Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Adverteren

Gadgets voor de camper

Voor de warme dagen gaan de Nederlanders graag op pad met de camper. Om je camper nog geavanceerde te maken kan je bepaalde gadgets kopen die je tijd verbeteren. Als je er dus op uit trekt met je camper is zeker waard om te kijken naar gadgets die jouw reis en verblijf verbeteren. In deze blog hebben wij voor jou een lijst gemaakt met must-have gadgets.

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera is een must voor een veilige rit in de camper. Het parkeren zal gemakkelijk worden en daarnaast zal het achteruit rijden ook een stuk veiliger worden. Een achteruitrijcamera installeren is vrij gemakkelijk, maar als je twee linker handen hebt, is het slim om naar je lokale auto dealer te gaan. Zij kunnen je verder helpen met het installeren van de achteruitrijcamera. Als je op zoek bent naar beste achteruitrijcamera kan je het beste terecht bij een online achteruitrijcamera aanbieder die je verder kan helpen.

Wasjes in de camper

Als je in de camper verblijft zal je er langer verblijven dan twee dagen. Je moet dus je kleding schoon maken terwijl je in de camper bent en als je voor een langere periode weg gaat moet de kleding natuurlijk gewassen kunnen worden. Als je bijvoorbeeld naar een zonnige locatie gaat zal je al snel zweten en wil je natuurlijk dat de kleding gewassen wordt. Met de gadget Laundreez kan jij gemakkelijk je kleding wassen op vakantie. De gadget is een soort van tas waarin jij je kleding stopt met water. Het is belangrijk dat je de zak goed schudt zodat de kleding schoon wordt.

Helio Pressure Shower

De pressure shower is een douche voor onderweg. De douche bestaat uit een resevoir van water, een drukpomp en een slang waarmee je jezelf kan schoonmaken. De douche kan je overal en nergens opzetten. Je kan ongeveer 6 minuten ongebroken douchen en dankzij het formaat is het makkelijk mee te nemen.

 

Bezoek de website voor : meer informatie