Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Meubels

Eettafel op maat laten maken?

De tijden van voorheen, dat op maat gemaakte meubels niet te betalen zijn, zijn voorbij! Een tafel op maat gemaakt bij Nijhuis is niet alleen voordelig, maar gaat ook heel gemakkelijk in zijn werk. Doordat de tussenpersoon weg is en jij direct contact met Nijhuis hebt scheelt dat een bult aan kosten. Deze kosten worden dus niet aan jou doorberekend. Wat heb je nu liever? Een ‘custom’ tafel, waar je alles zelf hebt mogen uitkiezen of een prijzige tafel van de plaatselijke meubelboulevard, die mogelijk niet eens naar je zin is?

Hoe gaat het in zijn werk?

Thuis eerst opmeten natuurlijk! Dit moet natuurlijk erg nauw. Er zijn eenvoudige methodes voor om dit goed te berekenen. Kijk bijvoorbeeld hoeveel personen je aan een ronde tafel kan zetten. Je kiest eerst de diameter. Vervolgens kijk je naar de dikte van het blad. Je eigen voorkeur is hier weer het enige advies. Daarna meet je de rand van het tafelblad en het onderstel. Als laatste kijk je naar  de hoogte van de tafel. Er zijn genoeg keuzemogelijkheden om een unieke tafel te krijgen. Onze tip is dus om eerst de afmetingen van je huidige tafel op te meten.

Strak, modern en chique

De strakke, moderne tafels die je op dit moment overal ziet, zijn natuurlijk de specialiteit van Nijhuis. Dit zijn vaak de ronde, eikenhouten eettafel met zwarte poot. Maar ook daarin zijn verschillende keuzes mogelijk! Nijhuis vertrouwt zo op zijn eigen kennis en kunde dat er zelfs 12 maanden garantie wordt geboden. Daarnaast wordt het geleverd en zelfs gemonteerd bij jou thuis. Daar stopt de service nog niet. De verpakkingsmaterialen worden meegenomen, maar ook viltjes worden onder de poten geplaatst. Op deze manier hoef jij daar ook niet meer aan te denken. Je betaald pas na levering. Dit is de ‘Twentse’ manier, zoals ze zelf zeggen.

Nog meer nodig?

Nijhuis biedt een enorme verscheidenheid aan producten aan. Naast een strakke eettafel kun je ook een salontafel en eetkamerstoelen bestellen. In de woonwinkel in Oldenzaal, zijn naast de eetkamertafels ook wandplanken, sidetables en exclusieve eetkamerstoelen te vinden. De levertijd voor een op maat gemaakte tafel is tussen de 14 en 16 weken. Voor een tafel zo’n 12 tot 13 weken. Wie een eigen samengesteld meubel wil, moet dus wel even geduld hebben. Dus, ben jij momenteel op zoek naar een prachtig meubelstuk op maat? Dan ben je bij Nijhuis aan het juiste adres!