Archive for the ‘Gezondheid’ Category

Posted by at april 15, 2021

Category: Gezondheid

Tags:

U bent dus op zoek naar promotionele producten voor de algehele hygiëne of essentiële items die nuttig zijn om mensen weer aan het werk te brengen.

Dit bericht is bijgewerkt omdat 2020 – meer dan enig ander jaar – heeft aangetoond dat het belangrijk is om de nieuwste promotieproducten te kennen die nuttig zijn, werknemers helpen beschermen zoals herbruikbare gezichtsmaskers en toch merk herkenning bieden.

Het zal even wennen zijn aan al deze nieuwe veiligheidsmaatregelen als we weer aan het werk gaan. Misschien heb je zelfs het gevoel dat het je eerste dag is als je een plekje zoekt in de vergaderzaal of een outfit uitkiest om te dragen.

Daarom hebben we de meest nuttige gezondheidsartikelen onderzocht om de terugkeer naar kantoor een beetje gemakkelijker en veiliger te maken.

Wat zijn de meest nuttige promotieproducten voor de gezondheidszorg in 2021?

  1. Touch- gereedschap

  2. Gezichtsmasker

  3. Lunch tas met ritssluiting

  4. Power Bank

  5. Hot/cold pad

  6. Natte doekjes in pakje

  7. Roestvrijstalen thermosbeker

  8. Afsluitbare lunchbox

  9. Intrekbare badgehouder

  10. Desinfecterende handgel

 

Bekijk wat elk item zo handig maakt om veilig terug te keren naar kantoor.

1. Touch-tool

De TouchTool zegt: “Blijf achteruit!” tegen ziektekiemen die je proberen te raken. Deze handige tool is een giveaway die elke dag meerdere keren wordt gebruikt. De Touch Tool raakt alle ziektekiemen voor u – deurklinken, boodschappentassen, brievenbussen, toilet handvatten en meer!

2. Herbruikbaar gezichtsmasker

Ik weet zeker dat je het mondkapje inmiddels wel kent. Dit 2-laags, wasbare en herbruikbare mondkapje is een essentieel product om medewerkers weer op kantoor te krijgen.

3 Lunchtas met ritssluiting

Iemand een stukje appel? Er is geen betere manier om de dag door te komen dan een paar snacks aan je zijde te hebben. Afsluitbare tas is perfect voor het inpakken van verse lunches en snacks..

4. Aluminium Slanke Power Bank

Bevrijd uzelf van het stopcontact of voorkom dat clusters telefoons direct naast elkaar worden opgeladen. De Aluminum Slim Power Bank is duurzaam, slank en compact en zal dagelijks door werknemers worden gebruikt om overal oplaadvermogen te hebben.

5. Aqua Pearls Warm /Cold Pack

Nadat je zo lang vanuit huis hebt gewerkt, ben je misschien vergeten hoe vermoeiend het kan zijn om je werktas rond te sjouwen tijdens je woon-werkverkeer. De Hot/Cold Pack biedt verlichting van pijn. Plaats de verpakkingen in de vriezer of magnetron voor de gewenste temperatuur. Om te hergebruiken, gewoon schoon te maken met milde zeep en water.

6. Natte doekjes in blister

Zeg vaarwel tegen de gemeenschappelijke tissuedoos! Dit pakje met vochtige doekjes is een ideaal product om aan werknemers te geven, zodat ze niet in dezelfde doos grijpen. Elk pakket, verkrijgbaar in verschillende kleuren, bevat 10 vochtige tissues. Het compacte formaat zorgt ervoor dat het pakje gemakkelijk in zakken of tassen past – waardoor het een nuttige en geweldige manier is om merkbekendheid te verspreiden.

7. Roestvrij staal thermosbeker

Sommige kantoren zijn overgestapt op het meenemen van een eigen drinkfles om te voorkomen dat ziektekiemen zich verspreiden. Werknemers zullen de roestvrijstalen reisbeker waarderen die dranken warm of koud houdt als ze weer van en naar het werk pendelen.

