Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Dienstverlening

incassobureau voor particulieren inschakelen

Incassobureau voor particulieren

Ook met particuliere vorderingen kunt u bij Bill terecht. Sterker nog, Bill is hèt incassobureau voor particulieren. Vele particulieren gingen u al voor. Geldleningen kunt ook via Bill laten incasseren alsmede een borg die niet terug betaald werd. Sommige dossiers nemen we ook niet in behandeling, zoals alimentatie zaken, familiaire kwesties, etc. Indien u twijfels heeft, neem dan gerust vandaag nog even contact met ons op. Bijna altijd kunnen we u wel helpen hoor. Een incassobureau particulier inschakelen doet u bij Bill!

Hoe we te werk gaan

Er wordt door Bill snel een schrijven gestuurd naar uw debiteur. We vermelden wat er dan allemaal betaald moet worden. Met de debiteur kan wellicht nog een betalingsregeling overeegekomen worden. Dat is voor iedereen het beste. Naar de rechter gaan, brengt hoge kosten met zich mee. Het griffierecht moet door de opdrachtgever eerst voorgeschoten worden en kan in een later stadium verhaald worden . Beter is een betalingsregeling die wat langer loopt dan een dure onzekere procedure . Wel moet de betalingsregeling dan consequent door debiteur nagekomen nageleefd worden.

Een incasso opdracht indienen

Wanneer de debiteur niet bereikbaar is. Of zij wil of kan niet voldoen. Kunnen we de zaak ook aanhangig maken bij de kantonrechter. Uw debiteur dient dat te verschijnen bij de rechter. Komt hij niet dan wordt het een vonnis bij verstek. Vervolgens spreekt de kantonrechter vonnis uit. Beslag leggen doen we met het vonnis. Er kan op inkomen beslag gelegd worden. De debiteur krijgt hoge kosten te betalen. Dien snel uw particuliere incasso www.billincasso.nl in.

Bezoek de website voor : meer informatie