Archive for the ‘Financieel’ Category

Posted by at juli 2, 2019

Category: Financieel

Tags: ,

Hoeveel transacties heeft Ethereum?

Bij het handelen in digitale munteenheden is een bepaalde tendens zichtbaar. Deze tendens laat met name zien dat steeds meer mensen in de cryptocurrencies gaan handelen.

Dat geldt voor bijvoorbeeld de Bitcoin, maar dat geldt ook zeker voor Ethereum. Dit is een behoorlijk populaire munt onder handelaars. Maar, aan hoeveel transacties moeten we dan denken? Recent onderzoek heeft duidelijke cijfers laten zien van het aantal transacties in/van Ethereum per dag.

Ethereum is behoorlijk populair en is een nauwe volger van de Bitcoin. Toen de Bitcoin eind juni flink steeg, was Ethereum één van de weinige altcoins die enigszins kon volgen.

Dat was dan ook duidelijk in de transacties te zijn. Momenteel vinden er dagelijks meer dan één miljoen transacties plaats. Let op: deze transacties hebben alleen betrekking op Ethereum. Uiteraard vinden er veel meer transacties plaats als we naar de totale markt krijgen.

Eén miljoen transacties per dag is voor één altcoin behoorlijk veel. Dit aantal is in de afgelopen weken/maanden dan ook behoorlijk gestegen. Dit lijkt hand in hand te gaan met de, nog steeds, stijgende aandacht voor de digitale munteenheden.

Het heeft er alle schijn van dat steeds meer mensen hun euro’s/dollars in de digitale munteenheden gaan investeren. Momenteel zijn er ook weinig redenen waarom je dat niet zou doen.

Op het moment van schrijven zit de koers van Ethereum namelijk ongeloof op 80% van de all time high. Dit bewijst dat er nog voldoende groei is. Helaas is niks zeker in het leven; dat geldt ook zeker voor de koers van Ethereum. Ben jij aan het handelen in Ethereum?

Dan ben je in ieder geval niet de enige. Wees in ieder geval zuinig op je geld en geef niet ongeoorloofd veel geld uit aan de digitale munten. De koers blijft volatiel, ondanks dat er dagelijks meer dan één miljoen transacties plaatsvinden.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 13, 2018

Category: Financieel

Tags:

Heeft u een populaire webshop, maar betalen uw klanten niet altijd? Wat uw situatie ook is, met de diensten van een gespecialiseerd incassobureau in Zeeland ontvangt u in een mum van tijd uw geld van zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo weet u zeker dat uw klanten netjes behandeld worden en er toch duidelijke afspraken worden gemaakt. Worden deze afspraken niet nagekomen? Ook dan verzorgt dit incassobureau in Zeeland het gehele gerechtelijke traject, zodat u zich kunt blijven focussen op de corebusiness van uw bedrijf. 

Ontvang gratis telefonisch advies van een incassobureau in Zeeland

Heeft u veel last van klanten die niet betalen en moet u hen steeds achter de vodden zitten? U heeft wel iets anders te doen! U moet uw producten onder de aandacht brengen, uw klanten helpen en zorgen dat uw winkel er goed uit ziet. Ontvang dan gratis advies van een incassobureau in Zeeland. Deze specialist, genaamd Incasseernu.nl, geeft u graag handige tips om ervoor te zorgen dat uw klanten sneller betalen. Wilt u echt snel uw geld ontvangen? Maak dan gebruik van de betaalde diensten van de incassospecialisten van Incasseernu.nl. Met kennis van zaken en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat u tijdens het gehele incassotraject wordt ontzorgt en dat u snel uw geld ontvangt.

Schakel een incassobureau in Zeeland in en wordt volledig ontzorgd

Wilt u nu eindelijk eens die openstaande facturen betaald hebben? Schakel dan een gerenommeerd incassobureau in Zeeland in, dan worden deze openstaande facturen snel betaald, zonder dat u er steeds achteraan moet. Kies daarom voor de veelzijdige diensten van Incasseernu.nl. Bij deze specialist staan uw wensen centraal. Door middel van korte lijnen en duidelijke communicatie zorgt dit incassobureau in Zeeland ervoor dat uw debiteuren op een vriendelijke en formele manier worden benaderd om zo duidelijke afspraken te maken en een betalingsregeling te treffen. Zijn er gerechtelijke stappen nodig? Ook dan gaan zij dit traject voor u aan, waarbij zij enkel keuzes maken na overleg met u.

