Archive for the ‘Internet’ Category

Posted by at juli 7, 2021

Category: Internet

DeSmstools software beschikt over een krachtige SMS Gateway API. Zo kan u de Smstools software integreren in uw CRM, software of website. Dankzij deze API gateway integratie kan u berichten versturen of verzenden vanuit uw eigen software.

Deze integratie verloopt probleemloos dankzij de geavanceerde API calls die data transfereren  De integratie is eenvoudig en kan u uitvoeren via de gangbare programmeertalen zoals ASP, C++, C#, Java, PHP,..

Hoe gebruikt u de SMS gateway API?

·         Integreer Smstools in uw software via onze SMS gateway API en ontvang en verstuur berichten vanuit uw software.

·         SIM hosting integreren in uw eigen software om zo berichten te sturen en ontvangen

·        Een virtueel SMS nummer integreren in uw eigen software om zo berichten te kunnen sturen en ontvangen.

SMS communicatie integreren via SMS Gateway API

Schrijf de SMS zeker niet af. Deze traditionele communicatiemethode groeit nog jaarlijks. Waarom?

·         Voordelig

Het is één van de goedkoopste communicatiemiddelen. U betaalt enkel uw verbruik.

·         Laagdrempelig

Iedereen heeft een GSM en kan SMS berichten ontvangen.

·         Veilig

Wij dragen zorg voor uw data en die van uw cliënteel.

·         Persoonlijk

Verwerk namen, voornamen en andere persoonlijke elementen in uw SMS.

·         Direct

In 99% van de gevallen worden SMS’en meteen gelezen.

·         Meetbaar

U weet exact hoeveel personen uw bericht openen en op uw URL klikken

·         Automatisch

Verstuur automatische SMS berichten met onze geavanceerde SMS Gateway API.

·         Dialoog

Ontvang antwoorden van ontvangers op verstuurde berichten en treedt zo in dialoog.

·         Schaalbaar

Verstuur gepersonaliseerde SMS berichten naar grote groepen ontvangers in enkele klikken.

Verder is SMS communicatie perfect voor verschillende bedrijfstakken. Zo maken vele scholen, winkels, ziekenhuizen, elektrozaken, overheidsinstellingen, interimkantoren,.. lustig gebruik van SMS communicatie via API. Vaak variëren de doelen wel per industrie. Zo zijn er ondernemingen die SMS inzetten voor interne communicatie, werving, crisiscommunicatie, tweestaps verificatie, SMS marketing,..

SMS  is een must-have communicatiemiddel als u kort op de bal wilt spelen. Er zijn geen licentiekosten aan verbonden, u betaalt enkel uw verbruik. Daarom is Sms Tools de perfecte tool om achter de hand te houden en doeltreffend te communiceren wanneer het nodig is.


Posted by at februari 20, 2021

Category: Internet

Tags: , ,

 Ben je op zoek naar het beste internet op dit moment? Dan doe je er verstandig aan om te kiezen voor glasvezel. Dit type internet is het snelste en meest stabiele wat er op dit moment te krijgen is. Op steeds meer plekken in Nederland is het ook verkrijgbaar. Ben je benieuwd of het ook bij jou verkrijgbaar is en welke pakketten er allemaal te kiezen zijn? Start dan met glasvezel alles in 1 vergelijken. Je ziet dan direct welke providers er op jouw adres mogelijk zijn of dat het helemaal nog niet mogelijk is. Dat kan natuurlijk ook. Grote kans dat het dan later nog wel bij jou beschikbaar komt omdat er hard gewerkt wordt aan de uitrol door ons hele land.

Zoek je naar een geschikte provider? Dan is KPN glasvezel zeker de moeite waard om mee te nemen in jouw overweging. KPN is een betrouwbare provider die al lange tijd bestaat en zich heeft gespecialiseerd in telecom. Hierdoor ben je bij deze aanbieder aan het juiste adres als je topkwaliteit zoekt qua internetverbinding. Niet alleen het internet is lekker snel zodat je er met het hele huishouden tegelijkertijd helemaal op los kunt gaan. Standaard is ook het televisiepakket uitstekend. Je kunt gebruik maken van TV terugkijken, live pauzeren, opnemen en later terugkijken. Allemaal handige opties als je vooral graag tv kijkt op het moment dat het jou het beste uitkomt en je graag op dat moment naar je favoriete programma kijkt. Het hoeft echt allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Deze provider is misschien niet de goedkoopste, maar kwaliteit heeft een prijsje. Als je de overstap gaat wagen dan kun je bijna het hele jaar door rekenen op een mooie aanbieding zodat je de eerste paar maanden een leuke korting krijgt. Hiermee kun je weer flink besparen in de eerste maanden. 

