Archive for the ‘Energie’ Category

Posted by at november 14, 2017

Category: Energie

Tags: ,

Een warmtepomp in een uw huis in Limburg en Maastricht kan op diverse manieren worden toegepast. Zo kan u de warmtepomp bijvoorbeeld combineren met de vloerverwarming in uw huis. Maar ook met radiatoren en dynamische convectoren gaat een warmtepomp prima samen. Wilt u sanitair warm water combineren met een warmtepomp? Ook dat is geen probleem. Een warmtepomp is geschikt voor zowel een woning als een onderneming. Bij Colson kunnen de specialisten u alles vertellen over de voordelen van een warmtepomp ten opzichte van andere verwarmingsbronnen. Komt u vooral eens langs in de showroom van deze specialist op het gebied van koeltechnieken en airconditioning.

Een adviesgesprek over een warmtepomp in Limburg of Maastricht

Wist u dat u goed moet nadenken wanneer u overstapt naar een andere verwarmingsbron, zoals een warmtepomp, voor uw huis in Maastricht of Limburg. U dient goed de voor- en nadelen op een rijtje te zetten zodat u zeker weet dat u de verwarmingsbron kiest die bij uw situatie past. De specialist op het gebied van verwarmingsbronnen bekijkt uw situatie en geeft u aan de hand van de bevindingen deskundig advies. Wilt u naast een verwarmingsbron ook advies over bijvoorbeeld een airco-installatie? Ook hiervoor kunt u bij Colson terecht. Bestelt u een aircosysteem bij dit bedrijf? Dan krijgt u maar liefst een garantie van vijf jaar wanneer u ook een onderhoudscontract afsluit. Want ook warmtepompen en aircosystemen dienen goed onderhouden te worden wilt u er jarenlang plezier van hebben.

Een kapotte warmtepomp in omgeving Limburg en Maastricht? De specialist repareert het voor u

Stel u eens voor: u hebt na veel wikken en wegen een warmtepomp aangeschaft voor uw huis in Maastricht, Limburg, maar deze werkt niet goed. Gelukkig kan de specialist in warmtepompen deze voor u maken of op de juiste manier installeren. Schakelt u deze professionele reparateur in? Dan weet u zeker dat de warmtepomp zo snel mogelijk gemaakt wordt op een professionele manier. Kiest u voor de professionele installateurs van Colson? Dan zorgt deze professional ervoor dat bij de levering van de warmtepomp uw warmtepomp direct geïnstalleerd wordt zodat deze direct werkt en u gelijk gebruik kunt maken van de vele voordelen van een warmtepomp. Benieuwd naar alle voordelen? Komt u dan eens langs in de showroom van Colson.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at januari 20, 2014

Category: Energie

Tags:

Zonnepanelen

Voor zonnepanelen in diverse afmetingen gaat u naar onze site. Bij ons vindt u zowel de grotere polykristallijne- als de kleinere monokristallijne panelen. Het rendement van de beide soorten is nagenoeg gelijk, zodat u met elk zonnepaneel altijd geld bespaart. Op onze site kunt u meer lezen.

Zonne-energie is de energie van de toekomst. Waar olievelden uitgeput raken, is de zon immers een eindeloze energiebron. Om deze energie optimaal te benutten, gaat u over tot de aanschaf van zonnepanelen van Solar-systemen.nl. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod zonnepanelen vanaf 189 euro en voordelig montagemateriaal. Bestellen uit voorraad gaat snel en gemakkelijk via Solar-systemen.nl.

Als u de keuze maakt om een deel of al uw energie voortaan op te wekken met zonnepanelen, dan stelt de overheid daar een aantrekkelijke subsidie tegenover. De Nederlandse regering heeft de doelstelling om binnen nu en tien jaar een groot percentage van al onze energie te verkrijgen doormiddel van zonne-energie.

De eenmalige investering in zonnepanelen is zeker geen weggegooid geld! U verdient de investering in een periode van 6 a 7 jaar terug en bovendien stijgt de waarde van uw woning. De rijksoverheid verstrekt een subsidie van 15% op de aanschafkosten van zonnepanelen. Veel gemeenten hanteren eveneens subsidieregelingen voor energiebesparende maatregelen.

Het is beslist geen fabeltje dat zonnepanelen momenteel de belangrijkste schone energie opwekkers zijn. Veel mensen die de panelen al langere tijd gebruiken zijn er inmiddels volledig van overtuigd dat zonnepanelen verreweg de meest rendabele en milieuvriendelijke manier zijn om ons zelf van energie te kunnen voorzien op een aantrekkelijke, geld besparende manier.

Onze huidige manieren van energie opwekken zijn vrijwel allemaal belastend voor het milieu en bovendien behoorlijk duur. Dankzij de innovatieve ontwikkeling van zeer goed functionerende zonnepanelen, zijn inmiddels veel mensen overgestapt op het verkrijgen van energie uit zonlicht en hebben zij het nut voor het milieu en de eigen portemonnee ervaren.

