ISANO repen om snel gewicht te verliezen

Posted by at november 29, 2018

Category: Gezondheid

In vier simpele stappen is het mogelijk om in de eerste week al drie kilo te verliezen. Ben je al voor de zoveelste keer op dieet nadat uw BMI te hoog was, en wil het maar niet lukken? Er wordt nu een perfecte oplossing geboden bij ISANO. ISANO heeft meer dan vijf jaar ervaring is het opstellen van een perfect recept on gemakkelijk af te vallen.

Bij het afvalproces van ISANO wordt er rekening gehouden met het behouden van de benodigde voedingsstoffen. Bij de meeste diëten gaat het afvallen ten koste van spiermassa. Dit komt omdat de persoon niet genoeg mineralen en aminozuren binnenkrijgt. Bij ISANO wordt hier rekening mee gehouden.

Hoe gaat ISANO te werk?

ISANO maakt gebruik van voedingsrepen. Deze zijn beschikbaar in vier verschillende soorten smaken en prijsklassen. ISANO wordt gebruik in vier stappen. In eerste instantie neem je ISANO repen tienmaal daags. Een doos repen bestaat uit veertig exemplaren. Door het nemen van de repen verlang je niet meer naar eten, aangezien je al je voedingsstoffen binnenkrijgt. De repen zijn ongeveer 1000kcal in totaal. Ook in de meer intensievere fases van het proces speelt er geen hongergevoel op, wat het een stukje makkelijker maakt. Binnen een week is al resultaat zichtbaar. 

Wat voor invloed hebben de repen van ISANO?

De ISANO repen hebben weinig invloed op het dagelijks leven. De enige vereiste is dat je als consument elke 60 tot 90 minuten een reep op moet eten en daarbij genoeg water moet drinken. De repen zijn simpel verpakt en geven genoeg energie om je dagelijkse taken uit te voeren. Voor meer informatie kijk hier op de website van ISANO of bestel direct. 

Bezoek de website voor : meer informatie

Sorry, comments are closed for this item.