnose te proberen is door bij jezelf ten rade te gaan. Je moet onthouden dat hypnose niet wordt gedaan door een man met een wiegelend horloge die je commando’s laat uitvoeren. Het gaat niet om doen wat iemand anders opdraagt onder hypnose. Angst hypnose gaat over het beheersen van de uitkomst van het onderbewuste. Wanneer we controle weten uit te oefenen over het onderbewuste tijdens ontspanning, kunnen we de uitkomst van angst voorspellen. De juiste ademhaling is één ding dat kan leiden tot complete ontspanning. Wanneer je je ontspant in een rustige omgeving gaat je onderbewuste reageren zoals jij dat wilt.

Voordelen van angst hypnose

Vormen van Hypnose kunnen zelf uitgevoerd worden, maar er zijn ook opties voor één-op-één of groepstherapie. Er zijn vele andere voordelen van angst hypnose afgezien van de directe afnamen van angst. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde klinische hypnotherapieën die je kunnen helpen van slechte gewoontes af te komen. Je kan afvallen tegelijk met angst en hypnose voor roken neemt ook toe aan populariteit. Het succes van Hypnose en alle soorten aandoeningen is in de loop der jaren aanzienlijk toegenomen en er bestaan veel erkende therapie programma’s en trainingen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 12, 2018

Category: Dienstverlening

Slechts enkele acties zijn belangrijker voor je managementrol dan efficiënt kunnen delegeren aan alle leden van je team; toch vinden veel managers het moeilijk om de controle te behouden of de vooruitgang in het oog te houden eens ze gedelegeerd hebben. Is er een betere manier? Lees verder voor ideeën die je onmiddellijk kan gebruiken om je team te versterken door middel van delegeren.

We hebben allemaal onze persoonlijke redenen waarom we niet kunnen delegeren: te weinig vertrouwen in onze werknemers, niet de gewenste uitkomst kunnen communiceren, of het geloof dat we de job kunnen doen volgens de standaarden. Maar als we zien dat delegeren eigenlijk enkel de efficiëntie op het werk kan verbeteren, waarom wachten we dan voor we deze belangrijke vaardigheid leren? Wat ook de reden is, laat vandaag de dag zijn dat je taken aan je werknemers begint te delegeren.

De eerste stap is om een lijst met drie kolommen te maken. In de eerste kolom zetten we elke activiteit die je aan iemand anders kan delegeren: routine klantendienstvragen, repetitieve taken, en alles wat een lage opbrengst geeft voor jou. In de tweede kolom, lijst je alle taken op die je deels kunt delegeren, bv een eerste interviewscreening inplannen. In de derde kolom lijst je alle taken op die enkel jij kan doen, zoals mensen aannemen, ontslaan en beoordelingsgesprekken.

Terwijl het wel aantrekkelijk is om enkel aan je topwerknemers te delegeren, is dit een grote fout. Iedereen in je organisatie wilt iets betekenen op een belangrijke manier, als zij dat niet doen, help hen dan met het vinden naar ander werk. Als je in de val van te veel werk op je toppresteerders leggen trapt, loop je de kans dat ze een burn-out krijgen. Je geeft dan ook het gevoel dat hard werk met meer werk beloond wordt, terwijl tragere werkers minder werk krijgen. Je gemiddelde werknemer zal haatdragend tegenover je staan als ze zich genegeerd voelen en ze nooit de kans krijgen om zich te ontwikkelen of hun kunnen te tonen.

Actiestappen: Als je werk aan anderen delegeert, zorg er dan voor dat je de uitkomst in detail specifieert, maar laat je teamleden hun eigen proces bedenken. Het laatste wat ze willen is op de vingers gekeken worden; geef het de uitkomst die jij wilt en ga daarna uit de weg. De kans is groot dat veel van je werknemers je zal verassen met hun vindingrijkheid waarmee ze hun doelen behalen. Hoe meer je delegeert, hoe meer tijd je vrij zal hebben om je te focussen op taken met meer prioriteit, zoals nieuwe en hogere doelen stellen voor je mensen om de toekomst te bereiken.