8. Afsluitbare lunchbox

Oh, hoe ver is de wereld gekomen sinds we de boterhammen meenamen in plastic zakjes! Maak van uw pauze een echte lunch door uw lekker luch goed te verpakken in de mooie broodtrommels en lunchdozen die er te koop zijn. Diverse modellen beschikbaar, sommigen standaard met bestek of een koelelement.

9. Intrekbare badgehouder

Laten we eerlijk zijn, je hebt waarschijnlijk je badge niet bij je terwijl je vanuit huis werkt. En de gewoonte om je ID bij je te houden is misschien een beetje moeilijk om opnieuw op te starten.

10. Desinfecterende handspray

Desinfecterende handgel en handspray gebruiken is tegenwoordig ongeveer net zo gewoon als je handen goed wassen. Voorkom de verspreiding van ziektekiemen altijd en overal met deze antibacteriële desinfecterende handspray.

Promotionele producten die de hygiëne verbeteren helpen werknemers weer op kantoor te komen. Net zoals je je moest aanpassen aan thuiswerken, moet je je aanpassen aan het weer op kantoor zijn.

En het zal heel anders zijn. De nieuwe richtlijnen en vereisten zullen onze routines een beetje veranderen, maar dat betekent niet dat het veel tijd in zich moet opnemen of extreem lastig moet zijn.

Deze handige promoproducten maken het veiliger en makkelijker om medewerkers weer op kantoor te krijgen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2021

Category: Gezondheid

Tags: ,

Wanneer je last hebt van tranende ogen kan je dit behoorlijk in de weg staan. Ze komen op de meest ongewenste momenten opzetten en door het wrijven kunnen je ogen ook pijn gaan doen. Tijd om dat te veranderen. Je kunt dit doen met bijvoorbeeld speciale oogdruppels. De oogdruppels zorgen ervoor dat de vochtbalans weer in orde komt. Zodat tranende ogen niet meer zoveel voorkomen en je ogen hierdoor minder branderig en droog aanvoelen. Wanneer je het blijft houden is het overigens wel goed om een keer langs een oogarts of de dokter te gaan zodat een specialist met je mee kan kijken. Maar vaak is de kans groot dat je ook naar huis zal worden gestuurd met oogdruppels. Die je ook bij ons kunt kopen en zich al meer dan vaak bewezen hebben. Lees gerust de succesverhalen van onze oogdruppels eens op de website. Natuurlijk wil jij af van die tranende ogen! Ze verstoren vaak wat je letterlijk wilde doen of voor ogen had. Daarom bieden onze oogdruppels je op een voordelige manier die veilige oplossing en behandeling waar je naar op zoek was.

Weg met tranende ogen en een branderig gevoel.

Die tranende ogen en dat branderige gevoel zijn nu echt verleden tijd. Vanaf nu kun je genieten van elke dag en behandel jij je ogen op een veilig manier. Waardoor je weer alles kunt doen en niet uit je concentratie gehaald zal worden. Wist je trouwens dat meer dan de helft van alle mensen wel eens last van tranende ogen heeft. Vaak kortdurend maar het kan ook veel langere tijd duren. Dan is het goed en verstandig om een goede oogdruppel te kiezen die je veilig en makkelijk kunt gebruiken.

Wanneer moet je naar de huisarts.

Een oog die traant is over het algemeen een beetje overgevoelig. Dan zijn oogdruppels een goede en makkelijke manier om te behandelen. Maar als een oog blijft tranen is er soms meer aan de hand en kun je het beste langs een arts gaan. Zeker als er vermoeden van een ontsteking is of het oog gaat steeds meer pijn doen. Een arts kan met je meekijken en heeft andere middelen die mogelijk zijn om je oog rust te geven en soms zelfs te laten ontspannen.

Posted by at januari 11, 2021

Category: Gezondheid

De alombekende blauwe schoenhoesjes zijn niet meer weg te denken in organisaties en omstandigheden waar het naleven van de hygiëne belangrijk is. Waarom is hygiëne zo belangrijk? Een goede hygiëne helpt de verspreiding van ziekteverwekkers te voorkomen en de gezondheid te beschermen. Ziekteverwekkers kunnen de vorm aannemen van bacteriën, virussen, schimmels of parasieten. Een infectie wordt veroorzaakt als ziekteverwekkers het lichaam binnenkomen en zich vermenigvuldigen. Als er symptomen optreden, spreekt met van een besmettelijke ziekte.

