Een steriele PET verpakking die op duurzame wijze wordt geproduceerd

Posted by at juni 15, 2017

Category: Industrie

Tags:

Lange tijd is er behoorlijk wat aan te merken geweest op het gebruik van plastic als verpakkingsmateriaal. Tegenwoordig kan echter vrijwel iedere verpakking gemaakt worden van gerecycled materiaal. De ecologische voetafdruk van uw steriele PET verpakking wordt bijvoorbeeld zo laag mogelijk gehouden door het PET materiaal te recyclen. Ook hanteert een specialist op het gebied van PET verpakkingen, zoals PET Power, geavanceerde productieprocessen die zijn gericht op het verlagen van de CO2-uitstoot. Op deze manier wordt gezorgd dat de (steriele) PET verpakking waarin u uw producten verpakt, zo duurzaam mogelijk is. U wilt toch ook uw steentje bijdragen aan een betere wereld?

Steriele verpakking geproduceerd in een clean room

In de gezondheidssector is het van het grootste belang dat er bij medicatie en toebehoren wordt gewerkt met een steriele verpakking van PET Power om de verspreiding van infecties te voorkomen. Bij PET Power maken ze daaarom gebruik van een cleanroom met ISO-klasse 7. De cleanroom heeft een hogere luchtdruk dan de ruimte erbuiten, waardoor er geen schadelijke lucht naar binnen kan stromen. Op deze manier worden producten in de cleanroom op de schoonst mogelijke manier geproduceerd. Om de PET verpakking volledig steriel te maken, kan de verpakking worden nabehandeld met gammastraling. Dit maakt de steriele verpakking klaar voor gebruik in de medische sector.

Ruime keuze bij kopen van uw steriele PET verpakking

PET verpakkingen worden tegenwoordig voor 101 verschillende zaken gebruikt. Het wordt ook steeds vaker mogelijk om deze verpakking op maat te laten maken. Zo vindt u bij een specialist als PET Power een enorm assortiment aan standaard PET verpakkingen, bestaande uit meer dan 700 PET flessen en -potten. De kans is groot dat u ook voor uw product wel de juiste verpakking vindt. Wilt u echter een écht speciale PET verpakking voor uw product? Dan kunt u bij de specialist vaak ook terecht voor een innovatieve en specifieke verpakking op maat gemaakt voor uw product. Op deze manier kunt u ook uw verpakking steriel maken. Zoals u ziet, vindt u bij de specialist voor elke toepassing wel de juiste PET verpakking.

Bezoek de website voor : meer informatie

Sorry, comments are closed for this item.