Archive for the ‘Huishoudelijk’ Category

Posted by at januari 20, 2020

Category: Huishoudelijk

De oude gaskookplaat de deur uit!

Inductie kookplaten zijn in Nederland steeds populairder aan het worden. Steeds meer mensen willen duurzamer gaan leven en besluiten de oude gaskookplaat de deur uit te doen. Een verstandige keuze, want wie ervoor kiest om een inductie kookplaat te installeren, profiteert op meerdere vlakken van deze keuze. Welke pluspunten heeft een inductie kookplaat installeren? En kunt u deze kookplaten zelf installeren of is het aan te raden om ze te laten plaatsen door een installateur?

 

 

Voordelen van een inductie kookplaat installeren

Een inductie kookplaat installeren in plaats van een kookplaat die op gas werkt, levert een kooktijd op die twee keer zo snel is. U kunt dus veel sneller koken. Verder, dat is een tweede pro, is het fijn dat een inductiekookplaat erg veilig is. Veiliger dan los vuur, zeker als u thuis kinderen heeft die wel eens in de keuken komen.

In de derde plaats is inductie aanzienlijk minder belastend voor het milieu dan koken op conventionele energie als gas. U kookt veel duurzamer en belast het klimaat minder. Inductie is namelijk CO2-neutraal. Nog zuiniger is het natuurlijk als u kiest voor elektra via zonnepanelen! 

 

 

Nog meer pluspunten

En dan hebben we alle pluspunten nog niet genoemd. Prettig aan inductie is dat de lucht in huis een stuk schoner wordt. Heel simpel, omdat er minder CO2 wordt uitgestoten. Ten slotte zijn kookplaten op inductie heel gemakkelijk schoon te maken. Deze platen hebben geen onderdelen die eruit steken, maar zijn plat en vlak. U kunt ze daarom vlotjes met een doekje allesreiniger vetvrij maken. Heerlijk toch?

 

 

Zelf plaatsen of toch via een installateur?

Een inductie kookplaat installeren lijkt misschien gemakkelijk, maar vereist een precieze montage. Zo moet er een goede aansluiting komen op een van de groepen in uw meterkast, zodat de kans op kortsluiting zo klein mogelijk is.

Verder kan een gecertificeerde installateur korting leveren als u de installatie door hem/haar laat verrichten. Kiest u voor deze service, dan krijgt u een duidelijke alles-in-één-prijs voor uw kookplaat op maat én de installatie. Leker duidelijk dus! Bezoek nu de website van, Van Gas naar Inductie voor extra informatie. Maak gerust een afspraak, bel of regel online een prijsopgave.

 

Posted by at augustus 16, 2019

Category: Huishoudelijk

Nieuwe bed gekocht? Dan heb je waarschijnlijk niet eens een boxspring nodig. Laten we zeggen dat je vorige bed verouderd is en de frame niet meer recht is, je bent opzoek gegaan op het internet om een nieuwe boxspring of bed te kopen. Je hebt je keuze gemaakt en hebt deze besteld, toch ben je niet helemaal tevreden. Hoe komt dat en heb je wel de juiste bed gekozen? Veel mensen onderschatten het slaapgedrag namelijk enorm, we zijn allemaal verschillende slapers. Zo slapen veel personen op hun zij, de ander op hun buik en de ander op zijn of haar rug. Een boxspring kan daar extra comfort aan geven. 

Op basis van hoe de boxpspring is ontworpen kun je daar een conclusie uittrekken, slaap de boxspring comfortabel? Dan weet je zeker dat je een goede boxspring hebt gekocht, ben je niet helemaal tevreden over de boxspring? Controleer dan eens of je de boxspring nog terug kan sturen.

Mijn review met een nieuwe boxspring uit de boxspring outlet.

Ikzelf, (Jonathan van Productverhalen.nl) ben een liefhebber en een echte slaper, ik hou ervan om goed uitgerust wakker te worden en vroeg naar bed te gaan. Een goede boxspring hoort daarbij, maar waarom zou je teveel geld uitgeven aan iets wat heel simpel moet zijn? Juist, daarom heb ik door veel te vergelijken op het internet de perfecte boxspring voor mijzelf gevonden. Een elektrische boxspring die ik had gevonden in de boxspring outlet van boxspringdeal.nl

Voor nog geen 500 euro had ik een nieuwe, elektrische boxspring waarvan de binnenkant uit pocketveren bestond. De levertijd was zeer snel en kon ik betalen aan de deur (wat ik niet gewend ben, maar goed). Als ik de prijzen vergelijk met andere aanbieders die ik dat zo tot 45% goedkoper uit was. Ook zit er 2 jaar garantie op de boxspring die ik heb uitgekozen. Het is de Boxspringset Norsholm Basic met pocketveren.

U heeft misschien geen volledig nieuwe boxspring nodig. Vaak krijgen mensen een volledig nieuw boxspring, als het oude nog in goede staat is. In het geval dat het bed toch is waar hij zou willen zijn, is het logischer dat hij het begint te gebruiken. Bekijk eerst goed hoeveel ruimte je in de slaapkamer hebt voordat je de boxspring besteld. Het zou niet handig zijn als je een boxspring in huis hebt die niet eens past in je slaapkamer, gelukkig kun je de boxspring nog wel terugbrengen als je niet tevreden bent. Je hebt namelijk gewoon recht op de 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Het bed heeft geen boxspring, daarom krijg je een enorme opbergruimte onder het bed. Voetbedbedden kunnen zo worden gebouwd dat ze perfect in uw kamer passen en veel comfort aan uw leven geven. Stel je de problemen voor waarmee je te maken krijgt terwijl je het bed verplaatst tijdens de kleine deuropening van je slaapkamer, voor het geval je het in een andere kamer hebt gemonteerd. 

Bedden zijn gemaakt om in te slapen, maar ze kunnen ook verschillende functies hebben. Het is essentieel dat uw bed iets is dat u comfort zal bieden. Je moet ervoor zorgen dat je bed inderdaad gezellig is.Tegenwoordig zijn er verschillende bedden op de markt die vergelijkbare effecten bieden en niet exact dezelfde functies, maar wel tegen een lagere prijs. U kunt nu het bed op uw frame zetten. Een daarvan is het aanpassen van het hele bed, dat in het algemeen de matras zal hebben, of gewoon de matras kopen en het originele bedframe aanbrengen. Het is geweldig om een ​​heerlijk bed te hebben dat er duur uitziet, maar in sommige gevallen is het ideaal om te gaan voor praktisch gebruik.

Sommige rustieke bedden zijn gemaakt met latten. Als uw bestaande bed bijvoorbeeld oud is, is het misschien tijd voor een boxspring. Oude bedden kunnen behoorlijk schadelijk voor je lichaam zijn, omdat ze je gewoon niet goed ondersteunen – je kunt op lange termijn last hebben van rugklachten. Je kunt je vorige bed als nieuw voor je laten voelen, gewoon door een nieuwe boxspring te kopen kan het al een wereld van verschil zijn.