Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Zakelijk

Gebruikte heftrucks van itolang. Niet van nieuw te onderscheiden

Soms moet je heel snel keuzes maken voor je bedrijf. Zo ook de keuze tussen een nieuwe of een gebruikte heftruck. Itolang heeft een grote colelctie staan aan gebruikte heftrucks waaruit je kunt kiezen. Deze heftrucks zien er zo goed uit dat ze niet van nieuw te onderscheiden zijn.

De collectie gebruikte heftrucks van itolang

De collectie met gebruikte heftrucks van itolang is groot. Ze hebben verschillende merken en ook verschillende modellen heftrucks staan. Wanneer je bij itolang langsgaat om te bekijken welke heftruck voor jouw bedrijf de beste is maar je komt er niet goed uit dan word je bijgestaan met het advies van het personeel wat er rondloopt. Zij kunnen jou precies laten zien wat de heftruck doet en jou vertellen waar je hem voor kunt gaan gebruiken.

Wat zijn de grote voordelen bij itolang

Wanneer je kiest voor een heftruck van itolang dan zitten daar een aantal voordelen aan vast. Itolang geeft jou de garantie dat de heftruck van jouw keuze helemaal goed is. Dit wil zeggen dat hij technisch in orde is. Voordat de heftruck de showroom van itolang verlaat wordt hij voorzien van een technische keuring. 

Naast de technische keuring geeft heb je natuurlijk ook nog een stukje garantie waarmee je te maken hebt. Vaak zit de fabrieksgarantie er nog op maar itolang geeft jou ook nog eens drie maanden garantie op je aankoop. Soms is de garantietermijn zelfs nog wat langer dan drie maanden.

Een ander groot voordeel is dat er geen lange levertijd op de heftruck van jouw keuze zit. Met een paar dagen kan jij hem al bij jou op het bedrijf hebben staan. Itolang levert jou binnen een hele korte tijd precies dat wat jij nodig hebt. Je kunt er dus vaak al dezelfde week nog gebruik van gaan maken.

Itolang staat voor veiligheid en betrouwbaarheid

Dat itolang staat voor veiligheid en betrouwbaarheid is niet nieuw. Dat laten ze ook zien door de technische keuringen die ze geven aan hun heftrucks en de garantietermijn. Ook worden de heftrucks voorzien van een CE-markering en een BMWT veiligheidskeuring.  

Verschillende modellen en merken

Itolang heeft verschillende merken en modellen in de showroom staan. Er is dus genoeg om uit te kunnen kiezen. Wanneer jij je keuze hebt kunnen maken dan gaan ze bij Itolang aan de gang om de heftruck voor jou in orde te maken en te zorgen dat hij zo snel mogelijk bij jou is.

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur

Wanneer de heftruck bij jou is afgeleverd kan jij er naar hartenlust gebruik van gaan maken en gaan inzetten voor de werkzaamheden waarvoor jij hem hebt gekocht. Zeker wanneer je ervoor zorgt dat de heftruck gewoon de onderhoudsbeurten krijgt die het nodig heeft. Met een heftruck werkt het net zoals met andere gemotoriseerde voertuigen, wanneer je ze goed onderhoudt gaan ze ook jarenlang mee. Zorg dus net zo goed voor je heftruck als dat je voor je auto zou doen.