Archive for the ‘Gezondheid’ Category

Posted by at juni 24, 2020

Category: Gezondheid

De geweldige diëtist in Haarlem is de perfecte oplossing als je met je handen in het haar zit over dat lichaam waar je al zo lang aan het werk bent, of wanneer je een keer je levensstijl wilt omgooien en gezonder wil gaan leven. De diëtist in Haarlem heeft jaren gestudeerd om veel kennis op dit gebied op te doen en heeft veel weet van de mogelijkheden die er zijn voor het omgooien van je leven en het werken aan een gezonde toekomst. Je hebt maar een lichaam en daar moet je zuinig op zijn. Door hier alleen maar vette en ongezonde middelen in te gooien kan je ervoor zorgen dat het lichaam het later zwaar te voortduren krijgt. Je kan last krijgen van diverse klachten en dit is uiteraard helemaal niet goed voor je gezondheid. 

Wat is gezond?

Met de hulp van de diëtist in Haarlem weet je zelf ook wat er goed is voor je lijf en hoe je hier het beste mee kunt omgaan. Je krijgt tips en tricks om je leven te veranderen. Bijvoorbeeld wanneer je het beste kunt eten, hoe je het bewegen kunt combineren met je voeding en hoe je het mogelijk maakt om je te houden aan de gezonde voedingsmiddelen en toch niet weer iedere keer te grijpen naar de zak chips die nog in de kast ligt of het stuk taart dat wordt aangeboden op een verjaardag. De diëtist in Haarlem helpt je met een manier die goed voor jou werkt. Het heeft geen zin om streng te zijn als je weet dat je het daar niet mee volhoudt. 

Ervaring

Omdat de diëtist in Haarlem al veel ervaring heeft opgedaan kan je ervan uitgaan dat het advies dat je krijgt ook van een professional is en je kan hier dan ook uiterlijk je eigen keuzes in maken. je kunt uiteraard je eigen draai geven aan het advies, maar tijdens de consult gesprekken kan je altijd je vragen stellen aan de diëtist in Haarlem om meer kennis op te doen. Het wordt graag met je gedeeld.Posted by at april 4, 2019

Category: Gezondheid

Tags: ,

In bepaalde sectoren is het dragen van labjas verplicht, deze moet je beschermen tegen gevaarlijke stoffen. Voor het veilig uit kunnen voeren van werkzaamheden maar ook ter bevordering van persoonlijke hygiëne is een labjas verplicht. Werkkleding moet niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel en modieus zijn. Wil je een hippe stofjas met leuke kleuren kopen? Dan zit je hier goed! In het assortiment van WomenWorks vind je een uitgebreid aanbod aan werkkleding zodat iedereen veilig, verantwoord en comfortabel kan werken.  

Geen standaard maar een kleurrijke en hippe stofjas kopen

Wil je geen standaard witte jas maar wil je juist een gekleurde labjas kopen? Bekijk dan het assortiment van WomenWorks en vind die leuke labjas waar jij naar op zoek bent! Leuk wanneer je bijvoorbeeld met kinderen werkt of wanneer je wilt opvallen op de werkvloer. Labjassen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zodat iedereen hier een labjas vindt. Tegenwoordig hoeft een stofjas niet meer voor 100% uit katoen te bestaan. Uit onderzoek blijkt dat een combinatie van katoen en polyester steviger en veiliger is dan enkel katoen. Daarom vind je in het assortiment diverse jassen van deze combinatie stoffen.

Eenvoudig en veilig online bestellen

Heb je de ideale jas gevonden? Dan bestel je deze eenvoudig online in de webshop. Met enkele muisklikken kun jij jouw stofjas veilig online kopen. Is jouw jas op voorraad? Dan heb je deze al binnen een of twee werkdagen in huis. Voor meer informatie over het assortiment kan je altijd contact opnemen. De producten voldoen aan de alle veiligheidseisen en zijn van uitstekende kwaliteit. Elke jas is uitvoerig getest op diverse chemicaliën, zuren en zelfs vuur.  Zo weet je zeker dat de kleding die jij aanschaft ook echt veilig is. Naast labjassen vind je hier alle kleding om veilig en comfortabel op de werkvloer te staan.

Posted by at november 29, 2018

Category: Gezondheid

In vier simpele stappen is het mogelijk om in de eerste week al drie kilo te verliezen. Ben je al voor de zoveelste keer op dieet nadat uw BMI te hoog was, en wil het maar niet lukken? Er wordt nu een perfecte oplossing geboden bij ISANO. ISANO heeft meer dan vijf jaar ervaring is het opstellen van een perfect recept on gemakkelijk af te vallen.