Kortom; heb je al langere tijd je huidige abonnement? Dan is dit het moment om je eens te wagen aan een vergelijking en de overstap te wagen als er glasvezel leverbaar is op jouw adres.

https://www.ikvergelijkhet.nl/alles-in-1/

Posted by at juni 25, 2020

Category: Internet

Tags: ,

Het is u vast niet ontgaan: de laatste jaren speelt de online wereld een erg grote rol in ons dagelijks leven. Voor veel vragen, groot of klein, het maakt niet uit, op internet is er wel een antwoord te vinden. Waar u naar zoekt, er is altijd wel iets over te vinden. Voor een bedrijf kan een goede website dan ook zeker niet ontbreken. Naast dat een website vaak dient als informatief doel, zetten ook veel bedrijven hun bezoekers aan tot actie. Een goede website is dan ook erg effectief!

De vele voordelen van een maatwerk WordPress website!
Naast dat WordPress een van de meest flexibele en gebruiksvriendelijke methodes is om websites te maken, zitten er nog veel meer voordelen aan. WordPress is een programma wat alsmaar verder ontwikkeld. Hierdoor bent u er zeker van dat de website mee gaat met alle nieuwste ontwikkelingen. Hier kunt u dan ook uitstekend op inspelen met uw eigen website. Daarnaast zijn er veel gratis plug-ins te vinden. Het wil daarom ook zeker niet zeggen dat een goede website veel geld moet kosten. Ook voor weinig geld zijn er genoeg plug-ins te vinden die uw website naar een hoger niveau kunnen tillen! WordPress is ook nog eens SEO vriendelijk. Dit is erg belangrijk, met SEO zorgt u er namelijk voor dat u zo hoog mogelijk op Google bent te vinden. Hierdoor gaat u dan ook meer bezoekers genereren op uw website.

Een goede website brengt u verder! 
Voor zowel bestaande als nieuwe klanten, is een goede maatwerk website erg belangrijk. Op deze manier kunt u hen al uitstekend informeren over bepaalde zaken. Daarnaast dient uw website als een online visitekaartje. Het klinkt dan misschien wat cliché, maar het is echt zo! Binnen één oogopslag bepalen de meeste bezoekers al of zij de website interessant vinden. Wanneer deze er dan ook goed en verzorgt uitziet, is het voor bezoekers aantrekkelijker om verder rond te kijken. Met een website zorgt u er ook nog eens voor dat de geloofwaardigheid van uw bedrijf hoger wordt. Een advertentie op Facebook is namelijk leuk, maar wanneer er geen website te vinden is, zullen veel klanten al geen interesse meer hebben. Wanneer uw website up-to-date is, maar ook zeker blijft, zullen er gegarandeerd bezoekers op uw website te vinden zijn.

Ga op zoek naar een specialist bij u in de buurt!
Wilt u een (nieuwe) maatwerk WordPress website? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met een specialist. Zij hebben genoeg kennis in huis om u van deskundig advies te voorzien. Zij ontwerpen dan ook een prachtige website waarbij zij zorgen dat deze over de juiste technieken beschikt. Zet daarom vandaag nog de stap en schakel een specialist in!

Bezoek de website voor : meer informatie

Het belang van een goede website voor je business

Als startende ondernemer is het van belang dat je voor je business een website en een huisstijl laat maken. Later zul je van deze keuze namelijk voor voordelen ervaren. Te beginnen bij een website. Dit is een ideale basis om mensen kennis te laten maken met jou en met je product of dienst. Mensen die niet weten wat je precies doet kun je hier overtuigen om met jou in zee te gaan. Belangrijk is hier de content. Hoe beter deze aansluit op wat de bezoeker zoekt, hoe sneller deze geneigd is om een lead of misschien zelfs een klant te worden. Zo zal een website en een huisstijl laten maken ook voor jouw business veel impact hebben.

De meerwaarde van een huisstijl

Niet iedereen weet direct wat een huisstijl allemaal inhoudt. Het gaat hier om de visuele communicatie vanuit een bedrijf. Denk aan het logo, het kleurgebruik, de typografie, de vormen en andere designkenmerken. Vaak worden deze regels gebundeld in een zogeheten huisstijlhandboek. Het voordeel van een huisstijl is dat je deze op vele uitingen kunt laten terugkomen. Dit zorgt voor een extra stukje professionaliteit. Je laat zo zien dat je daadwerkelijk hebt nagedacht over het opzetten van een merk en daarmee een meerwaarde. Een goede huisstijl sluit naadloos aan op de identiteit van je beginnende onderneming.

Mensen gaan je huisstijl herkennen na verloop van tijd

Een ander groot voordeel van een huisstijl is dat mensen je merk of bedrijf gaan herkennen. Door reclames zullen zij zien dat jouw bedrijf een oplossing biedt voor hun probleem of dat jij hen voorziet in hun behoeften. Hoe vaker dit gebeurt, hoe beter jij in hun hoofd gaat zitten. De herkenbaarheid zorgt ervoor dat mensen bij het zien van bepaalde kleuren, lettertypes of een logo weer aan jouw business denken. En misschien is dat net op het moment dat ze twijfelen om een aankoop te doen in het gebied waarin jij je producten of diensten aanbiedt. Het consequent blijven uitdragen van je huisstijl kan dus positieve gevolgen hebben voor het aantal websitebezoekers, leads en uiteindelijk zelfs het aantal conversies.

