Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Industrie Roldeur

Teckentrup: Industrie roldeuren fabrikant & leverancier bij uitstek. Is uw onderneming toe aan geavanceerde, eigentijdse industriële roldeuren, dan bent u bij Teckentrup aan het goede adres. Deze Duitse fabrikant van ondermeer industriële roldeuren biedt u vele mogelijkheden op maat. Lees meer…

Industrie Roldeur

Fabrikant en leverancier Teckentrup is nu ook actief binnen de Nederlands markt. U doet rechtstreeks zaken met de fabrikant, zonder tussenkomst van een handelaar. 

Teckentrup biedt de klant een scala aan keuze uit hedendaagse industriële roldeuren, de nieuwe generatie roldeuren voldoen aan alle specifieke eisen van deze tijd; niet alleen het design sluit aan bij de vraag van nu, maar vooral ook de innovatieve mogelijkheden van de roldeuren passen bij elke gewenste situatie.

Op elke vraag een antwoord

Wat biedt Teckentrup u zoal? De mogelijkheden zijn eindeloos, een kleine greep uit het aanbod: Hoogwaterbestendige deuren, kogelwerende stalen deuren, rookwerende deuren, brandwerende deuren en multifunctionele vol automatische roldeuren, om maar eens wat te noemen. De automatische roldeuren kunnen op aanvraag op maat voor u gemaakt worden. 

Overige veiligheidsmaatregelen

U ziet dat het type deur van groot belang kan zijn voor de veiligheid van uw woning of bedrijfspand. Naast deze hoge functionaliteit kunt u ook maatregelen nemen op het gebied van blokkades. Zo kunt u het trottoir blokkeren door er een beton bol of varkensrug te plaatsen (let op: in de publieke ruimte moet u een vergunning aanvragen bij de gemeente), op uw eigen terrein kunt u sowieso maatregelen nemen, door ook biggenruggen te integreren. Dit zijn smalle, lange betonnen obstakels, waar auto’s niet van beschadigd raken, maar die wel de toegang blokkeren. 

http://www.teckentrup.biz/