Bij het afvalproces van ISANO wordt er rekening gehouden met het behouden van de benodigde voedingsstoffen. Bij de meeste diëten gaat het afvallen ten koste van spiermassa. Dit komt omdat de persoon niet genoeg mineralen en aminozuren binnenkrijgt. Bij ISANO wordt hier rekening mee gehouden.

Hoe gaat ISANO te werk?

ISANO maakt gebruik van voedingsrepen. Deze zijn beschikbaar in vier verschillende soorten smaken en prijsklassen. ISANO wordt gebruik in vier stappen. In eerste instantie neem je ISANO repen tienmaal daags. Een doos repen bestaat uit veertig exemplaren. Door het nemen van de repen verlang je niet meer naar eten, aangezien je al je voedingsstoffen binnenkrijgt. De repen zijn ongeveer 1000kcal in totaal. Ook in de meer intensievere fases van het proces speelt er geen hongergevoel op, wat het een stukje makkelijker maakt. Binnen een week is al resultaat zichtbaar. 

Wat voor invloed hebben de repen van ISANO?

De ISANO repen hebben weinig invloed op het dagelijks leven. De enige vereiste is dat je als consument elke 60 tot 90 minuten een reep op moet eten en daarbij genoeg water moet drinken. De repen zijn simpel verpakt en geven genoeg energie om je dagelijkse taken uit te voeren. Voor meer informatie kijk hier op de website van ISANO of bestel direct. 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at december 12, 2017

Category: Gezondheid

Tags: ,

Je hoort het steeds vaker en vaker overal om je heen vandaag de dag, laten we even lekker een shisha gaan roken. Ja de shisha heeft flink aan populariteit gewonnen in Nederland. Uiteraard gaat dit gepaard met kritische blikken omtrent het product dat over is komen waaien uit het Midden-Oosten. De critici zeggen dat het veel te schadelijk is om op de openbare markt te brengen. Het is natuurlijk een vorm van roken, maar hoe slecht is deze vorm van roken nou daadwerkelijk voor je?

 

We zijn natuurlijk allemaal bekend met het roken van sigaretten. Maar als we willen gaan kijken of een shisha nou echt net zo slecht voor je is of misschien zelfs slechter is het handig om eens na te gaan waar de shsiha precies uit bestaat. De waterpijp bestaat uit een basis, dat is de waterpijp vaas. In deze vaas doe je water of een andere vloeistof naar keuze. Daarop zit het stuk van de shisha waar je de tabak plaatst met natuurlijk het welbekende kooltje. Aan de shisha zitten slangen met daarop de waterpijp mondstukjes. Wanneer je begint aan het mondstukje te zuigen komt de rook over het water heen. Dit zal zorgen voor een stuk meer rook dan je normaal gewend bent bij het roken of het zien roken van sigaretten.

 

Maar de vraag is uiteraard, wat zijn nou de daadwerkelijke risico’s van het roken van een waterpijp. Bij een sigaret is gewoon bekend dat er tabak en papier in zit. Daarnaast zitten er ook schadelijke stoffen zoals teer en nicotine in een sigaret. Deze stoffen vind je dus niet terug bij een shisha. Een shisha rook je ook veel minder frequent dan sigaretten waardoor je dus niet verslaafd zal raken.

 

We weten allemaal dat het roken van sigaretten erg ongezond is, nou is shisha roken natuurlijk niet gezond. Het is echter niet ongezonder dan sigaretten roken. Je kunt dus gerust met je maten in het weekend lekker van het roken van een shisha genieten.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at oktober 2, 2017

Category: Gezondheid

Tags: ,

De zomer is echt een leuke tijd. Vrijwel iedereen houd van de zomer. Heerlijk naar het strand, de geweldige feestjes of gewoon met vrienden en kennissen op een terrasje lekker mensen kijken. Het heeft alleen wel een nadeel: die vervelende muggen. Nu voelt waarschijnlijk niet iedereen zich aangesproken maar waarschijnlijk kan je dan wel je broer(tje) of zus(je) hier mee confronteren want het is eigenlijk altijd één van jullie twee. Je ligt lekker te slapen en dan begint dat verschrikkelijke gezoem weer rondom je hoofd en dan heb ik het nog niet eens over de verschrikkelijke jeuk die ontstaat op het moment dat je de muggenbult ontdekt. Je bent uren lang op muggen jacht geweest en dacht ze allemaal te pakken te hebben gehad. Mis! Ze blijven maar komen. Nu het op de aarde eigenlijk alleen maar warmen wordt duurt het muggen seizoen alleen maar langer. Verschrikkelijk, maar wat doen we er aan. Over het algemeen wordt er gekozen voor twee opties. Optie 1 is het gebruik maken van ventilatoren

