Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Internet

“Internet verpest alles!” zei hij…

‘Internet verpest alles!’, zei hij; terwijl hij mij woest aankeek. We stonden tegenover elkaar; ik voelde angst, maar keek hem recht aan. ‘Dat is inderdaad wat ik doe’, antwoordde ik scherp. ‘Ik verpest het voor uitgevers; bloedzuigers die zichzelf eeuwenlang hebben verrijkt, en zodoende de media dicteren en controleren!’ Het is vreemd om te ontdekken hoe sommige mensen over mijn initiatief denken. Ik heb namelijk besloten mijn roman rechtstreeks te verkopen; via mijn website. Het boek heeft zelfs geen ISBN. Ik verkoop het rechtstreeks! Wat is er mooier? En eerlijker… Er waren meerdere bekende uitgevers geïnteresseerd in het manuscript, maar aangezien ik als “onbekende debutant”niet moest verwachten iets te verdienen, (Hetgeen ik wel deed; voor mijn ruim drie jaar 24/7 research en schrijven), zag ik geen andere weg dan m’n roman zelf te verkopen… De afgelopen jaren heb ik veel geleerd… Een boek heeft een podium nodig; en vrijwel alle podia zijn voor mijn roman niet bereikbaar…Vandaar hier… op deze 6de rangs “nieuwssite”…Een literaire revolutie is begonnen! Ik noem het Fairtrade Literatuur!… Je kunt Fairtrade Literatuur eenvoudig steunen door Fairtrade te lezen! Bezoek aub www.vipassanaweb.nl en lees daar alles over mijn roman… Inmiddels bejubeld door honderden lezers; het verspreidt zich dankzij de al meer dan 1,300 lezers!… Maar bij het grote publiek is het boek nog volledig onbekend… En als het aan sommige mensen ligt, dan blijft het zo… ‘Want internet verpest alles!’ Lees de honderden recensies, geschreven door volstrekt onbekenden. Het verhaal is heel bijzonder; een absolute aanrader, volgens vele…

 

 

 

 

Bezoek de website voor : meer informatie