Vraag een professioneel team om je te helpen

Het is lastig om als startende ondernemer zelf een website en een huisstijl te ontwikkelen. Dit kost tijd en vraagt veel aandacht. De kans is groot dat jij met je start up je tijd liever in andere zaken wil steken. Als dat het geval is kun je een professioneel team vragen om je te helpen. Zij weten precies hoe een moderne website in elkaar moet zitten en welke huisstijl ongeveer bij jou zou passen. Stel in goed overleg een plan op en laat dat uitwerken door de betreffende partij.

https://www.mijnonlinestart.nl/

Posted by at augustus 9, 2019

Category: Internet

Kiezen om elektrisch te gaan roken in plaats van normaal roken is een van de beste keuzes die een roker maar kan maken. De elektrische sigaret is een stuk minder schadelijk, hierdoor kan je jouw gezondheid een flinke klap besparen. Als je nieuw bent met het elektrisch roken zou je op zoek kunnen gaan naar een elektrische sigaret die bekend staat om een goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Een optie die al snel in het oog zal komen is de elektrische sigaret van Vype. Dit is ook wel de Vype ePen 3, een van de beste elektrische sigaretten van dit bekende merk. Wij zullen je hieronder wat meer laten zien over dit bekende product van Vype.

Eenvoudig na te vullen met pods

Veel andere elektrische sigaretten maken gebruik van de clearomizers en de flesjes e liquid, bij de Vype is dit echter anders. Deze gebruikt namelijk alleen maar speciale pods. Je kunt deze vullingen super eenvoudig in de Vype ePen 3 plaatsen, het enige wat je hoeft te doen is ze er in te schuiven. Hierdoor is het een zeer toegankelijk apparaat voor de mensen die nieuw zijn met het elektrisch roken. De nicotineniveaus zijn er in alle mogelijke soorten en niveaus, je kunt hierdoor eenvoudig jouw Vype ePen 3 personaliseren. Er zijn namelijk ook mensen die graag een nicotinevrije pod willen bestellen.

Batterijvermogen tot de max

De batterijen van veel aanbieders kunnen gewoonweg een dagelijkse dag niet vol maken, bij de Vype ePen 3 ligt dit echter anders. Deze batterij is door de 650 mAh inhoud namelijk geschikt voor regelmatig gebruik. Om het jou nog makkelijker te maken is er zelfs een batterijbesparing toegevoegd. Wanneer je jouw Vype ePen 3 niet gebruikt zal hij na 10 minuten vanzelf uitschakelen. Je kunt de Vype ePen 3 opladen met behulp van de Micro USB kabel, deze krijg je bij Damp-e altijd bij je aankoop. Door de keuze te maken voor de Vype ePen 3 is het mogelijk om jouw elektrische sigaret lang te gebruiken zonder angst voor een lege batterij.

Mocht ook jij nieuw zijn op het gebied van elektrisch roken dan raden wij echt eens aan om een kijkje te nemen bij ons op de site voor de Vype ePen 3. Deze elektrische sigaret staat nog altijd bekend als dé sigaret voor de beginnende rokers. Niet voor niets dat Vype nog altijd zo in trek is.

 

 

Posted by at april 29, 2014

Category: Internet

Tags:

‘Internet verpest alles!’, zei hij; terwijl hij mij woest aankeek. We stonden tegenover elkaar; ik voelde angst, maar keek hem recht aan. ‘Dat is inderdaad wat ik doe’, antwoordde ik scherp. ‘Ik verpest het voor uitgevers; bloedzuigers die zichzelf eeuwenlang hebben verrijkt, en zodoende de media dicteren en controleren!’ Het is vreemd om te ontdekken hoe sommige mensen over mijn initiatief denken. Ik heb namelijk besloten mijn roman rechtstreeks te verkopen; via mijn website. Het boek heeft zelfs geen ISBN. Ik verkoop het rechtstreeks! Wat is er mooier? En eerlijker… Er waren meerdere bekende uitgevers geïnteresseerd in het manuscript, maar aangezien ik als “onbekende debutant”niet moest verwachten iets te verdienen, (Hetgeen ik wel deed; voor mijn ruim drie jaar 24/7 research en schrijven), zag ik geen andere weg dan m’n roman zelf te verkopen… De afgelopen jaren heb ik veel geleerd… Een boek heeft een podium nodig; en vrijwel alle podia zijn voor mijn roman niet bereikbaar…Vandaar hier… op deze 6de rangs “nieuwssite”…Een literaire revolutie is begonnen! Ik noem het Fairtrade Literatuur!… Je kunt Fairtrade Literatuur eenvoudig steunen door Fairtrade te lezen! Bezoek aub www.vipassanaweb.nl en lees daar alles over mijn roman… Inmiddels bejubeld door honderden lezers; het verspreidt zich dankzij de al meer dan 1,300 lezers!… Maar bij het grote publiek is het boek nog volledig onbekend… En als het aan sommige mensen ligt, dan blijft het zo… ‘Want internet verpest alles!’ Lees de honderden recensies, geschreven door volstrekt onbekenden. Het verhaal is heel bijzonder; een absolute aanrader, volgens vele…

 

 

 

 

Bezoek de website voor : meer informatie