Archive for the ‘Electronica en Computers’ Category

Posted by at april 21, 2017

Category: Electronica en Computers

Tags: ,

Bij performance testing denken de meeste mensen waarschijnlijk aan een oersaai beroep, waarbij de tester de hele dag op een aantal knopjes ramt om zo maar een willekeurige uitslag op zijn scherm te krijgen. Niets is echter minder waar en als je dit leest zal je voortaan op verjaardagen aandachtig luisteren naar een ieder die iets doet met performance testing!

Het vak performance testing is vrij uniek en dit komt mede voor het feit dat het een relatief nieuw beroep is en er een goede samenwerking wordt vereist tussen meerdere disciplines binnen een IT-organisatie. Dus je zit niet de hele dag opgesloten in een hok om maar wat voor je uit te staren, maar je bent eigenlijk heel erg sociaal vaardig met afdelingen, mensen en groepen. Er wordt vaker gebruikt gemaakt van performance testing dan men waarschijnlijk denkt. Alle afdelingen binnen een bedrijf maken er al gauw gebruik van. Als er vragen zijn over responstijden van bepaalde programma’s of systemen, wordt de hulp van een performance tester al ingeschakeld. Je bent dus een belangrijk punt in een IT-organisatie.

Vervolgens moet er natuurlijk ook echt worden getest en bij performance testing zorgt de tester ervoor dat er vooral nieuwe applicaties worden getest op hun ‘performance’ en gebruisgemak.

Performance testing

Performance testing is voor elke IT-organisatie een ontzettend belangrijk aspect als het gaat om het testen van systemen en software. Met de benodigde testkennis zorg je er niet alleen voor dat alle software en systemen naar behoren draaien, maar ben je ook verantwoordelijk voor het neerzettend van een standaard bij performance testing. Je gaat wijzigingen of ingrijpende veranderingen na en gaat vervolgens testen of de systemen nog net zo werken als voorheen. Hierbij stel je het testontwerp, de testplanning en de testload samen en ga je het proces op een dusdanige manier inrichten dat het proces voor langere tijd bruikbaar is voor de testers.

Bij performance testing is het ook zaak dat je continue bezig bent met het innoveren van software, systemen en testcases. De testscripts die bestaan laat je dus niet voor wat te zijn: je probeert constant om deze scripts te verbeteren op punten waarvan jij denkt dat het een stuk beter kan. Bij performance testing is het immers ook de bedoeling om de lat elke keer weer een stukje hoger te leggen. Daarnaast dien je ook communicatief goed vaardig te zijn, omdat je met veel verschillende soorten mensen en afdelingen in aanraking komt.

Meer weten over performance testing? Kijk op de website voor meer informatie.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at oktober 31, 2013

Category: Electronica en Computers

Tags:

Harddisk recovery

Data Recovery Nederland is gespecialiseerd in harddisk recovery. In 95% van de gevallen zien wij kans uw gegevens te redden. Lukt het ons niet om uw gegevens te redden, dan hoeft u ook niets te betalen. Over betalen gesproken: wij vertellen u van tevoren wat een eventuele harddisk recovery gaat kosten.

Data Recovery Nederland spoedt zich naar u toe om uw harde schijf te redden. Onze unieke werkmethode heeft geweldig resultaat. Uw informatie misbruiken wij nooit. Breng uw harde schijf, verzend hem of laat hem ophalen. Harddisk recovery is binnen uw handbereik. Surf met uw muis naar datarecoverynederland.nl.

Harddisk recovery ondernemingen en particulieren

  1. Harddisk recovery is onze kunst.

Als uw harde schijf crasht, ga dan nooit zelf proberen om de boel te redden. Het opnieuw opstarten van uw computer bijvoorbeeld kan de zaak alleen maar verergeren. Wat u echt nodig heeft is Data Recovery Nederland. Wij zijn experts op het gebied van harddisk recovery. Een offerteaanvraag voor harddisk recovery dient u in via .datarecoverynederland.nl.

