Duitse website

Posted by at februari 2, 2015

Category: Bedrijven

Tags: , ,

Het opzetten van een Duitse website is niet zo makkelijk, als je een Nederlandse ondernemer bent, want je hebt veel kennis van de taal en cultuur nodig. Je hebt wel veel opties om een goede Duitse website op te zetten, ook al heb je de kennis niet. Webshop Duitsland

Inhoud van de website

Content is belangrijk en je kunt wat tijd besparen, door het oude content over de producten of diensten te vertalen Nederlands Duits. Hiervoor moet je wel de diensten inschakelen van iemand, dat zowel het Nederlands als het Duits heel goed beheerst. Een veel voorkomende fout is dat mensen een vertalen Nederlands Duits programma gebruiken en dit loopt nooit goed af. Zulke programma’s zijn goed om elke woorden te vertalen, maar niet om volledige product informatie te vertalen.

Je moet ook niet het volledige website vertalen naar Duits, want dan komt het onnatuurlijk over. Je moet er nieuwe content in plaatsen en dit afstemmen op je doelgroep en hun cultuur. Het is dan ook verstandig om de teksten te laten schrijven door een Duitser of iemand dat veel verstand heeft van het Duitse cultuur. Het moet namelijk de Duitse consumenten aanspreken en hun het gevoel geven, dat het echt een Duitse website is.

Links naar de website

Als de website klaar is moet je ook voor linkbuilding zorgen, anders word de website niet gevonden. De links naar de website moeten ook afkomstig zijn uit Duitse websites, anders zullen ze weinig effect hebben. Links uit Nederland naar een Duitse website, kunnen juist nadelige effecten hebben en voor penalty’s zorgen. Zorg er ook voor dat de teksten waar de links in geplaatst worden uniek zijn en ga niet Nederlandse artikels vertalen naar Duits. De algoritme van de Duitse Google werkt ook heel anders en ook hiermee zul je rekening moeten houden. De toezicht op Google is ook veel strenger in Duitsland, omdat het zo een grote markt is. Linkbuilding Duitsland

Je zult ook veel harder moeten werken, om de website te laten scoren. Dit komt doordat de concurrentie voor de zoekwoorden veel groter is en dat is logisch, want Duitsland heeft meer dan 80 miljoen inwoners. Juist door de grote van het markt is het ook waard, wanneer je eindelijk gaat scoren in de Duitse Google.

Wil je wat sneller klanten aantrekken? Gebruik dan ook sociaal media om je website te promoten. Doe dit wel in het correct Duits en let hierbij op de cultuur verschillen tussen Nederland en Duitsland.

Bezoek de website voor : meer informatie

Sorry, comments are closed for this item.