Archive for the ‘Financieel’ Category

Posted by at juli 2, 2019

Category: Financieel

Tags: ,

Hoeveel transacties heeft Ethereum?

Bij het handelen in digitale munteenheden is een bepaalde tendens zichtbaar. Deze tendens laat met name zien dat steeds meer mensen in de cryptocurrencies gaan handelen.

Dat geldt voor bijvoorbeeld de Bitcoin, maar dat geldt ook zeker voor Ethereum. Dit is een behoorlijk populaire munt onder handelaars. Maar, aan hoeveel transacties moeten we dan denken? Recent onderzoek heeft duidelijke cijfers laten zien van het aantal transacties in/van Ethereum per dag.

Ethereum is behoorlijk populair en is een nauwe volger van de Bitcoin. Toen de Bitcoin eind juni flink steeg, was Ethereum één van de weinige altcoins die enigszins kon volgen.

Dat was dan ook duidelijk in de transacties te zijn. Momenteel vinden er dagelijks meer dan één miljoen transacties plaats. Let op: deze transacties hebben alleen betrekking op Ethereum. Uiteraard vinden er veel meer transacties plaats als we naar de totale markt krijgen.

Eén miljoen transacties per dag is voor één altcoin behoorlijk veel. Dit aantal is in de afgelopen weken/maanden dan ook behoorlijk gestegen. Dit lijkt hand in hand te gaan met de, nog steeds, stijgende aandacht voor de digitale munteenheden.

Het heeft er alle schijn van dat steeds meer mensen hun euro’s/dollars in de digitale munteenheden gaan investeren. Momenteel zijn er ook weinig redenen waarom je dat niet zou doen.

Op het moment van schrijven zit de koers van Ethereum namelijk ongeloof op 80% van de all time high. Dit bewijst dat er nog voldoende groei is. Helaas is niks zeker in het leven; dat geldt ook zeker voor de koers van Ethereum. Ben jij aan het handelen in Ethereum?

Dan ben je in ieder geval niet de enige. Wees in ieder geval zuinig op je geld en geef niet ongeoorloofd veel geld uit aan de digitale munten. De koers blijft volatiel, ondanks dat er dagelijks meer dan één miljoen transacties plaatsvinden.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at november 27, 2015

Category: Financieel

Tags: , , ,

Autoverzekering afsluiten

Autoverzekeringen zijn er genoeg, maar je wilt natuurlijk niet teveel geld uitgeven aan een autoverzekering. Je kunt daarom op zoek gaan naar een goedkope autoverzekering, maar hoe vind je deze nu en is de goedkoopste autoverzekering ook de beste? Een antwoord op deze vraag kunnen we meteen geven want deze is niet altijd de beste, maar je kunt hier wel veel geld mee besparen.

Je kunt als je het maximale uit een autoverzekering wilt halen niet voor het laagste tarief gaan, als je alles gedekt wilt hebben dan betaal je hier uiteraard meer voor dan dat je alleen voor een WA verzekering gaat. Toch is het soms wel verstandig om net een beetje meer te nemen, zeker als je een nieuwe auto hebt gekocht, deze wil je immers goed verzekerd hebben!

Het beste kun je dan je eigen wensen opschrijven en dan de autoverzekering vergelijken. Als je eenmaal weet wat je voor autoverzekering wilt hebben kun je gaan kijken welke verzekering er dan worden aangeboden.

Goedkope autoverzekeringen, goedkoop is soms achteraf duurkoop.

Het kan zijn dat er een uitgebreid pakket is met een flinke korting, je zou dan van deze autoverzekering aanbieding gebruik kunnen maken. Je bent dan wellicht niet zo duur uit en kunt toch profiteren van goedkope autoverzekeringen. 

Wat zijn goedkope autoverzekeringen?

De vraag wat zijn goedkope autoverzekeringen kan breed worden beantwoord. Dit is namelijk voor iedereen anders. Het is belangrijk dat je een autoverzekering hebt die voldoet aan je wensen en dat kan pas als jouw wensen duidelijk zijn.

Als die duidelijk zijn dan ga je het aanbod bekijken, daar komen dan dure en goedkope autoverzekeringen uit. Het is dan nog even de truc om te gaan ontdekken welke de beste goedkope autoverzekering is, dat is dan misschien niet een zeer goedkope autoverzekering.

Je kunt namelijk wel de laagste pakken in premie, maar deze kan heel andere voorwaarden dan een autoverzekering van bijvoorbeeld 7 euro meer in de maand. Kijk daarom niet alleen naar de prijzen, je moet de goedkope autoverzekeringen ook bekijken aan de hand van de voorwaarden, deze geven namelijk ook veel duidelijkheid.

Je wilt weten wat er gedekt is bij je verzekering en dit moet ook aanvullend zijn voor je, het moet naar wens zijn. Vaak is dat pas het geval als je weet wat de opties voor jou zijn. Je kunt dan zelf een afweging gaan maken welke kosten je wel en niet gedekt wilt hebben.

Je kunt een autoverzekering zelf ook goedkoop maken, als je namelijk een hoger eigen risico neemt dan betaal je per maand minder premie. Mocht je dan schade krijgen dan betaal je bijvoorbeeld de eerste 250 of 500 euro zelf. Hierdoor ben je per maand ook goedkoper uit en ook dat kun je natuurlijk verstaan onder de goedkope autoverzekeringen.

Het gaat er om dat jouw kosten gedekt kunnen worden en dat je op basis van die gegevens een goede autoverzekering gaat vinden die voldoet aan alle eisen. Het enige wat je nu moet doen is gaan kijken welke aanbieders er momenteel zijn en welke prijzen er bij de verzekeringen horen, dan kun jij een goede keuze maken van verzekering en weet je zeker dat je niet teveel geld kwijt bent! Wil je uitgebreide informatie over de autoverzekering dan staat er heel veel informatie op Wikipedia.

Bezoek de website voor : meer informatie