Met de detox kuur zit je snel weer lekker in je vel!

Posted by at april 11, 2018

Category: Particuliere dienstverlening

Tags:

Je hebt vast wel van die dagen. Het gaat niet lekker en alles zit tegen. Maar wat nou als dit gevoel voor dagen of weken doorgaat? Dan wordt het tijd voor verandering. Je weet niet zeker wat er met je aan de hand is, maar een ding weet je wel, hier klopt iets niet. Dan is nu het moment om contact op te nemen met Innerwave en zo snel mogelijk te beginnen met een detox kuur! Probeer het eens, je zal al snel merken dat je energieniveau stijgt en dat je weer plezier krijgt in je dagelijks leven!

Volg een detox kuur in drie stappen

Weet jij wat je kunt verwachten van een detox kuur? Zo kun je bijvoorbeeld overtollige kilo’s, futloosheid en (ouderdoms)kwaaltjes kwijtraken met een kuur van Innerwave, De een vindt het geweldig, terwijl een ander minder enthousiast is. Een veel gehoord argument is dat een detox kuur slecht voor je lichaam zou zijn. Niets is minder waar, zolang je het maar goed opbouwt! Daarom volg je bij Innerwave een detox kuur in drie stappen. En dat doe je ook nog eens heel makkelijk thuis. Je start met het afbouwen van je reguliere voedingspatroon. Vervolgens begin je met de detox kuur met sappen, en tot slot bouw je een nieuw en gezond voedingspatroon op.

Detox kuur; een schone zaak

Volg je een detox kuur van een specialist als Innerwave? Dan voel jij je binnen de kortste keren weer helemaal top! We krijgen op een dag nogal wat afvalstoffen binnen. Voedsel, vervuilde lucht, en ook stress draagt behoorlijk bij aan de afbraak van je lichaam. Door van tijd tot tijd een detox kuur te volgen, zorg je ervoor dat deze schadelijke stoffen uit je lichaam gefilterd worden. Het resultaat? Je bent gezonder, je voelt je beter, staat positiever in het leven en je weerstand verbetert. Gun jezelf een actiever leven, vraag naar de mogelijkheden bij Innerwave, en begin zo snel mogelijk met detoxen!

Sorry, comments are closed for this item.