Verlies van data kan een ieder gebeuren

Gegevensherstel van belangrijke bestanden die op de harde schijf van uw computer staan is nodig in geval van een computercrash. Om veilig en snel een dergelijke harddisk recovery te laten uitvoeren, laat u dit doen door Data Recovery Nederland. U kunt contact met ons opnemen door middel van het formulier op datarecoverynederland.nl.

Veel mensen verbazen zich over ons succespercentage: in 95% van de gevallen is volledige harddisk recovery mogelijk. Vergelijk uw harddisk met een krant: als hij in het water valt is hij niet meer normaal leesbaar, maar de gegevens zijn er nog steeds. Met de nodige hulpmiddelen kunnen wij uw “natte krant” alsnog lezen.

Laat ons een prijsopgaaf maken voor harddisk recovery.

Bezoek de website voor : meer informatie

GSM-SHOP.NET is een nieuwe vergelijkingssite die u kunt gebruiken voor het vergelijken van een grote hoeveelheid mobiele telefoons plus de bijbehorende abonnementen. Via GSM-SHOP.net vindt u dus gegarandeerd uw meest ideale GSM in combinatie met het abonnement dat het beste bij u past.

GSM-SHOP.net is niet afhankelijk van een bepaalde aanbieder. De kracht van GSM-SHOP.NET is dat er er een groot aantal producten van een groot aantal verschillende GSM-aanbieders zijn opgenomen in de site. Het grote voordeel hiervan voor u is dat u er van verzekerd bent dat er een eerlijk vergelijk wordt gemaakt doordat GSM-SHOP.NET onafhankelijk te werk gaat.

Wacht dus niet langer en vindt uw meest ideale telefoon via http://www.gsm-shop.net.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 1, 2013

Category: Electronica en Computers

Tags: , , , ,

Tegenwoordig willen we allemaal maar wat graag de beschikking hebben over mobiel internet om bijvoorbeeld online je e-mail te bekijken.. Deze vorm van internet heeft ons dan ook heel wat te bieden. Waar dan ook ter wereld heeft u op deze manier de mogelijkheid om verbinding te maken met het internet en alle informatie die er op terug te vinden is. KPN en Ziggo (voorheen UPC en @home) maken het nu niet alleen mogelijk om van deze dienst gebruik te maken, maar de nieuwe spelers opde markt zorgen ervoor dat het misschien wel meer dan ooit uitermate betaalbaar wordt. In dit artikel willen we u daarom graag alles vertellen over de voordelen die verbonden zijn aan het afsluiten van een abonnement bij KPN, Ziggo of een andere provider.

Voordelig onbeperkt internet met een KPN telefoon abonnement

Het is algemeen bekend dat steeds meer providers proberen om een pakket op de markt te brengen waarbij hun klanten de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van onbeperkt mobiel internet. Dat internet wordt doorgaans steeds aangeboden tegen een bepaalde maandelijkse kostprijs die een stuk hoger ligt dan men zou verwachten. KPN heeft er daarentegen niet alleen voor gekozen om eentelefoon abonnement met onbeperkt internet op de markt te brengen, het zorgt er tegelijk ook voor dat het meer dan ooit zeer betaalbaar wordt om van een dergelijk pakket gebruik te maken. Voordelig onbeperkt internetten kan dus perfect en daarbij snel je webmail controleren.

De goedkoopste abonnement op de markt

Dat internet een stuk voordeliger is dan een bundel is algemeen bekend. Nu wordt een abonnement echter nog voordeliger, want met KPN of Ziggo abonnement bent u verzekerd van de laagste kostprijs voor uw mobiel internet. Of u nu regelmatig gebruik maakt van de mogelijkheden die mobiel internet te bieden heeft of u eerder sporadisch eens de mobiele wegen van het internet verkent, een abonnement is altijd bijzonder interessant!

Bezoek de website voor : meer informatie