Posted by at juni 12, 2018

Category: Financieel

Tags:

Heeft u minnelijke schuldsanering aangevraagd? En is deze goedgekeurd? Dan heeft u een aantal zaken waar u zich aan moet houden. Samen met InBalans Budget Hulp Nederland zorgt u ervoor dat u deze plichten naleeft en dat u op een correcte manier uw schulden aflost. Zo moet u bijvoorbeeld in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Maar er is meer, zoals de inlichtingenplicht. U moet informatie aanleveren aan uw schuldhulpverleners, zodat de financiële situatie goed bijgehouden kan worden. Ook de medewerkingsplicht is van groot belang wanneer u het akkoord voor een minnelijke schuldsanering heeft gekregen. Hoe beter u meewerkt, des te makkelijk de situatie van het aflossen van de schulden wordt.

Denk aan deze zaken als u kiest voor een minnelijke schuldsanering

Met de hulp van professionals van minnelijke schuldsanering wordt u uit de financiële put gehaald. Kies dus voor budgetcoaching door InBalans Budget Hulp Nederland, zodat u van uw schulden afkomt. Wanneer u kiest voor een minnelijke schuldsanering zoeken de schuldhulpverleners de schuldeisers op, om een goede regeling te treffen. Daar zitten wel wat voorwaarden aan verbonden. Zo moet u schulden hebben waar u zelf niet meer uitkomt. U moet er dus eerst zelf alles aan doen om uit de schulden te komen. Lukt dat niet, dan is een minnelijke schuldsanering mogelijk voor u een uitkomst. Wel moet u ouder dan 18 jaar zijn, ingeschreven staan bij de gemeente waar u woont en een inkomen hebben. Samen met u zorgen de professionals ervoor dat uw financiële zorgen beetje bij beetje afnemen.

Minnelijke schuldsanering: professionele schuldbemiddeling

Bent u op zoek naar ondersteuning van professionals bij uw schuldbemiddeling? Kies dan voor minnelijke schuldsanering. InBalans Budget Hulp Nederland helpt u daar graag mee. Zij proberen ervoor te zorgen dat uw financiële zorgen beetje bij beetje minder worden. Zo doet InBalans Budget Hulp Nederland een voorstel aan de schuldeisers tot het afkopen van de gehele schuldenlast. De professionals berekenen welk bedrag u van uw inkomen mag houden voor vaste lasten en welke deel gebruikt wordt om uw schulden af te betalen. Dankzij een minnelijke schuldsanering, betaalt u op een overzichtelijke manier in een peridode van 36 maanden uw schulden af. Laat u op een professionele manier helpen en maak een nieuwe start.

Posted by at april 26, 2018

Category: Financieel

Tags:

Waarin wilt u investeren? Wanneer u bijvoorbeeld een winkelpand, bedrijfspand of woonhuis wilt kopen, dan moet u hier alles over weten. Bijvoorbeeld dat u niet alleen van voordelen profiteert. Het kan namelijk altijd zo zijn dat u tegen een aantal nadelen aanloopt. Zo kan het voorkomen dat een ruimte voor langere tijd leegstaat waardoor u een lagere huuropbrengst ontvangt. Daarnaast kan het zijn dat het geld vastzit en dit niet direct opneembaar is. Tot slot kan een pand in waarde dalen. Om te voorkomen dat u tegen deze strubbelingen aanloopt, schakelt u een specialist als Advies in Hypotheken in. Met jarenlange ervaring kunnen zij u uitstekend adviseren als u een beleggingspand wilt kopen in Breda of omstreken.

Meer rendement halen uit uw vermogen? Kies voor een beleggingspand in Breda!

