Een kleine keuken? Kies voor een compact gasfornuis met elektrische oven

Posted by at maart 12, 2018

Category: Bedrijven

Tags: ,

Niet alle horecakeukens hebben veel ruimte. Sterker nog, veel horecaondernemingen in het centrum van veel steden hebben zelfs een kleine keuken. Waarom? Dit komt omdat de panden vaak niet gebouwd zijn voor horecadoeleinden. U wilt dan ook geen enorm bakbeest van een gasfornuis neerzetten. Dankzij Bonnewits Horeca hoeft dat ook helemaal niet! Kies voor compact gasfornuis met elektrische oven! De vier pitten stellen u in staat om ieder gerecht te bereiden en de oven kan zowel voor de bereiding als voor het warmhouden van maaltijden worden gebruikt. Zoekt u meer dan 4 pitten? Kies dan voor een elektrisch fornuis met zes kookplaten en een oven, grill en opbergkast.

Gasfornuis met elektrische oven voor uw onderneming gewoon online bestellen

Bent u op zoek naar een elektrisch fornuis met oven? Dan hoeft u de deur niet uit, want u bestelt deze gewoon online. Dat is wel heel gemakkelijk! U gaat gewoon verder met uw dagelijkse werkzaamheden of de verbouwing van uw horecapand en binnen korte tijd wordt uw nieuwe keukenapparatuur bezorgd én gemonteerd! Wie dat voor u doet? Bonnewits Horeca natuurlijk! De online specialist voor professionele horecakeukens. Naast verschillende gasfornuizen, koopt u hier ook een elektrisch fornuis met zes kookplaten en een ingebouwde oven, en al het andere dat u nodig heeft. Banken, tafels, barkoelingen, onderstellen en werkbanken: Bonnewits Horeca heeft het allemaal. Informeer naar de mogelijkheden en vraag om advies over de verschillende soorten apparatuur.

Groot elektrisch fornuis met oven: genoeg plek op de drukke avonden!

Een volle zaak is goed voor de omzet. En dat is waar u het voor doet, nietwaar? Het is wel belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw gasten niet te lang op hun bestelling hoeven te wachten. Een slechte service of gasten die lang moeten wachten kunnen uw imago schaden. Zorg voor genoeg capaciteit in de keuken door een groot elektrisch fornuis met oven aan te schaffen bij Bonnewits Horeca. Speciaal gemaakt voor de horeca en uitgerust met een handige opbergruimte voor kookgerei. Geen plek voor een fornuis met zes kookplaten? Dan kiest u voor het vierpits gasfornuis met elektrische oven. En weet u wat het eenvoudigste is? U bestelt al uw keukenapparatuur gewoon online in de webshop van Bonnewits Horeca!

Bezoek de website voor : meer informatie

Sorry, comments are closed for this item.