Archive for the ‘Financieel’ Category

Posted by at april 14, 2021

Category: Financieel

Wist je dat je veel meer uit je geld kan halen dan je denkt? Veel mensen denken dat als ze hun spaargeld veilig op de bank laten staan, dat het de beste optie is. Tuurlijk, je bent gegarandeerd van extra geld achter de hand, maar je kunt veel meer uit je geld halen dan je denkt. De rente bij de bank is echt nihil, maar door het investeren in bijvoorbeeld aandelen, crypto of obligaties kan je veel meer winst maken over je eigen geld. Bij de broker DEGIRO kan je gemakkelijk zelf online beleggen. In deze blog vind je alle informatie over deze broker en de bijbehorende risico’s die komen kijken bij het beleggen. Lees vooral verder!

 

Wat maakt DEGIRO zo bijzonder?

Voor veel mensen is het fijn om samen te werken met een broker. Een broker zoals DEGIRO biedt veel meer zekerheid en informatie dan dat je zelf zomaar in iets gaat investeren. Zo ben je er van verzekerd dat je gegevens en bezittingen veilig worden bewaard via dit platform. Daarnaast kan je aansluiten op meer dan vijftig beurzen verspreid over meer dan dertig landen. Je kan dus wereldwijd beleggen via de broker van DEGIRO! Deze broker heeft maar liefst 80 internationale awards op zijn naam staan. Je kunt dan absoluut wel stellen dat dit bedrijf gespecialiseerd is op het gebied van beurzen op de markt!

 

De mogelijkheden via deze broker

Via de broker DEGIRO is het mogelijk om in verschillende beurzen te beleggen. Zoals je net al eerder gelezen hebt, kan je in meer dan 50 beurzen beleggen bij deze broker. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te investeren in aandelen, ETFs, currencies, hefboomproducten, futures, obligaties en opties. Op het beleggingsplatform kan je de beurzen en koersen in de gaten houden, dit kan gemakkelijk via een app maar ook via de website. Daarnaast kan je via deze broker gemakkelijk en vooral veilig geld storten en opnemen. DEGIRO biedt via de website ook de mogelijkheid om je kennis in het beleggen te verdiepen via het platform. Door middel van instructievideo’s ben je no-time expert en kan je direct aan de slag! Let er wel goed op dat geld beleggen risico’s met zich meebrengt. Het kan namelijk voorkomen dat je juist geld verliest in plaats van dat het geld oplevert.

 

Online brokers vergelijken | Compare All Brokers.

 

Kies jij voor deze broker?

We hopen dat je nu een stuk meer weet over de broker DEGIRO. Een ding is zeker, om te beleggen moet je in je achterhoofd houden dat het risico’s met zich meebrengt. Overweeg voor jezelf of je deze risico’s wilt nemen. Natuurlijk is DEGIRO niet de enige broker waar je je in kunt verdiepen. Een aantal andere grote en bekende brokers zijn Flatex, Plus500 en eToro. Lees gemakkelijk een Plus500 review of een DEGIRO review om je in al deze brokers te verdiepen. Je kunt zo gemakkelijk alle brokers vergelijken en kiezen voor de beste die bij aan jouw wensen en eisen voldoet. Het is tijd om het geld van je spaarrekening te halen en te investeren! Je wilt toch ook meer geld uit je geld kunnen halen?

 

Posted by at april 1, 2021

Category: Financieel

Tags: ,

Wil jij heel graag zelf de boekhouding doen? Dat snappen we heel goed. Een boekhouder ZZP kost nog aardig wat geld. Geld dat je veel liever besteed aan privé aankopen. Of zelfs aan investeringen binnen je bedrijf. Gelukkig kunnen wij een boekhouder ZZP voor je inschakelen zonder dat dit teveel geld gaat kosten. Met een speciaal boekhoudprogramma heb je de diensten van de boekhouder namelijk niet meer nodig. Je kan voor een groot deel voortaan zelf boekhouding doen. Onze eenvoudige software maakt het zelfs voor een leek mogelijk om de administratie in te boeken. Binnen een handomdraai maak je facturen aan en verstuur je een factuur naar je klanten. Je hoeft zo geen uren meer kwijt te zijn aan het bijhouden van je administratie.

Ga aan de slag als boekhouder bij je eigen bedrijf

Zelfs zonder kennis van de boekhouding kan je zelf de administratie eenvoudig regelen. Ga hiervoor gerust aan de slag met onze handige software. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om facturen aan te maken en in te boeken. De meeste boekhouders zullen jaloers zijn op de software die je gebruikt. Onze software maakt het uitvoeren van de werkzaamheden een stuk eenvoudiger. We helpen je graag om je administratie voortaan op orde te brengen. Maar vooral om je administratie op orde te houden. Zelf boekhouding doen regel je binnen een handomdraai met de hulp van onze software. Uiteraard kan je de administratie altijd nog laten nakijken door een boekhouder. Maar dit is voordeliger dan de complete klus uitbesteden.

Posted by at juli 2, 2019

Category: Financieel

Tags: ,

Hoeveel transacties heeft Ethereum?

Bij het handelen in digitale munteenheden is een bepaalde tendens zichtbaar. Deze tendens laat met name zien dat steeds meer mensen in de cryptocurrencies gaan handelen.

