Groen doen met neon verlichting

Posted by at oktober 13, 2017

Category: Bedrijven

Tags:

Vaak heeft neon verlichting een nogal negatief beeld. Zo vinden veel mensen deze reclame wat kitscherig. Ook wordt er regelmatig gedacht dat neon verlichting een echte energieslurper is. Niets is echter minder waar. Neon verlichting kan op een zeer stijlvolle manier worden gebruikt om het accent te leggen op uw bedrijf(snaam). Als u daarbij kiest voor een innovatieve partner als 3TAC, bent u ook verzekerd van een origineel ontwerp dat bij de uitstraling van uw bedrijf past. Bovendien wordt de energie, welke gebruikt wordt voor de neon verlichting, op milieuvriendelijke wijze opgewekt door zonnecollectoren, windturbines en andere groene alternatieven. Als klant levert u dat een besparing tot maar liefst 70% op. Ga voor kleur in uw bedrijf en kies voor groen.

Lichtreclame met neon verlichting voor een aantrekkelijke prijs

Het is u ongetwijfeld opgevallen dat er overal verlichting is wanneer u ’s avonds door de stad loopt. Op praktisch elk pand is er wel iets van verlichting aanwezig. In de eerst instantie zorgt dit voor een indrukwekkend beeld. Dat terwijl er vooral een commercieel doel achter deze verlichting zit. Lichtreclame met neon verlichting wordt door veel bedrijven gebruikt om hun bedrijfsnaam meer bekendheid te geven en hun bedrijf bijna letterlijk in de spotlights te zetten. Als u ook gebruik wilt maken van deze manier van promoten, dan zult u er wel voor moeten zorgen dat u met uw hoofd boven het maaiveld uitsteekt. Daarvoor heeft u een bedrijf als 3TAC nodig. Een echte specialist in het op maat maken van originele lichtreclames die het oog van uw doelgroep trekken.

Neon verlichting voor zowel buiten als binnen

Met de neonreclame van 3TAC kunt u perfect de buitenkant van uw bedrijfs- of winkelpand mooi aankleden. Uw pand zal gegarandeerd meteen opvallen wanneer u neon verlichting aanbrengt op de gevel. Maar als het interieur vervolgens te wensen overlaat, zult u hier weinig profijt van hebben. 3TAC is een bedrijf waar u terecht kunt voor het aankleden van zowel de buitenkant als de binnenkant van uw zaak. Daarmee biedt u uw klandizie een unieke en aansprekende omgeving en bovendien een gevoel van luxe oproept. In overleg wordt de intensiteit en de kleuren van de neon verlichting bepaald. Heeft u bijvoorbeeld een logo? Dan kunt u dat terug laten komen in de verlichting van uw pand.

Bezoek de website voor : meer informatie

Sorry, comments are closed for this item.