Train je leiderschap bij IvPP

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2017

Category: Dienstverlening

Dansen is van veel mensen een hobby, sommigen zien het zelfs als een sport, om het te leren is er zeker wel een dansschool in Arnhem die bij jou past. Veel mensen houden ervan om bij het uitgaan los te gaan en alle mogelijke dansmoves in de strijd te gooien op de vloer, sommige mensen zijn wat meer behouden en vragen zich af hoe ze er eigenlijk uit zien als ze aan het dansen zijn en zijn hierdoor een beetje onzeker. Beide type mensen kunnen terecht bij Dansschool Wensink, dit is een dansschool in Arnhem die lessen geeft op ieder niveau, van beginner tot gevorderd. Er zijn veel verschillende dansstijlen waar je lessen in kunt nemen, zelf heb ik hier weinig verstand van, maar ik zal jullie toch even meenemen in wat Dansschool Wensink allemaal te bieden heeft.

De beste dansschool van Arnhem?

Het vinden van een dansschool in Arnhem is niet moeilijk, de stad zit er vol mee. Natuurlijk is het in dit geval moeilijk te bepalen welke nu geschikt is en past bij jou. De ervaringen van mensen in mijn netwerk die ik hoor over Dansschool Wensink zijn allemaal heel positief. Hier worden de groepen zoveel mogelijk verdeeld op leeftijd, geslacht en op niveau, wegens het groot aantal leden kan dit ook en kom je altijd in een groep terecht met soortgenoten, hoe vreemd dat ook mag klinken. Het mooie aan Dansschool Wensink is dat er hele persoonlijke begeleiding is, de lessen houden niet op bij een instructie met een voorbeeld, er worden bij ieder individu bekeken of de dans op de juiste manier, in de juiste houding wordt uitgevoerd, indien dit niet zo is wordt bijgestuurd en advies gegeven over wat de juiste manier is.

Wil jij een proefles?

Bij Dansschool Wensink is het voor iedereen mogelijk om een proefles te nemen, in tegenstelling tot een doorsnede dansschool in Arnhem zijn hier geen kosten aan verbonden. Tijdens deze proefles krijg je een goed beeld van hoe Dansschool Wensink te werk gaat en of dit bij jou past.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2017

Category: Dienstverlening

Bent u op zoek naar een leuk huwelijkscadeau? Het kan zijn dat u altijd last heeft van verschillende problemen. Zo bent u misschien heel erg druk en is er binnenkort een bruiloft. Uiteraard wilt u hier iets leuks voor bedenken. Het probleem is echter dat u misschien helemaal niet creatief bent. Ook dit is lastig. Misschien komt u tante vaak wel met de leukste ideeën en heeft u altijd het gevoel dat u achter loopt. Dit kan frustrerend zijn. Ook omdat u eigenlijk niet de tijd heeft om uiteindelijk ook echt dit perfecte cadeau te bedenken.

De zoektocht naar een huwelijkscadeau

Om de oplossing voor dit probleem te gaan bedenken, moeten we kijken naar wat er mogelijk is. Het staat al vast dat het idee niet veel tijd moet kosten en anders in ieder geval zonder knutselen mogelijk moet zijn. Het liefst online zodat dit via een laptop overal gedaan kan worden. Als je kijkt naar welke ideeën creatief zijn, gaat het vaak om persoonlijke dingen. Dingen die bijvoorbeeld foto’s of persoonlijke berichten bevatten. Deze onderdelen kunnen een cadeau ontzettend interessant maken. Uiteraard kan iedereen dit ook waarderen omdat dit laat zien dat je er extra tijd aan hebt besteed. Een leuk idee hiervoor is een Jilster tijdschrift. Wat houdt dit precies in? Jilster is een site waar je zelf je eigen tijdschrift kunt samen stellen. Zo kun je bijvoorbeeld een tijdschrift vullen met foto’s en verhalen van vroeger. Dit is ook erg leuk voor een bruiloft. Op deze manier maak je het heel creatief plus alles kan gewoon op je eigen laptop of computer. Je kunt er zo lang aan werken als je wilt, maar je hoeft niet zelf te gaan knutselen.

