Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Vakantie

Griekenland, de vakantie bestemming voor ieder wat wils

Vakantie Griekenland is waar er voor ieder wat wils is met keuze uit veel bestemmingen. Als je de cultuur wilt opzoeken kan je naar Griekenland. Ben je iemand die graag uitgaat kan je naar Griekenland. Heb je een gezin met kinderen kan je naar Griekenland

Als je graag voor de cultuur en natuur  op vakantie wilt is Athene één van de steden die zeker en vast aan je behoeftes zal voldoen en is een van de bekendste vakantie Griekenland stedentrips. Athene is de hoofdstad van Griekenland met een enorme geschiedenis waar u verschillende bezienswaardigheden kan terug vinden zoals de Acropolis, de Agora ruines, het olympisch stadion en nog zoveel meer.

De Acropolis is de bekendste bezienswaardigheid van Athene en word gezien als het symbool voor Athene.  Deze ruïne bestaat uit verschillende delen zoals de  Parthenon tempel, het Herodeion amfitheater museum en de Athena Nike tempel.

De agora ruïnes vorm het centrum van de stad, letterlijke betekent het de verzamelplaats van de stad.  De ruïnes bestaan ook uit verschillende  delen zoals het monument van de 10 heroes, de tempel Theseion en het Romeinse Agora.

En dan heb je nog het Olympisch stadion dat natuurlijk het interessantste is voor sport liefhebbers. Het is gelegen tegenover het nationaal park. Hier zijn de allereerste olympische spelen ooit gehouden.  Hedendaags gebruikt men het voor concerten en grote sportevenementen.

Als je wilt uitgaan in Griekenland raden we je  Chersonissos aan. Dit is 1 van de grootste uitgaansplaatsen van heel Europa waar ze zoveel variëteit hebben aan muziekstijlen waardoor iedereen het hier naar zijn goesting heeft. Chersonissos is in Nederland vooral bekend geworden door het Tv-programma “Oh Oh Cherso”.

Griekenland is ook een land waar perfect gezinnen met kinderen naartoe kunnen gaan.  Dan raden we je Corfu aan. Ze hebben hier verschillende badplaatsen zoals Acharavi en Roda waar ze in het bezit zijn van kindvriendelijke accommodaties en stranden. Je kan hier ook kinderspeelplaatsen terugvinden.

Bezoek de website voor : meer informatie