De blauwe schoenhoesjes als de vloer schoon moet blijven

De door zorgverleners veel gebruikte blauwe schoenhoesjes, zorgen ook voor een goede hygiëne. Zorgverleners gebruiken ze bijvoorbeeld onder de douche bij het wassen van hun cliënten. De zorgmedewerkers houden droge schoenen en de doucheruimte blijft schoon. Verpleegkundigen zorgen meestal zelfs voor meerdere mensen. Dit betekent dat ze meer in contact komen met ziekteverwekkers. Enerzijds houdt dit het risico in dat er ziekteverwekkers van de ene op de andere persoon worden overgedragen. Anderzijds lopen ze ook het risico om zelf geïnfecteerd te raken.

De blauwe schoenhoesjes worden ook vaak toegepast in een openbare ruimte waar de vloer schoon moet blijven. Bijvoorbeeld daar waar veel bezoekers over de vloer komen. Te denken valt aan een zwembad. De hygiënevoorschriften moeten strikt worden nageleefd om mensen te beschermen tegen infecties. Maar ook om besmetting te voorkomen. Preventie omvat bijvoorbeeld het regelmatig en zorgvuldig wassen van de handen. Of het dragen van wegwerphandschoenen. Maar ook de blauwe schoenhoesjes dragen bij aan een hygiënische verzorging.

Oorzaken van infecties in de verpleging

Oorzaken voor de overdracht van ziekteverwekkers zijn meestal tekortkomingen in de hygiëne. Dit komt omdat ziekteverwekkers zich niet alleen via de lucht of het water kunnen verspreiden. Maar ook door contact met geïnfecteerde mensen, bijvoorbeeld door niezen, hoesten of het schudden van de handen. Ziekteverwekkers kunnen ook worden overgedragen via besmettelijke lichaamsvloeistoffen.

Tot en met maat 47

De schoenhoesjes die u via www.shop-van-manen-hygiëneproducten.nl kunt kopen, passen om schoenen tot maximaal maat 47. U koopt ze in een hoeveelheid van 100 stuks of in een grootverpakking van 2.000 stuks. Het duurt ongeveer 1 tot 2 werkdagen voordat u ze in huis heeft. U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling van € 75,-.

Posted by at juni 24, 2020

Category: Gezondheid

De geweldige diëtist in Haarlem is de perfecte oplossing als je met je handen in het haar zit over dat lichaam waar je al zo lang aan het werk bent, of wanneer je een keer je levensstijl wilt omgooien en gezonder wil gaan leven. De diëtist in Haarlem heeft jaren gestudeerd om veel kennis op dit gebied op te doen en heeft veel weet van de mogelijkheden die er zijn voor het omgooien van je leven en het werken aan een gezonde toekomst. Je hebt maar een lichaam en daar moet je zuinig op zijn. Door hier alleen maar vette en ongezonde middelen in te gooien kan je ervoor zorgen dat het lichaam het later zwaar te voortduren krijgt. Je kan last krijgen van diverse klachten en dit is uiteraard helemaal niet goed voor je gezondheid. 

Wat is gezond?

Met de hulp van de diëtist in Haarlem weet je zelf ook wat er goed is voor je lijf en hoe je hier het beste mee kunt omgaan. Je krijgt tips en tricks om je leven te veranderen. Bijvoorbeeld wanneer je het beste kunt eten, hoe je het bewegen kunt combineren met je voeding en hoe je het mogelijk maakt om je te houden aan de gezonde voedingsmiddelen en toch niet weer iedere keer te grijpen naar de zak chips die nog in de kast ligt of het stuk taart dat wordt aangeboden op een verjaardag. De diëtist in Haarlem helpt je met een manier die goed voor jou werkt. Het heeft geen zin om streng te zijn als je weet dat je het daar niet mee volhoudt. 