Met de hulp van de specialist gaat u na hoe u het beste uw geld kunt inzetten. Advies in Hypotheken denkt in mogelijkheden en bekijkt naar de best mogelijke tastbare investering voor u. Zo helpen zij u graag bij de aankoop van een beleggingspand. Er zijn diverse redenen te bedenken waarom een beleggingspand in onder andere Breda interessant kan zijn. Allereerst wordt de gezelligste binnenstad van Nederland steeds populairder onder studenten vanwege het aantal hogescholen. Daarnaast is de spaarrente momenteel erg laag, waardoor het juist interessant is om te beleggen. Op die manier haalt u meer rendement uit uw vermogen. Wilt u zeker weten dat u waar voor uw geld krijgt? Laat u dan adviseren door Advies in Hypotheken. Dan maakt u een keuze waar u 100% achter staat.

Wat is een beleggingspand dat u koopt in Breda of omstreken?

Hoe werkt het precies, investeren in een beleggingspand in Breda? De specialist legt het u graag uit. Een beleggingspand is een pand dat u koopt voor de verhuur. Op die manier haalt u meer rendement uit uw vermogen. Dit pand kunt u verhuren als zelfstandige woonruimte, maar ook als bedrijfs-, winkel- of kantoorpand. Zowel de huurwaarde als de ontwikkeling zijn afhankelijk van de woningmarkt, de locatie en de economie. Let er wel op dat het investeren in een beleggingspand in Breda altijd een risico is. Laat u daarom te allen tijde adviseren over de aankoop van vastgoed door bijvoorbeeld Advies in Hypotheken.

Posted by at januari 15, 2018

Category: Financieel

Tags: ,

Zodra u de expert inschakelt voor advies op maat, weet u zeker dat u een gepaste lening afsluit. Bent u al bekend met de mogelijkheden? Bij de financieel specialist, Blokweg Financieel Adviseurs B.V. genaamd, kunt u terecht voor twee verschillende leningsvormen. Namelijk het doorlopend krediet en aflopend krediet. Beide leningsvormen hebben zo hun eigenschappen en voordelen. Bij het afsluiten van het aflopend krediet ontvangt u eenmalig een geldbedrag. Dit bedrag betaalt u per maand terug. Hierbij staat de rente vast voor de gehele periode, dus deze kan niet plots hoger worden. Ook kunt u een doorlopende persoonlijke lening aanvragen. Hierbij wordt er een bedrag afgesproken. U kunt tot dit limiet geld opnemen. Deze kredietvorm biedt u enorm veel flexibiliteit. U kunt dan ook zowel geld opnemen als terugbetalen wanneer u wilt, mits u onder de limiet blijft. Niet zeker welke kredietvorm voor u het beste is? Vraag de specialist om advies!

Bij de specialist kunt u meer dan alleen een persoonlijke lening aanvragen

Waarvoor gaat u krediet afsluiten? wellicht voor een groot project of wat kleiner. Een financieel specialist, genaamd Blokweg Financieel Adviseurs B.V., kan u een enorm veelzijdige dienstverlening aanbieden. Binnen dit bedrijf vindt u namelijk jarenlange ervaring in de financiële sector. Hierdoor kunnen ze u van dienst zijn met werkelijk elk vraagstuk over geld of financiële zekerheid dat u maar heeft. Of u nu een persoonlijke lening wilt aanvragen, bijvoorbeeld het afsluiten van een doorlopend krediet of advies over verzekeringen wilt inwinnen, de specialist kan u hierbij volledig begeleiden. Onafhankelijk van uw situatie kunt u rekenen op maatwerk en persoonlijke begeleiding. Dit geldt voor particulieren, maar ook zeker voor bedrijven. Waar schakelt u Blokweg Financieel Adviseurs B.V. voor in?

Persoonlijke lening aanvragen? Kies voor maatwerk!