in je kamer. Muggen zijn geen sterke beesten, dit komt onder andere doordat ze zo klein zijn. De ventilator blaast hard genoeg om de muggen bij je weg te halen. Dit is een effectieve werkwijze want je wordt duidelijk minder gestoken, maar er kleven twee nadelen aan. Als eerst moet je de hele nacht naar die blazer luisteren, ten tweede blaast de ventilator niet achter je of onder je deken. Hiernaast is een klamboe kopen

ook nog een optie. Een klamboe is een net dat je helemaal over je bed heen hangt. Dit net zorgt ervoor dat ongedierte zoals spinnen en muggen niet meer bij je kunnen komen terwijl je slaapt. Dit is waarschijnlijk de meest effectieve manier. Het gebruik maken van een ventilator of klamboe raad ik aan omdat het de minste irritatie oplevert. Een muggen spray stinkt de hele nacht.  

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juli 11, 2017

Category: Gezondheid

Tags: ,

Voordat je besluit om een botoxbehandeling te ondergaan ben je waarschijnlijk benieuwd naar wat botox nou eigenlijk is, wat het resultaat is en voor welke onderdelen van het lichaam het in te zetten is. Botox wordt met name gebruikt voor het verminderen van kraaienpootjes, verminderen van de lachrimpels, het ontspannen van de fronsrimpels en het ontspannen van een ongewenste gezichtsuitdrukking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sterk ingetrokken mondhoeken. Een andere benaming van botox is ook wel botuline toxine. Dit is een stof die ervoor zorgt dat de spieren zullen ontspannen en welke al vele jaren ingezet wordt in de wereld van de geneeskunde. Er zit echter wel een bijzondere eigenschap aan de botuline toxine namelijk dat deze vooral de spieractiviteit zal aanpakken. Doordat de botox in de spieren gespoten wordt zal de zenuwimpuls die voor de spiersamentrekking zorgt worden geblokkeerd. Deze zenuw zal niet voor altijd geblokkeerd worden, omdat het effect maar van tijdelijke aard is. Van de behandeling zelf voel je eigenlijk helemaal niets, het is geheel pijnloos. Er wordt met een dunne injectienaald botox ingebracht door de arts in de spier die de rimpel of ongewenste uitdrukking veroorzaakt. Het is echter wel mogelijk dat deze injectie voor een licht branderig gevoel zorgt aan de huid. Dit is niet erg want dit gevoel zal vrij snel weer verdwijnen. Ook kan het zijn dat de huid na de behandeling een beetje rood en gezwollen is. Dit verdwijnt echter binnen een uur na de behandeling, waardoor er geen blijvende schade is aan het lichaam. Je ziet niet direct het resultaat, want dit zal na 3 tot 6 dagen pas volledig zichtbaar zijn. Het is mogelijk om deze behandeling bij botox rotterdam of botox leiden te doen. Tuurlijk zijn er meerdere klinieken in Nederland, maar deze twee klinieken zijn zeer gespecialiseerd in een dergelijke botox behandeling.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at augustus 14, 2015

Category: Gezondheid

Als u niet tevreden bent over uw uiterlijk, is dat natuurlijk erg vervelend. Uw dagelijks leven wordt hier ontzettend door beïnvloed, zeker als u bijvoorbeeld overgewicht heeft en zich hiervoor schaamt. Er is natuurlijk wel iets aan te doen, maar het is lastig om de eerste stap hiervoor te zetten. Het kan ook zijn dat het u gewoon niet wilt lukken, hoe erg u ook uw best doet. Dit doet uw zelfvertrouwen geen goed en het is tijd voor verandering. U overweegt misschien zelfs een cosmetisch arts op te bellen voor advies. Dit is zeker aan te raden, want zij kunnen u heel goed op weg helpen in het proces om een beter zelfbeeld te krijgen.