Ervaring

Omdat de diëtist in Haarlem al veel ervaring heeft opgedaan kan je ervan uitgaan dat het advies dat je krijgt ook van een professional is en je kan hier dan ook uiterlijk je eigen keuzes in maken. je kunt uiteraard je eigen draai geven aan het advies, maar tijdens de consult gesprekken kan je altijd je vragen stellen aan de diëtist in Haarlem om meer kennis op te doen. Het wordt graag met je gedeeld.Posted by at april 4, 2019

Category: Gezondheid

Tags: ,

In bepaalde sectoren is het dragen van labjas verplicht, deze moet je beschermen tegen gevaarlijke stoffen. Voor het veilig uit kunnen voeren van werkzaamheden maar ook ter bevordering van persoonlijke hygiëne is een labjas verplicht. Werkkleding moet niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel en modieus zijn. Wil je een hippe stofjas met leuke kleuren kopen? Dan zit je hier goed! In het assortiment van WomenWorks vind je een uitgebreid aanbod aan werkkleding zodat iedereen veilig, verantwoord en comfortabel kan werken.  

Geen standaard maar een kleurrijke en hippe stofjas kopen

Wil je geen standaard witte jas maar wil je juist een gekleurde labjas kopen? Bekijk dan het assortiment van WomenWorks en vind die leuke labjas waar jij naar op zoek bent! Leuk wanneer je bijvoorbeeld met kinderen werkt of wanneer je wilt opvallen op de werkvloer. Labjassen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zodat iedereen hier een labjas vindt. Tegenwoordig hoeft een stofjas niet meer voor 100% uit katoen te bestaan. Uit onderzoek blijkt dat een combinatie van katoen en polyester steviger en veiliger is dan enkel katoen. Daarom vind je in het assortiment diverse jassen van deze combinatie stoffen.

Eenvoudig en veilig online bestellen

Heb je de ideale jas gevonden? Dan bestel je deze eenvoudig online in de webshop. Met enkele muisklikken kun jij jouw stofjas veilig online kopen. Is jouw jas op voorraad? Dan heb je deze al binnen een of twee werkdagen in huis. Voor meer informatie over het assortiment kan je altijd contact opnemen. De producten voldoen aan de alle veiligheidseisen en zijn van uitstekende kwaliteit. Elke jas is uitvoerig getest op diverse chemicaliën, zuren en zelfs vuur.  Zo weet je zeker dat de kleding die jij aanschaft ook echt veilig is. Naast labjassen vind je hier alle kleding om veilig en comfortabel op de werkvloer te staan.

Posted by at november 29, 2018

Category: Gezondheid

In vier simpele stappen is het mogelijk om in de eerste week al drie kilo te verliezen. Ben je al voor de zoveelste keer op dieet nadat uw BMI te hoog was, en wil het maar niet lukken? Er wordt nu een perfecte oplossing geboden bij ISANO. ISANO heeft meer dan vijf jaar ervaring is het opstellen van een perfect recept on gemakkelijk af te vallen.

Bij het afvalproces van ISANO wordt er rekening gehouden met het behouden van de benodigde voedingsstoffen. Bij de meeste diëten gaat het afvallen ten koste van spiermassa. Dit komt omdat de persoon niet genoeg mineralen en aminozuren binnenkrijgt. Bij ISANO wordt hier rekening mee gehouden.

Hoe gaat ISANO te werk?

ISANO maakt gebruik van voedingsrepen. Deze zijn beschikbaar in vier verschillende soorten smaken en prijsklassen. ISANO wordt gebruik in vier stappen. In eerste instantie neem je ISANO repen tienmaal daags. Een doos repen bestaat uit veertig exemplaren. Door het nemen van de repen verlang je niet meer naar eten, aangezien je al je voedingsstoffen binnenkrijgt. De repen zijn ongeveer 1000kcal in totaal. Ook in de meer intensievere fases van het proces speelt er geen hongergevoel op, wat het een stukje makkelijker maakt. Binnen een week is al resultaat zichtbaar. 

Wat voor invloed hebben de repen van ISANO?

