Met Crystal Nails producten zet u de mooiste nagels bij uw klanten

Posted by at maart 8, 2018

Category: Dienstverlening

Tags:

Wanneer u gebruikmaakt van de Producten van Crystal Nails, houdt nagelverzorging meer in dan alleen het geven van een nieuw kleurtje aan de nagels van uw klanten. Voorafgaand komt er namelijk een uitbreid proces aan verzorging bij kijken. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant en maak de behandeling compleet met tafeldoekjes en nailwipes. Deze producten en meer koopt u bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu net komt kijken of jarenlang ervaring heeft in uw eigen salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen. 

Met producten van Crystal Nails wordt u nagelstyliste

Met de producten uit een groothandel voor nagelproducten is het ook voor u mogelijk om uw droom na te jagen en nagelstyliste te worden. Lijkt het u geweldig om een eigen salon te openen en een vaste klantenkring op te bouwen? In dat geval is het aan te raden om een opleiding te volgen. Voor een betaalbare en flexibele opleiding bent u bij Webshopnagelproducten aan het juiste adres. U maakt gebruik van het beste studiemateriaal en u leert over professionele en de nieuwste nageltechnieken. Een basiscursus of uitgebreide 18-daagse cursus: kies uit een ruim aanbod aan opleidingen in een van de opleidingscentra. Nagels voorzien van een basic gellak of nail-art in de vorm van nagelversieringen: alles op het gebied van nagelverzorging is mogelijk bij Webshopnagelproducten.

Zowel voor beginnend als ervaren nagelstyliste koopt u Crystal Nails acryl producten

Niet iedereen kan zomaar acryl nagels zetten. Dit is namelijk echt een vak apart. Begint u nog maar net met het zetten van acryl nagels? Dan is het verstandig om eerst beginners producten aan te schaffen. Producten die niet snel uitharden, perfect modelleren én goed hechten. Door de aanschaf van nagelproducten van Crystal Nails bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u ervaren met het zetten van acryl nagels? Kies dan voor de Master Powders die bekend staan om de snelle uithardingstijd. Heeft u de keuze voor het type poeder gemaakt? Kijk verder in ons aanbod aan nagellakken. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren: zomers, winters én feestelijk in de vorm van een glitter.

Sorry, comments are closed for this item.