Wist u dat er vandaag de dag een persoonlijk krediet bestaat? Wellicht is dit ook voor u interessant! Ieder krediet dat wordt afgesloten is anders. Iedereen heeft immers andere behoeften en verkeert in een andere situatie wanneer zij een krediet willen afsluiten. Waarom zou u dan kiezen voor een standaard krediet als u ook voor een persoonlijk krediet kan kiezen? Dat is wat ze bij Blokweg verzekeringen en financieringen ook denken. Deze specialist biedt u namelijk maatwerkoplossingen wanneer u er uw persoonlijke lening gaat aanvragen. Zo kijkt de specialist naar uw persoonlijke situatie en geeft u op basis hiervan persoonlijk advies. Dit heeft als gevolg dat u een krediet kunt afsluiten dat perfect voldoet aan uw behoeften en dat precies bij uw situatie past.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at november 27, 2015

Category: Financieel

Tags: , , ,

Autoverzekering afsluiten

Autoverzekeringen zijn er genoeg, maar je wilt natuurlijk niet teveel geld uitgeven aan een autoverzekering. Je kunt daarom op zoek gaan naar een goedkope autoverzekering, maar hoe vind je deze nu en is de goedkoopste autoverzekering ook de beste? Een antwoord op deze vraag kunnen we meteen geven want deze is niet altijd de beste, maar je kunt hier wel veel geld mee besparen.

Je kunt als je het maximale uit een autoverzekering wilt halen niet voor het laagste tarief gaan, als je alles gedekt wilt hebben dan betaal je hier uiteraard meer voor dan dat je alleen voor een WA verzekering gaat. Toch is het soms wel verstandig om net een beetje meer te nemen, zeker als je een nieuwe auto hebt gekocht, deze wil je immers goed verzekerd hebben!

Het beste kun je dan je eigen wensen opschrijven en dan de autoverzekering vergelijken. Als je eenmaal weet wat je voor autoverzekering wilt hebben kun je gaan kijken welke verzekering er dan worden aangeboden.

Goedkope autoverzekeringen, goedkoop is soms achteraf duurkoop.

Het kan zijn dat er een uitgebreid pakket is met een flinke korting, je zou dan van deze autoverzekering aanbieding gebruik kunnen maken. Je bent dan wellicht niet zo duur uit en kunt toch profiteren van goedkope autoverzekeringen. 

Wat zijn goedkope autoverzekeringen?

De vraag wat zijn goedkope autoverzekeringen kan breed worden beantwoord. Dit is namelijk voor iedereen anders. Het is belangrijk dat je een autoverzekering hebt die voldoet aan je wensen en dat kan pas als jouw wensen duidelijk zijn.

Als die duidelijk zijn dan ga je het aanbod bekijken, daar komen dan dure en goedkope autoverzekeringen uit. Het is dan nog even de truc om te gaan ontdekken welke de beste goedkope autoverzekering is, dat is dan misschien niet een zeer goedkope autoverzekering.

Je kunt namelijk wel de laagste pakken in premie, maar deze kan heel andere voorwaarden dan een autoverzekering van bijvoorbeeld 7 euro meer in de maand. Kijk daarom niet alleen naar de prijzen, je moet de goedkope autoverzekeringen ook bekijken aan de hand van de voorwaarden, deze geven namelijk ook veel duidelijkheid.

Je wilt weten wat er gedekt is bij je verzekering en dit moet ook aanvullend zijn voor je, het moet naar wens zijn. Vaak is dat pas het geval als je weet wat de opties voor jou zijn. Je kunt dan zelf een afweging gaan maken welke kosten je wel en niet gedekt wilt hebben.

Je kunt een autoverzekering zelf ook goedkoop maken, als je namelijk een hoger eigen risico neemt dan betaal je per maand minder premie. Mocht je dan schade krijgen dan betaal je bijvoorbeeld de eerste 250 of 500 euro zelf. Hierdoor ben je per maand ook goedkoper uit en ook dat kun je natuurlijk verstaan onder de goedkope autoverzekeringen.

Het gaat er om dat jouw kosten gedekt kunnen worden en dat je op basis van die gegevens een goede autoverzekering gaat vinden die voldoet aan alle eisen. Het enige wat je nu moet doen is gaan kijken welke aanbieders er momenteel zijn en welke prijzen er bij de verzekeringen horen, dan kun jij een goede keuze maken van verzekering en weet je zeker dat je niet teveel geld kwijt bent! Wil je uitgebreide informatie over de autoverzekering dan staat er heel veel informatie op Wikipedia.

Bezoek de website voor : meer informatie