Dat geldt voor bijvoorbeeld de Bitcoin, maar dat geldt ook zeker voor Ethereum. Dit is een behoorlijk populaire munt onder handelaars. Maar, aan hoeveel transacties moeten we dan denken? Recent onderzoek heeft duidelijke cijfers laten zien van het aantal transacties in/van Ethereum per dag.

Ethereum is behoorlijk populair en is een nauwe volger van de Bitcoin. Toen de Bitcoin eind juni flink steeg, was Ethereum één van de weinige altcoins die enigszins kon volgen.

Dat was dan ook duidelijk in de transacties te zijn. Momenteel vinden er dagelijks meer dan één miljoen transacties plaats. Let op: deze transacties hebben alleen betrekking op Ethereum. Uiteraard vinden er veel meer transacties plaats als we naar de totale markt krijgen.

Eén miljoen transacties per dag is voor één altcoin behoorlijk veel. Dit aantal is in de afgelopen weken/maanden dan ook behoorlijk gestegen. Dit lijkt hand in hand te gaan met de, nog steeds, stijgende aandacht voor de digitale munteenheden.

Het heeft er alle schijn van dat steeds meer mensen hun euro’s/dollars in de digitale munteenheden gaan investeren. Momenteel zijn er ook weinig redenen waarom je dat niet zou doen.

Op het moment van schrijven zit de koers van Ethereum namelijk ongeloof op 80% van de all time high. Dit bewijst dat er nog voldoende groei is. Helaas is niks zeker in het leven; dat geldt ook zeker voor de koers van Ethereum. Ben jij aan het handelen in Ethereum?

Dan ben je in ieder geval niet de enige. Wees in ieder geval zuinig op je geld en geef niet ongeoorloofd veel geld uit aan de digitale munten. De koers blijft volatiel, ondanks dat er dagelijks meer dan één miljoen transacties plaatsvinden.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at november 27, 2015

Category: Financieel

Tags: , , ,

Autoverzekering afsluiten

Autoverzekeringen zijn er genoeg, maar je wilt natuurlijk niet teveel geld uitgeven aan een autoverzekering. Je kunt daarom op zoek gaan naar een goedkope autoverzekering, maar hoe vind je deze nu en is de goedkoopste autoverzekering ook de beste? Een antwoord op deze vraag kunnen we meteen geven want deze is niet altijd de beste, maar je kunt hier wel veel geld mee besparen.

Je kunt als je het maximale uit een autoverzekering wilt halen niet voor het laagste tarief gaan, als je alles gedekt wilt hebben dan betaal je hier uiteraard meer voor dan dat je alleen voor een WA verzekering gaat. Toch is het soms wel verstandig om net een beetje meer te nemen, zeker als je een nieuwe auto hebt gekocht, deze wil je immers goed verzekerd hebben!

Het beste kun je dan je eigen wensen opschrijven en dan de autoverzekering vergelijken. Als je eenmaal weet wat je voor autoverzekering wilt hebben kun je gaan kijken welke verzekering er dan worden aangeboden.

Goedkope autoverzekeringen, goedkoop is soms achteraf duurkoop.

Het kan zijn dat er een uitgebreid pakket is met een flinke korting, je zou dan van deze autoverzekering aanbieding gebruik kunnen maken. Je bent dan wellicht niet zo duur uit en kunt toch profiteren van goedkope autoverzekeringen. 

Wat zijn goedkope autoverzekeringen?

De vraag wat zijn goedkope autoverzekeringen kan breed worden beantwoord. Dit is namelijk voor iedereen anders. Het is belangrijk dat je een autoverzekering hebt die voldoet aan je wensen en dat kan pas als jouw wensen duidelijk zijn.

Als die duidelijk zijn dan ga je het aanbod bekijken, daar komen dan dure en goedkope autoverzekeringen uit. Het is dan nog even de truc om te gaan ontdekken welke de beste goedkope autoverzekering is, dat is dan misschien niet een zeer goedkope autoverzekering.

Je kunt namelijk wel de laagste pakken in premie, maar deze kan heel andere voorwaarden dan een autoverzekering van bijvoorbeeld 7 euro meer in de maand. Kijk daarom niet alleen naar de prijzen, je moet de goedkope autoverzekeringen ook bekijken aan de hand van de voorwaarden, deze geven namelijk ook veel duidelijkheid.

Je wilt weten wat er gedekt is bij je verzekering en dit moet ook aanvullend zijn voor je, het moet naar wens zijn. Vaak is dat pas het geval als je weet wat de opties voor jou zijn. Je kunt dan zelf een afweging gaan maken welke kosten je wel en niet gedekt wilt hebben.

Je kunt een autoverzekering zelf ook goedkoop maken, als je namelijk een hoger eigen risico neemt dan betaal je per maand minder premie. Mocht je dan schade krijgen dan betaal je bijvoorbeeld de eerste 250 of 500 euro zelf. Hierdoor ben je per maand ook goedkoper uit en ook dat kun je natuurlijk verstaan onder de goedkope autoverzekeringen.

Het gaat er om dat jouw kosten gedekt kunnen worden en dat je op basis van die gegevens een goede autoverzekering gaat vinden die voldoet aan alle eisen. Het enige wat je nu moet doen is gaan kijken welke aanbieders er momenteel zijn en welke prijzen er bij de verzekeringen horen, dan kun jij een goede keuze maken van verzekering en weet je zeker dat je niet teveel geld kwijt bent! Wil je uitgebreide informatie over de autoverzekering dan staat er heel veel informatie op Wikipedia.

Bezoek de website voor : meer informatie