Voor veel vrouwen zijn te kleine lippen vaak een oorzaak van laag zelfvertrouwen. Ze kunnen hier natuurlijk niets aan veranderen, maar zijn toch ontevreden over de lippen die ze van nature hebben. Dit komt omdat volgens schoonheidsidealen een vrouw mooie, volle lippen heeft. Deze lippen geven een sensuele uitstraling die veel vrouwen en mannen mooi vinden. Het is dus alleen niet voor iedereen weggelegd, want die volle lippen moet je mee geboren worden. Het is echter niet heel ongewoon om er iets aan te laten doen, en dat is tegenwoordig zelfs behoorlijk betaalbaar geworden. Je lippen opspuiten is een optie die je als vrouw zeker moet overwegen, vooral als je ontevreden bent over hoe je lippen er nu uit zien. Op deze manier je lippen voller maken geeft een aantal maanden lang een prachtig en natuurlijk resultaat die met geen andere methode te verkrijgen is. Met de cosmetisch arts worden vooraf afspraken gemaakt en zo zorgt deze dat uw lippen op een natuurlijke manier voller zullen lijken. Wees dus niet bang voor die volle, neppe botox lippen die je altijd in Hollywood ziet! Het is heel goed mogelijk om een mooi, natuurlijk uitziend resultaat te krijgen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 30, 2015

Category: Gezondheid

Tags: ,

In Nederland en in heel veel West-Europese landen is een te hoog cholesterol gehalte een groot probleem. Het gevaarlijke is echter dat heel veel mensen er geen weet van hebben dat ze een te hoog cholesterolgehalte. Pas zodra je hart en vaatziekten krijgt weet je dat je al tijde een hoog cholesterolgehalte hebt.

In het teken van cholesterol was er laatst wel echt een mooie actie. Voor Rotterdammers was er namelijk de mogelijkheid om gratis hun cholesterol gehalte te laten testen. Het gloednieuwe ultramoderne station had tijdelijk een pop up store waarbij mensen gratis hun cholesterolgehalte konden testen. Waarschijnlijk zullen best veel mensen te horen hebben gekregen dat ze een te hoog cholesterolgehalte hebben. Volgens de stichting Nationale Cholesterol Test heeft namelijk 65 procent van de Nederlanders tussen 30 en 70 jaar verhoogd cholesterol. Het is natuurlijk alleen maar goed als die mensen te weten krijgen dat ze een te hoog cholesterol hebben. Op deze manier kunnen ze er wat aan doen voordat het jammer genoeg alweer te laat is. Maar wat kun je nu allemaal doen tegen een te hoog cholesterol?

Om een te hoog cholesterolgehalte tegen te gaan is het erg van belang om een gezond voedingspatroon te onderhouden. Hiernaast is ook beweging erg van belang. Dus eet u gezond en sport u voldoende dan is  de kans op een te hoog cholesterolgehalte al niet zo waarschijnlijk. Als laatste weten we dat roken ook een factor is die voor een hoog cholesterolgehalte kan zorgen. Naar al deze gezondere levensstijlpatronen zijn er ook nog medische hulpmiddelen zoals cholesterolverlagende middelen. Je kun deze supplementen onder meer kopen bij het bedrijf Oligo Pharma waar je bijvoorbeeld ook orthomoleculaire supplementen kunt kopen.

Twijfelt u of uw cholesterolgehalte niet te hoog is maak dan is een afspraak bij een huisarts en laat hier uw cholesterolgehalte testen!

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at februari 12, 2015

Category: Gezondheid

Tags: ,

Iedereen voelt zich wel eens niet goed in zijn vel, maar hoe weet je nu of je echt supplementen moet innemen of als dit klachten aan iets anders liggen?

Voordat je gebruikt moet maken van voedingssupplementen moet je proberen om elke avond een volwaardige maaltijd te bereiden waardoor je alle nodige vitaminen binnenkrijgt. Dit is natuurlijk niet altijd evident voor elke persoon, mensen die niet veel tijd overhebben buiten hun werk zijn al rap geneigd om rap iets te gaan halen bij een frituur, Mc Donalds, enzovoort, omdat ze eens rustig in de zetel willen zitten in plaats van constant bezig te zijn met hun werk of met  koken.  wat natuurlijk niet meer dan normaal is.

Wanneer je klachten hebt zoals vermoeidheid, botontkalking enzovoort en je niet weet  wanneer u nprecies welke vitamines u moet innemen, kan u altijd multi vitamine supplementen kopen, hierin neem je dan alle 13 verschillende vitamines die je dagelijkse  nodig hebt op door middel van 1 supplement. Waardoor je natuurlijk niet verschillende pilletjes/capsules/… moet slikken.

We raden je wel altijd aan om eerst eens  je huisarts te raadplegen en langs te gaan om je bloed te laten onderzoeken. Je huisarts kan je dan vertellen welke vitamines je binnen moet krijgen en kan je de specifieke vitamines innemen die je nodig hebt en neem je niet overbodige vitamines binnen die je eigenlijk niet nodig hebt. 