De ISANO repen hebben weinig invloed op het dagelijks leven. De enige vereiste is dat je als consument elke 60 tot 90 minuten een reep op moet eten en daarbij genoeg water moet drinken. De repen zijn simpel verpakt en geven genoeg energie om je dagelijkse taken uit te voeren. Voor meer informatie kijk hier op de website van ISANO of bestel direct. 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at december 12, 2017

Category: Gezondheid

Tags: ,

Je hoort het steeds vaker en vaker overal om je heen vandaag de dag, laten we even lekker een shisha gaan roken. Ja de shisha heeft flink aan populariteit gewonnen in Nederland. Uiteraard gaat dit gepaard met kritische blikken omtrent het product dat over is komen waaien uit het Midden-Oosten. De critici zeggen dat het veel te schadelijk is om op de openbare markt te brengen. Het is natuurlijk een vorm van roken, maar hoe slecht is deze vorm van roken nou daadwerkelijk voor je?

 

We zijn natuurlijk allemaal bekend met het roken van sigaretten. Maar als we willen gaan kijken of een shisha nou echt net zo slecht voor je is of misschien zelfs slechter is het handig om eens na te gaan waar de shsiha precies uit bestaat. De waterpijp bestaat uit een basis, dat is de waterpijp vaas. In deze vaas doe je water of een andere vloeistof naar keuze. Daarop zit het stuk van de shisha waar je de tabak plaatst met natuurlijk het welbekende kooltje. Aan de shisha zitten slangen met daarop de waterpijp mondstukjes. Wanneer je begint aan het mondstukje te zuigen komt de rook over het water heen. Dit zal zorgen voor een stuk meer rook dan je normaal gewend bent bij het roken of het zien roken van sigaretten.

 

Maar de vraag is uiteraard, wat zijn nou de daadwerkelijke risico’s van het roken van een waterpijp. Bij een sigaret is gewoon bekend dat er tabak en papier in zit. Daarnaast zitten er ook schadelijke stoffen zoals teer en nicotine in een sigaret. Deze stoffen vind je dus niet terug bij een shisha. Een shisha rook je ook veel minder frequent dan sigaretten waardoor je dus niet verslaafd zal raken.

 

We weten allemaal dat het roken van sigaretten erg ongezond is, nou is shisha roken natuurlijk niet gezond. Het is echter niet ongezonder dan sigaretten roken. Je kunt dus gerust met je maten in het weekend lekker van het roken van een shisha genieten.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at oktober 2, 2017

Category: Gezondheid

Tags: ,

De zomer is echt een leuke tijd. Vrijwel iedereen houd van de zomer. Heerlijk naar het strand, de geweldige feestjes of gewoon met vrienden en kennissen op een terrasje lekker mensen kijken. Het heeft alleen wel een nadeel: die vervelende muggen. Nu voelt waarschijnlijk niet iedereen zich aangesproken maar waarschijnlijk kan je dan wel je broer(tje) of zus(je) hier mee confronteren want het is eigenlijk altijd één van jullie twee. Je ligt lekker te slapen en dan begint dat verschrikkelijke gezoem weer rondom je hoofd en dan heb ik het nog niet eens over de verschrikkelijke jeuk die ontstaat op het moment dat je de muggenbult ontdekt. Je bent uren lang op muggen jacht geweest en dacht ze allemaal te pakken te hebben gehad. Mis! Ze blijven maar komen. Nu het op de aarde eigenlijk alleen maar warmen wordt duurt het muggen seizoen alleen maar langer. Verschrikkelijk, maar wat doen we er aan. Over het algemeen wordt er gekozen voor twee opties. Optie 1 is het gebruik maken van ventilatoren

in je kamer. Muggen zijn geen sterke beesten, dit komt onder andere doordat ze zo klein zijn. De ventilator blaast hard genoeg om de muggen bij je weg te halen. Dit is een effectieve werkwijze want je wordt duidelijk minder gestoken, maar er kleven twee nadelen aan. Als eerst moet je de hele nacht naar die blazer luisteren, ten tweede blaast de ventilator niet achter je of onder je deken. Hiernaast is een klamboe kopen

ook nog een optie. Een klamboe is een net dat je helemaal over je bed heen hangt. Dit net zorgt ervoor dat ongedierte zoals spinnen en muggen niet meer bij je kunnen komen terwijl je slaapt. Dit is waarschijnlijk de meest effectieve manier. Het gebruik maken van een ventilator of klamboe raad ik aan omdat het de minste irritatie oplevert. Een muggen spray stinkt de hele nacht.  

