Archive for the ‘Marketing’ Category

Posted by at februari 25, 2021

Category: Marketing

De kosten van zoekmachine optimalisatie vallen bij ons erg laag uit. Zoekmachine optimalisatie is iets wat helemaal van deze tijd is. Het is nog niet iets wat eeuwenoud is. Desondanks kunnen wij deze service al wel aanbieden voor een erg scherpe prijs. Zo zullen de kosten voor zoekmachine optimalisatie niet erg hoog zijn. Wanneer je aan het overwegen bent welke SEO specialist de beste is zal je gaan kijken naar de kosten. Hoe lager de kosten, des te beter natuurlijk. Iets wat waarschijnlijk is opgevallen is dat er erg veel verschillen zijn tussen verschillende diensten. Het is dan best wel lastig om een pakket te kiezen. Gelukkig zijn wij er om je te helpen in deze keuze. Er zijn namelijk een aantal verschillende factoren die het verschil in kosten bepalen.

Waarom de verschillen?

Zoals eerder genoemd zitten er veel verschillen in de kosten voor zoekmachine optimalisatie. De grootste rol hierin speelt of je een grotere bekendheid regionaal of nationaal wilt. Je kan wel nagaan dat de kosten voor zoekmachine optimalisatie landelijk een stuk hoger liggen dan wanneer je gaat voor lokale zoekmachine optimalisatie. Landelijk heb je namelijk veel meer concurrentie dan lokaal. Om die reden liggen de kosten voor zoekmachine optimalisatie landelijk hoger dan lokaal. Wanneer je aan de slag wilt gaan met zoekmachine optimalisatie is het goed om af te wegen wat de belangen zijn van jouw bedrijf. Wil je graag in de buurt, lokaal, blijven? Of heeft je bedrijf er baat bij om landelijk bekend te worden?

Meer informatie

Wil je graag meer weten over de kosten van zoekmachine optimalisatie? Neem dan een kijkje op onze site. Op onze site vind je alles wat je moet weten over kosten van zoekmachine optimalisatie. Als je graag extra informatie wilt kan je ook gerust contact met ons opnemen. Benieuwd hoe je jouw vindbaar kunt verbeteren in de zoekresultaten van Google? Lees hier meer! 

Posted by at april 18, 2019

Category: Marketing

We hebben letterlijk onze hoofden rondgeschudt! Om onze top 10 promotionele artikelen te bedenken voor 2019. We hebben een gevarieerd assortiment samengesteld in de hoop dat we alleen het artikel voor je hebben!

Relatiegeschneken bieden iets anders en blijven dus een belangrijk element binnen de moderne marketing. Met dat gezegd, introduceer ik u onze beste promotionele merchandise voor 2019!

 

# 1 De AR Promo-app

De app heeft traditionele promotionele producten omgezet in volledig interactieve media. Augmented en virtual reality is de nieuwe software die de marketingwereld vormgeeft en we denken dat het een grote impact zal hebben op de promotionele producttrends in 2018.

 

# 2 De Moleskine Smart Writing Set

Deze schrijfset is puur schoonheid, waardoor het traditionele papieren notitieboek een revolutionair stukje technologie is dat tegenwoordig perfect past in de nieuwe digitale wereld van millennials. Met het speciale gestippelde papier en de ‘magische’ pen kunt u uw notities direct direct naar een digitale kopie op uw telefoon of tablet converteren.

 

# 3 De ‘Stojo

De ‘Stojo’ tilt de klassieke reismok naar een hoger niveau en creëert dit nieuwe milieuvriendelijke reisaccessoire dat mensen moeten hebben. We zijn allemaal in een situatie geweest waarin we moeten kiezen tussen het nemen van onze eigen koffie en het dragen van een dikke reismok bij ons de hele dag of het bellen bij de dichtstbijzijnde coffeeshop en het kopen van een kopje koffie in een wegwerpbeker – nou niet meer, de Stojo lost dat probleem op door een handige herbruikbare reismok aan te bieden die volledig opvouwbaar is en kan worden opgeborgen in een handige schijfvorm die ook lekvrij is.

 

# 4 The ANIMAL Backpack

Ja, ik bedoel het surfmerk. Ik weet wat je denkt, waarom zou ik een ander merkproduct aan mijn klanten willen geven? Wel, geloof het of niet, het is een van de belangrijkste trends die rechtstreeks afkomstig zijn van de millennium- en generatie X-klanten. De vraag naar merkproducten van retailproducten die worden gebruikt als promotionele merchandise wordt steeds populairder.

 

# 5 yogamatten

Yogamatten zijn een unieke en milieuvriendelijke manier om uw merk te promoten. “Gezond zijn en genieten van je werk is de nieuwe rijken”, daarom was het geen verrassing dat lichamelijk en geestelijk gezond zijn bovenaan de lijst stond (77%) voor de millennials toen hem werd gevraagd wat hen het meest zou helpen een gelukkiger, meer vervuld leven te leiden * *.

