Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Mode en Kleding

Het brede assortiment van Nubikk

Nubikk, je kent het merk vast wel. Je ziet het merk steeds vaker voorbijkomen. Nubikk staat vooral bekend om de Nubikk schoenen. Het assortiment van Nubikk bestaat voornamelijk uit schoenen. Daarnaast verkopen ze ook nog kleren. In principe kan je dus voor een hele outfit slagen bij Nubikk!

Van sneakers tot een stoere laars

Eigenlijk kun je bij Nubikk terecht voor iedereen. Zo verkopen ze voor dames, heren en zelfs kinderen. Nubikk dames heeft een veelzijdig assortiment. Zo kan je niet alleen slagen voor een paar sneakers, maar er zijn ook genoeg hakken en stoere boots te vinden. De Nubikk schoenen zijn eigenlijk voor elke look mogelijk. Zo zijn er vlotte, sportieve sneakers te vinden in de collectie, maar ook nette sneakers. Vrijwel elke sneaker heeft een wat dikker platform. Nubikk dames heeft naast sneakers ook een aantal hakken. Voor een naaldhak zul je hier niet slagen, maar voor een net enkellaarsje ben je hier zeker op het juiste adres. Als laatste kun je voor Nubikk dames allerlei soorten boots vinden. Van een nettere uitvoering tot een stoere robuuste look. Denk bijvoorbeeld aan de chelsea boots die op het moment dé trend zijn. 

Een nette of juist stoere look

Naast Nubikk dames zijn er zoals eerder vermeld ook genoeg keuzes voor heren. De Nubikk schoenen voor de heren zijn ook weer veelzijdig. Met de sneakers kan je zowel voor een nette look gaan, als voor de sportieve kleurrijke look. Ook hier is het platform weer aan de dikkere kant. Naast de sneakers is er voor de heren ook een optie voor nette derby schoenen. Nubikk dames heeft dit aanbod niet. De derby schoenen zou je goed kunnen gebruiken voor je werk. Als laatste zijn er voor de heren verschillende boots. Ook hier is een verdeling te maken tussen een nette of een meer stoere look.

Kids en kleding

De kids collectie van Nubikk is aan de kleine kant. Er zijn slechts zes soorten schoenen om uit te kiezen. Deze schoenen hebben een wat nettere uitstraling. Naast de Nubikk schoenen heeft Nubikk ook een kledinglijn. Hierbij is meer gefocust op een chille outfit. Zo zijn er jogging broeken, t-shirts, truien en sokken in het assortiment. Deze kleding is zowel voor dames als voor heren beschikbaar. Je kunt dus lekker matchen met je partner of goede vriend of vriendin. De kleding heeft kleuren zoals groen, zwart, beige, rood en blauw. Kortom, er is genoeg keuze als het gaat om kleding bij Nubikk.