Hoe zit het met de doelgroep van de participatiewet?

Posted by at mei 3, 2018

Category: Banen en opleidingen

Tags: ,

Bent u bekend met de zaken rond Wajong banen, de mensen en de participatie wet? Dergelijke kennis kan u voordelen opleveren als werkgever. De mensen die onder de participatiewet vallen zijn jongeren met een handicap, mensen met een bijstandsuitkering en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Ok, nu denkt u ‘wat heb ik hieraan voor mijn bedrijf?’ Allereerst haalt u zo een werknemer in huis die trouw is aan het bedrijf en die zijn of haar werk met enthousiasme doet. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. En wat dacht u van het maatschappelijk verantwoord imago van uw bedrijf? Interessant, nietwaar? Neem daarom contact op met WerkgeversServicpunt West-Brabant.

Het grootste werkzoekendenbestand van Nederland voor al uw Wajong banen

U hebt als baas zeker interesse in het toepassen van jongeren met een handicap op Wajong banen. U weet ook goed dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander. En ook dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het grootste werkzoekendenbestand bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.

Hoe u als ondernemer uw voordeel doet met de doelgroep van de participatiewet

De doelgroepen van de participatiewet bestaan eigenlijk uit drie verschillende delen. Het gaat om jongeren met een handicap die vanuit de Wajong op zoek gaan naar toepasselijk werk. Het kunnen ook mensen zijn die nu in de bijstand zitten en die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De laatste groep bestaat uit mensen die in aanmerking komen voor sociale werkvoorziening. Ondanks de afstand tot de arbeidsmarkt willen deze mensen graag werken en dat schept trouw richting uw organisatie. En door WerkgeversServicpunt West-Brabant in te schakelen heeft u snel uw posities gevuld en maakt u gebruik van de financiële voordelen die deze banen u opleveren.

Sorry, comments are closed for this item.