Je kan deze supplementen terugvinden in je winkel bij je in de buurt maar dan zit je nog met het probleem dat je weer moet gaan winkelen en dit neemt ook weeral tijd in beslag. Daarom zijn er genoeg online alternatieven waar je deze supplement kan aankopen. Een voorbeeld hiervan is topvitamins.nl. Topvitamins heeft een zeer groot aanbod waar alle vitamines in alle vormen (pil, capsules, druppels,..) aanwezig en waar ze de belangrijkste merken zoals  mercola, healthy origins, jarrow-formulas en now-foods aanbieden.

Bezoek de website voor : meer informatie

Ik herinner het me als de dag van gister. Een fluitketel optillen van de grond in de veronderstelling dat deze vol was. Helaas. Dat bleek niet het geval en door de onverwachte en rare beweging door mijn rug gegaan. Ik lag een paar dagen plat en kon uiteindelijk weer ‘normaal’ lopen. Een paar maanden later ging ik door weer iets kleins door mijn rug. Het bleek een zwakke plek te worden en kon erop wachten tot het noodlot weer toesloeg. Ja hoor, een jaar later was het weer raak alleen bleef ik dit keer last houden en begon de pijn wat zeurderig te worden. Mijn huisarts verwees me door naar het ziekenhuis, waar foto’s werden gemaakt om te kijken hoe ik behandeld kon worden. Ze zouden me opereren aan mijn hernia en zou 2 dagen erna weer naar huis kunnen. Het klonk allemaal zo goed, dus ben ik zonder aarzelen hierop in gegaan. Ik wilde immers van de pijn af want bij elke stap die ik zette voelde ik pijn doorstralen van mijn rug naar mijn benen. Afijn, ik ga onder narcose, wordt geopereerd, vreten er van alles uit en wordt weer wakker in de uitslaapkamer… Het eerste wat ik voelde was hevige pijnen. Goed wat wil je ook, ik ben immers geopereerd en kennelijk hebben ze de hele boel opengehaald. Echter, de pijn ging niet helemaal weg en het zeurderige gevoel bleef. Ik baalde enorm en zocht op fora naar lotgenoten. Het varieerde. Bij de een bleef het weg bij de ander was er alleen een litteken voor in de plaats gekomen maar was er verder niks veranderd. Net als bij mij het geval was. Er verstreken maanden en de pijn werd irritant en dus ondraaglijk. Uiteindelijk ben ik weer naar de huisarts gegaan en wederom doorgestuurd naar het ziekenhuis. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen werden er weer fotos gemaakt en beoordeeld. Wat bleek? Ze konden niks meer voor me doen. Ik kon mijn oren niet geloven. De operatie was in principe geslaagd maar de pijn zou ik houden “je zal ermee moeten leren leven” werd mij doodleuk verteld. Mijn wereld stortte in. Dat zou betekenen dat ik ook nooit meer zou kunnen hardlopen. Een van de dingen die ik graag deed.

 De oplossing voor mijn hernia

Ik ben naar huis gegaan en heb op internet naar lotgenoten gezocht. Ik voelde me in de steek gelaten door de medische wereld. Het is maar een hernia, ze kunnen we toch wel helpen in een westers en ontwikkeld land als Nederland? Ik kwam op een forum uit en kwam aan de praat met een meneer. Hij vertelde me hetzelfde te hebben gehad en is behalend aan zijn hernia bij Rugkliniek Iprenburg in Veenhuizen. Deze herniakliniek is hierin gespecialiseerd en zouden mijn laatste redmiddel kunnen zijn. Ik ben zo snel als ik kon naar de website gegaan en heb een afspraak gemaakt nadat ik alle stappen had doorlopen (formulier ingevuld, scans opgestuurd etc.). Na een prettig gesprek bleek ik een geschikte kandidaat voor de behandeling en hoefde geen weten te wachten zoals dat het geval was in het ziekenhuis. Ik kon mijn geluk niet op! Via een kleine snee in de zij hebben ze het weggehaald en mocht dezelfde dag weer naar huis. Ik heb zowaar een week later weer hardgelopen! Doordat ik zolang niks heb kunnen doen moet ik dat wel weer opbouwen, maar oh wat ben ik blij en opgelucht. Ik wilde dit verhaal toch nog even met jullie delen. Bedankt Herniakliniek!

Bezoek de website voor : meer informatie