Zonnepanelen goed voor leefmilieu

Zonnepanelen plaatsen is tegenwoordig de trend. Steeds meer mensen kiezen ervoor om duurzame energie zelf op te wekken en zo hun energierekening te verlagen. Wilt u ook profiteren van zonne-energie? Ga dan naar Solar-systemen.nl. Met onze lage prijzen, perfecte vermogensgarantie en complete pakketten bent u verzekerd van de beste zonnepanelen.

Voor het plaatsen van zonnepanelen heeft u geen vergunning nodig. Er zijn echter wel wat richtlijnen. Deze richtlijnen zijn opgesteld door het ministerie van VROM. Woont u bijvoorbeeld in een beschermd dorpsgezicht of monument, dan gelden daar wel beperkingen. U kunt bij onze klantenservice terecht voor meer informatie over deze regels.

Zonnepanelen zijn te plaatsen op nagenoeg alle typen daken in Nederland en u hoeft er in de meeste gevallen geen vergunning voor te hebben. Wij helpen u graag verder met uw vragen omtrent het gebruik van zonnepanelen voor uw woning of bedrijf. Want net als u dragen wij een beter milieu een warm hart toe.

Een zonnepaneel wekt energie op doordat de daarin aangebrachte zonnecellen het zonlicht omzetten in elektriciteit. Uiteraard zit er wel verschil tussen de diverse merken zonnepanelen. Daarom vindt u bij ons bedrijf Solar-systemen.nl alleen maar panelen van topmerken. In ons assortiment hebben wij gegarandeerd de hoogste kwaliteit voor de aantrekkelijkste prijs.

Het idee onafhankelijk te zijn van de winstzoekende energiebedrijven is een heerlijk idee. Met zonnepanelen is deze onafhankelijkheid snel te realiseren. U kunt vanaf het moment dat uw zonnepanelen op uw dak zijn geinstalleerd rustig achterover leunen en glimlachen.

Om de beste plek voor het plaatsen van zonnepanelen vast te stellen zijn er een aantal zaken van belang. De panelen moeten op het zuiden liggen en het liefst geplaatst kunnen worden in een hellingshoek van zo’n 35 graden. Ook moet schaduwwerking door flats of hoge bomen zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden.

Gratis energie uit zonlicht

Zonnepanelen zijn een sterk groeiend middel om goedkoop en duurzaam energie te verkrijgen uit zonlicht. Als milieuvriendelijk alternatief voor bestaande energiebronnen zijn zonnepanelen een zeer goede keuze vanwege hun hoge energie opbrengst die niet ten koste gaat van onze leefomgeving. Ons bedrijf Solar-systemen.nl vertelt u graag nog meer over de grote voordelen van zonnepanelen.

Via verschillende campagnes heeft de overheid al vaker laten weten dat ze het gebruik van zonnepanelen bijzonder wil aanmoedigen door het verstrekken van aantrekkelijke subsidies op de aanschaf van de panelen. Dit heeft goed gewerkt, getuige het nog steeds stijgende aantal particulieren en bedrijven die de zonnepanelen zijn gaan gebruiken.

Bij Solar-systemen.nl kunt u kiezen uit kant en klare pakketten zonnepanelen die u zelf installeert. Met behulp van een uitgebreide installatiehandleiding kunt u alles zelf doen en zo op de installatiekosten besparen. Wij leveren u alle benodigde materialen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de panelen door onze ervaren installateurs te laten plaatsen.

Een pakket zonnepanelen bevat alle materialen die u nodig heeft om het systeem te installeren. Wij maken gebruik van het eenvoudige maar zeer doeltreffende ClickFit montagesysteem. U kunt de zonnepanelen zelf installeren aan de hand van een uitgebreide handleiding. U kunt de installatie natuurlijk ook overlaten aan de ervaren installateurs van Solar-systemen.nl.

Het gebruik van zonnepanelen is een zorgeloze manier om duurzame schone energie op te wekken waarmee u veel geld kunt besparen. Het onderhoud van zonnepanelen is zeer gering. Doordat ze schuin gemonteerd worden, lopen water en vuil er makkelijk vanaf. Wanneer u een keer per jaar de panelen controleert en schoonmaakt, is dit genoeg.

Niet alleen schuine daken zijn geschikt voor zonnepanelen, ook op een plat dak bewijst een zonnepanelensysteem zijn dienst. De enige voorwaarde is, dat het dak op het zuiden moet liggen en schaduwvrij moet zijn. Voor alle informatie over zonnepanelen en de goedkoopste kwaliteitszonnepanelen gaat u naar onze bedrijswebsite.

Koop meteen uw eigen zonnepanelen via onze website.

Bezoek de website voor : meer informatie