Resultaten van andere

Veel mensen hebben al gebruikt gemaakt van Jilster. Zij waren vaak erg enthousiast. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je allerlei weetjes op somt. Je kunt het tijdschrift of magazine ook samen maken. Misschien gaat een van je vriendinnen wel trouwen en wil je samen met de vriendinnen groep iets leuks bedenken. Via Jilster kun je er met z’n alle aan werken en zo samen informatie verzamelen. Iedereen doet zijn eigen deel en dit zorgt samen voor een fantastisch resultaat.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 13, 2016

Category: Dienstverlening

Op de website van Jilster (Jilster.nl) kwamen wij een leuk idee tegen voor afscheid groep 8. Daar kun je namelijk je eigen tijdschrift laten maken! Op die manier kun je er hele leuke verhalen in kwijt die groep 8, de juf of ieder kind voor zich, nooit meer zullen vergeten! Dit vonden wij zo’n leuk idee, dat we dan ook zijn gestart met het ontwerpen. In dit artikel zal ik niet alleen vertellen hoe het ontwerpen ging en hoe het eindresultaat was. Maar ook waarom wij naar een afscheidscadeau op zoek zijn en hoe we Jilster hebben gevonden.

Cadeau afscheid groep 8

Laatst kwam een ouder op het idee om een afscheid groep 8 cadeau te gaan zoeken. Omdat dat een heel leuk idee zou zijn voor de juf, die haar uiterste best heeft gedaan voor ieder kind uit groep 8 om een zo hoog mogelijk niveau aan te tikken. Samen met een aantal ouders zijn we daarom begonnen met het opdoen van inspiratie voor het afscheidscadeau. Maar eigenlijk waren we het er allemaal mee eens dat we niet iets geknutseld wilden geven. Of een standaard ansichtkaart. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken. En al snel vonden wij de website Jilster. Daar kun je dus je eigen tijdschrift ontwerpen. Qua tekst kun je ieder kind uit groep 8, en de ouder daarvan, een stukje laten schrijven uit het schooljaar van groep 8 dat hij of zij nooit meer zal vergeten. Dit stelden wij dan ook bij de anderen voor. En iedereen was direct enthousiast geraakt! Na een paar dagen hadden wij het stukje tekst van iedereen al ontvangen. Vervolgens zijn we begonnen met het ontwerpen zelf. We konden bepaalde lay-outs kiezen. En we hebben foto’s toegevoegd voor een leuke opmaak.

We hebben het afscheidscadeau van groep 8 inmiddels binnen. En het ziet er fantastisch uit! Wij kunnen iedereen dan ook aanbevelen om voor zoiets naar Jilster te gaan.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at mei 27, 2016

Category: Dienstverlening

Recent liet ik mijn proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl. En daar ben ik heel erg positief over gestemd! De kwaliteit is namelijk heel erg goed. Ik kreeg bij mijn bestelling te horen dat, nadat ik vroeg of dat ik een bepaalde kwaliteit papier moet kiezen, zij kwalitatief hoogstand papier voor de bladzijdes hebben. Namelijk 100 grams papier. En daarbij kun je de kaft wel zelf kiezen. Daar zijn vele verschillende opties voor! Zowel hele stevig kaften als iets flexibeler. Vervolgens manieren die er voor zorgen dat er geen lelijke krassen op je proefschriften kunnen komen etc. In dit blogje leg ik graag nog meer uit over Proefschriftenprinten.nl. Bijvoorbeeld over proefschrift ontwerp en proefschrift omslag.

Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

Nadat ik dus had besloten om proefschrift drukken te laten doen door Proefschriftenprinten.nl, ben ik ook gaan kijken naar hoe de voorbeeld proefschriften aan zo’n mooie omslag kwamen. Op de pagina Proefschrift omslag las ik dat ze bij Proefschriftenprinten.nl designers hebben zitten die ervoor zorgen dat je een prachtig ontwerp ontvangt en in een mooie kwaliteit geprint kan worden op de omslag van je proefschrift. Daarover hebben de designers erg nauw contact met de drukkers, om te praten over de mogelijkheden die ervoor moeten zorgen dat de omslag er zo mooi mogelijk op staat.

Levering proefschriften

Al na een week werden mijn proefschriften afgeleverd! Ik opende een van de dozen en ze zagen er prachtig uit! Ook mooi verpakt. Ik bladerde er snel doorheen en het viel mij op dat de bladzijdes inderdaad van een uitermate hoge kwaliteit zijn. Precies zoals mij als was verteld!

Mocht jij dus nog een drukkerij zoeken voor proefschrift drukken, dan kan ik dit bedrijf uit Ede zeker aanbevelen. Natuurlijk ben ik benieuwd of dat een van jullie dat gaat doen. Zo ja, dan hoor ik het resultaat graag in een reactie.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at november 11, 2015

Category: Dienstverlening

Tags: ,

Telefoon is een samenstelling van twee oud Griekse woorden: tele (ver) en geluid (foon). Het is een gebruikelijk iets dat apparaten een oud griekse naam krijgen: televisie (ver/gezicht), telegraaf (ver schrijven), telescoop (ver inzoomen) enzovoorts. In 1876 was Alexander Bell de eerste persoon die een telefoon patenteerde, eigenlijk was hem al iemand voor maar de Italiaanse immigrant Antonio Meucci had geen geld om zijn uitvinding te pattenteren, hij is wel de eerste persoon die een telefoonverbinding tot stand wist te brengen.

De eerste telefoons waren totaal niet mobiel, heel omslachtig, lastig te bedienen en niet te vergeten heel erg duur. Toch won het product op den duur steeds meer terrein, het was wenselijk om mensen op afstand te kunnen spreken. De eerste telefoons werkten zonder een centrale, je kon maar naar een ander nummer bellen waar het toestel op aangesloten was. Er kwamen steeds meer en meer toestellen, om al deze toestellen weer met el kaar te verbinden kwamen er telefooncentrales. Deze centrales verbonden iedereen door, eerst aan de hand van namen later aan de hand van telefoonnummers. Dit werd geleidelijk aan gemoderniseerd en tegenwoordig bestaan er alleen nog automatische telefoon centrales. Het concept is simpel, je verbind jezelf met de centrale en die verbind jou vervolgens weer door met de persoon die je wilt bereiken. Gemakkelijk en snel, verbind en bel.

Ook de kwaliteit van de verbinding gaat vooruit, tegenwoordig is in bijna heel Nederland toegang tot het 4G netwerk, op een paar bunkers en verlaten gebieden na. Er zijn daarom telefoonaanbieders die tegenwoordig VoLTE als telefoonservice aanbieden. VoLTE is een afkorting voor voice over LTE en betekend eigenlijk dat je via 4G belt. Ben jij een echte ondernemer? Ben je altijd druk met de zaak bezig en probeer je dit ook op andere mensen over te brengen? Dan kan het best wel eens gebeuren dat jij of jouw collega’s in een vergadering zitten of achter het stuur zitten. Dan kan de telefoon natuurlijk niet opgenomen worden. Er bestaat gelukkig een antwoordservice die de telefoonopname voor jou regelt. Zo weet je zeker dat je geen omzet misloopt. Het zal maar net een geïnteresseerde klant zijn of juist een klant met een prangende vraag die hierdoor ontevreden wordt. Allemaal mogelijkheden die we liever niet meemaken dus.

Bezoek de website voor : meer informatie