Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Winkelen

Filterzakken met gedegen filterbehuizing

Filterzakken voor de sanitaire aansluitingen

Ik maak sinds een jaar gebruik van filterzakken voor de sanitaire aansluitingen in mijn huis. Deze nieuwe gewoonte om de leidingen en de huishoudelijke apparaten beter te beschermen heb ik ingesteld naar aanleiding van een klein ongelukje van mijn zus. Ik vertel daar later meer over. Ik bestel deze filterzakken steevast bij Techno Filter. Dit Nederlandse bedrijf ontwerpt en levert filterbehuizing in combinatie met:

  • filterzakken
  • filterschijven
  • filterkaarsen

Dit doen ze al verscheidene jaren met veel passie en overgave. De strategie van dit bedrijf is om niet te breed in te zetten. De filterwereld is groot en biedt veel ruimte, maar als je iets goed wil doen, dan moet je het ook goed doen – is de strategie van dit bedrijf. De focus ligt daarom puur bij het filteren. In mijn ogen is dat geen slechte keuze. Binnen de industrie van Nederland is er namelijk veel vraag naar filterelementen die grote oppervlakten kunnen filteren en daarmee de vloeistoffen en gassen ontdoen van vervuilende deeltjes. De deeltjes die een gevaar vormen voor de apparaten en de gezondheid van de medewerkers. Zo kunnen schadelijke gassen opgevangen worden met behulp van filterzakken, extra belangrijk als je in een instabiele werkomgeving aan de slag bent. Ik heb echter niet veel te maken met gassen tijdens mijn werk, dus ik weet ook vrij weinig van de processen die op dit vlak aan de gang zijn. Ik weet alleen dat het water in mijn huis door filterzakken op sublieme wijze wordt gefilterd. Ruim een jaar geleden ben ik verhuisd naar een oud pand in de binnenstad van Amsterdam. Ik heb mijn hele leven gespaard voor deze droom en leef nu in een prachtig oud herenhuis aan de Amsterdamse grachten. Het enige nadeel is dat het huis oud is. Het huis behoeft veel aandacht en dat herken ik ook bij de leidingen. Deze leidingen zijn versleten en eigenlijk toe aan vernieuwing. Ik schakelde een expert in en hij vertelde me dat ik moest gaan werken met filterzakken. Op die manier zou het mogelijk zijn om de leidingen en de huishoudelijke apparaten nog wel jaren te beschermen tegen het vuil van buitenaf. Ik vond het opmerkelijk, maar besloot hem te vertrouwen.

Filterzakken met gedegen filterbehuizing

Ik sprak erover met de buurman en hij bevestigde het verhaal. Hij vertelde mij dat hij al jaren gebruik maakte van filterzakken. Aan het begin van de watertoevoer – vlak achter de teller – had hij een filterzak zitten die zand, aarde, roest en kalk tegenhield. Hij had exact dezelfde problemen met de leidingen verwacht, toen hij het pand introk, maar het bleek gunstiger te zijn om filterzakken te gebruiken. Na dit verhaal was ik helemaal overtuigd. De buurman raadde aan om een offerte aan te vragen bij Techno Filter. Dit bedrijf levert zeer degelijke filterbehuizing en levert daarnaast ook filterzakken voor in de filterbehuizing. Via de website kwam ik meer te weten over het belang van filterelementen voor privégebruik en voor de industriële toepassingen. Na gesnuffel op de website besloot ik een offerte aan te vragen via de aparte offertesectie van Techno Filter.Binnen een dag werd ik teruggebeld met een offerte en het bood me de mogelijkheid om directe vragen te stellen aan de specialisten van dit bedrijf. Door de specialisatie kunnen deze medewerkers van alles vertellen over filterzakken, filterbehuizing en de verschillen tussen filterelementen. Ruim een half uur hebben we met elkaar aan de lijn gehangen, totdat we tot het zakelijke gedeelte kwamen. Tegen een scherp tarief maakten we een afspraak om de filterbehuizing te laten installeren door de professionals van Techno Filter. Ik snap vrij weinig van filteren, dus ik schakelde me alle liefde de hulp in van deze professionals. Binnen een aantal dagen kwamen er 2 mannen langs die de installatie binnen mum van tijd voltooiden. Ze legden het proces nog wel aan me uit, maar ik heb het niet heel goed opgenomen in mijn hersens.

Filterelementen van Techno Filter bestellen

De buurman in combinatie met advies van de leidinginspecteur haalden me over om voor filterzakken te kiezen. Het waterballet bij mijn zus speelde echter ook een rol. Een aantal maanden ervoor hadden ze fikse waterschade opgelopen door een gescheurde afvoerleiding in de keuken. Het resulteerde in een verrotte houten vloer die aan vervangen toe was. Veel werk en veel kosten door een klein ongelukje, dat makkelijk voorkomen had kunnen worden. Ik besefte dat en pakte het probleem daarom direct bij de wortels aan. Techno Filter heeft mij fantastische geholpen met de installatie en de levering van filterzakken. Het gunstige met filterzakken is de prijs en de duurzaamheid. Ze zijn uitwasbaar en zijn veel goedkoper dan filterkaarsen. Als je niet een industrie hoeft te runnen, dan zijn filterzakken wellicht de beste optie. Techno Filter begrijpt dat en combineert dit met een uitstekende service. Deze service is niet de enige positieve factor van dit bedrijf:

  • TF levert alleen producten van de allerbeste internationale kwaliteit
  • ze bieden een ruime garantieperiode, wanneer er iets misgaat met de filterbehuizing of -zak wordt dit snel vervangen binnen de garantieperiode
  • betrouwbaar en gedegen advies waarvoor ze de tijd nemen

Ik ben lovend over de diensten van Techno Filter en raad het daarom ook aan jou – de trouwe lezer van dit artikel. Techno Filter heeft de kennis en combineert dit met betrouwbaar advies voor leken. Bescherm je leidingen tegen overtollig vuil en schaf daarom ook filterzakken aan!

Bezoek de website voor : meer informatie