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juli 11, 2017

Category: Gezondheid

Tags: ,

Voordat je besluit om een botoxbehandeling te ondergaan ben je waarschijnlijk benieuwd naar wat botox nou eigenlijk is, wat het resultaat is en voor welke onderdelen van het lichaam het in te zetten is. Botox wordt met name gebruikt voor het verminderen van kraaienpootjes, verminderen van de lachrimpels, het ontspannen van de fronsrimpels en het ontspannen van een ongewenste gezichtsuitdrukking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sterk ingetrokken mondhoeken. Een andere benaming van botox is ook wel botuline toxine. Dit is een stof die ervoor zorgt dat de spieren zullen ontspannen en welke al vele jaren ingezet wordt in de wereld van de geneeskunde. Er zit echter wel een bijzondere eigenschap aan de botuline toxine namelijk dat deze vooral de spieractiviteit zal aanpakken. Doordat de botox in de spieren gespoten wordt zal de zenuwimpuls die voor de spiersamentrekking zorgt worden geblokkeerd. Deze zenuw zal niet voor altijd geblokkeerd worden, omdat het effect maar van tijdelijke aard is. Van de behandeling zelf voel je eigenlijk helemaal niets, het is geheel pijnloos. Er wordt met een dunne injectienaald botox ingebracht door de arts in de spier die de rimpel of ongewenste uitdrukking veroorzaakt. Het is echter wel mogelijk dat deze injectie voor een licht branderig gevoel zorgt aan de huid. Dit is niet erg want dit gevoel zal vrij snel weer verdwijnen. Ook kan het zijn dat de huid na de behandeling een beetje rood en gezwollen is. Dit verdwijnt echter binnen een uur na de behandeling, waardoor er geen blijvende schade is aan het lichaam. Je ziet niet direct het resultaat, want dit zal na 3 tot 6 dagen pas volledig zichtbaar zijn. Het is mogelijk om deze behandeling bij botox rotterdam of botox leiden te doen. Tuurlijk zijn er meerdere klinieken in Nederland, maar deze twee klinieken zijn zeer gespecialiseerd in een dergelijke botox behandeling.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at augustus 14, 2015

Category: Gezondheid

Als u niet tevreden bent over uw uiterlijk, is dat natuurlijk erg vervelend. Uw dagelijks leven wordt hier ontzettend door beïnvloed, zeker als u bijvoorbeeld overgewicht heeft en zich hiervoor schaamt. Er is natuurlijk wel iets aan te doen, maar het is lastig om de eerste stap hiervoor te zetten. Het kan ook zijn dat het u gewoon niet wilt lukken, hoe erg u ook uw best doet. Dit doet uw zelfvertrouwen geen goed en het is tijd voor verandering. U overweegt misschien zelfs een cosmetisch arts op te bellen voor advies. Dit is zeker aan te raden, want zij kunnen u heel goed op weg helpen in het proces om een beter zelfbeeld te krijgen.

Voor veel vrouwen zijn te kleine lippen vaak een oorzaak van laag zelfvertrouwen. Ze kunnen hier natuurlijk niets aan veranderen, maar zijn toch ontevreden over de lippen die ze van nature hebben. Dit komt omdat volgens schoonheidsidealen een vrouw mooie, volle lippen heeft. Deze lippen geven een sensuele uitstraling die veel vrouwen en mannen mooi vinden. Het is dus alleen niet voor iedereen weggelegd, want die volle lippen moet je mee geboren worden. Het is echter niet heel ongewoon om er iets aan te laten doen, en dat is tegenwoordig zelfs behoorlijk betaalbaar geworden. Je lippen opspuiten is een optie die je als vrouw zeker moet overwegen, vooral als je ontevreden bent over hoe je lippen er nu uit zien. Op deze manier je lippen voller maken geeft een aantal maanden lang een prachtig en natuurlijk resultaat die met geen andere methode te verkrijgen is. Met de cosmetisch arts worden vooraf afspraken gemaakt en zo zorgt deze dat uw lippen op een natuurlijke manier voller zullen lijken. Wees dus niet bang voor die volle, neppe botox lippen die je altijd in Hollywood ziet! Het is heel goed mogelijk om een mooi, natuurlijk uitziend resultaat te krijgen.

Bezoek de website voor : meer informatie