 

# 6 De slimme kubus

De Smart Cube is het ultieme bureaubladaccessoire. Dankzij het creatieve ontwerp en de multifunctionele functies is dit een van de meest unieke desktopgeschenken op de markt. In zijn kubusvorm kan het kleine product volledig worden gebrandmerkt met uw eigen ontwerp en kleurenschema, waardoor het volledig op maat van uw bedrijf wordt gemaakt.

 

# 7 Social Media Seeds

Iedereen kent het gezegde tegenwoordig “als het niet op sociale media is, gebeurde het dan wel?”. Nou, dit promotieproduct zal je helpen je merk te laten groeien via de sociale media van je klant. Niet alleen dat het ook milieuvriendelijk is en een langdurig effect heeft op de ontvanger (zolang ze eraan denken om het water te geven).

 

# 8 De 2in1 oplaadkabel

De 2in1-kabel combineert beide soorten aansluitingen voor iPad, iPhones, iPod en Micro-USB door gewoon aan de kabel te draaien. Dit innovatieve ontwerp is praktisch en multifunctioneel, met een reeks toepassingen is het voor bijna iedereen aantrekkelijk. Help uw klanten verbonden te blijven, met de ingebouwde magneten kan deze eenvoudig op sleutelringen worden geklikt en is altijd aanwezig wanneer dat nodig is, met uw logo of huismerk duidelijk zichtbaar aan beide uiteinden van de kabel.

 

# 9 Dargate ‘Jute draagtas

De moderne draai aan de klassieke tas voor het leven. Iedereen is in de situatie geweest dat ze proberen al hun boodschappen in evenwicht te houden om te voorkomen dat ze een tas zouden kopen, dus waarom zou u uw klanten niet de perfecte oplossing bieden? Deze Eco-draagtas is gemaakt van natuurlijk jute met een laminaatrug voor extra steun, de katoenen met zwemvliezen gevormde handvatten bieden kracht en een zijvak voor alle kleine dingen. De draagtas heeft een groot afdrukgebied, waardoor uw merklogo een duidelijke belichting heeft.

 

# 10 De Peak Pen

De Peak Pen vormt de stijl van de toekomst van de promotionele penindustrie. We zouden geen Top 10-lijst met promotionele producten kunnen hebben zonder de pen te vermelden! Tijden veranderen, maar laten we niet doen alsof we niet allemaal nog steeds van een gratis pen houden. Deze pen is de pen van Goden, met zijn driedimensionale ontwerpbehuizing lijkt hij bijna op die van een gebeeldhouwd object. De soepele, contrasterende clip creëert een aantrekkelijke merklocatie voor uw logo.

Bezoek de website voor : meer informatie

Zo hoog mogelijk in de zoekmachines en dan vooral in Google. Tegenwoordig is dat superbelangrijk je iets wil betekenen met je website. Daarom komt echter nog heel wat bij kijken, en daar zijn niet veel mensen van op de hoogte. Een adwords campagne beheren is ook niet bepaald iets wat je zelf even naast je andere werkzaamheden doet. Het is een handig middel om hoog mee te komen staan in Google, maar je moet natuurlijk wel goed weten waarmee je mee bezig bent. Het is dus zeker de overweging waard om een in internet marketing delft bureau in te huren.

Want met enkel betaalde promotie kom je ook niet zo ver. Het is ook erg belangrijk dat je te vinden bent in de organische resultaten op Google, dit zijn de ‘normale’ zoekresultaten, dus buiten de betaalde plaatsen die je met adwords kunt kopen. Daarvoor moet er wel voldoende relevante inhoud op je site staan en moet deze ook de juiste indeling hebben, zodat Google deze kan indexeren en daarmee kan opnemen in haar algoritme. Om dat te bereiken kan je linkjes ruilen.

Door linkjes te ruilen, verspreid jij jouw link onder relevante zoektermen en zullen mensen eerder jouw website vinden wanneer zij een bepaalde website ingeven. Het is wel belangrijk dat je dit spreiden met beleid doet en alleen linkjes ruilt met websites die relevant zijn ten opzichte van jouw onderwerp van je website. Anders denkt Google dat je aan het spammen bent en zullen zij je afstraffen. Zo’n straf kan zelfs oplopen tot het verwijderen van je positie in de zoekmachines. Vervolgens zal je deze dan weer zelf helemaal moeten opbouwen en alleen al daarom is het handig om dit over te laten aan een professional. Zij weten precies hoe zij deze linkruiil kunnen krijgen en welke link relevant is voor jou.

Bezoek de website voor : meer informatie