Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Woning en Tuin

Led inbouwspots kopen

Gaat u uw spotjes vervangen? Kies dan voor zuinige led inbouwspots. Led verlichting is namelijk een stuk zuiniger en kent daarnaast nog meer voordelen waardoor u de investering in led snel terug kunt verdienen. In dit artikel kunt  u vinden waarom u led verlichting moet kopen en waar u dan op moet letten bij het vervangen van uw spotjes.

 

Waarom overstappen op led spots?

De energiebesparing is de grootste reden waarom mensen overstappen op zuinige led inbouwspots. Het vervangen van uw spotjes kan een besparing van wel 70 procent opleverent. Daarnaast gaan led lampen veel langer mee dan traditionele lampen. Waar u de halogeenspots om de paar jaar moet vervangen gaan led spots wel tien jaar lang meer. 

 

De huidige inbouwspots

Als u spots gaat vervangen, let dan altijd goed op het wattage en het aantal lumen van uw huidige verlichting. Hierdoor voorkomt u dat u de led spots meer of minder licht geven. Een halogeenspot van 50 watt kunt u bijvoorbeeld vervangen door een led spot van 4-6 watt. Het aantal lumen is echter nog veel belangrijker als het gaat om lichtopbrengst. Let hier dus altijd goed op bij het vervangen van uw spots.

 

De afmetingen van de inbouwarmaturen.

Let bij het kopen van led inbouwspots altijd goed op de afmetingen van uw huidige en nieuwe inbouwspots. Vaak is er al een boorgat aanwezig waardoor u geen led spots kunt kiezen die kleiner dan deze boormaat zijn. 

 

Stap nu over op zuinige led inbouwspots en begin vandaag nog met stroom besparen. In onze webshop vind u een ruim assortiment led spots in vrijwel alle soorten en maten!

 

Bezoek de website voor : meer informatie