Met HR-diensten vindt u uw nieuwe administratief medewerker in Rotterdam

Posted by at april 19, 2018

Category: Banen en opleidingen

Tags:

Het vinden van een nieuwe administratief medewerker voor uw bedrijf in Rotterdam is een lastige taak. Nu de economie weer aan het aantrekken is, komen er steeds meer banen bij. Hierdoor zijn er steeds minder werkzoekenden die klaar staan om uw bedrijf te komen versterken. Heeft u er al eens over nagedacht om een uitzendbureau in te schakelen? Vaak beschikken uitzendbureaus over een groot netwerk aan vakbekwame arbeidskrachten die staan te popelen om aan het werk te gaan. Ideaal dus tijdens uw zoektocht naar deskundig personeel. In het bestand van een uitzendbureau zoals DDD Personeel vindt u ongetwijfeld de nieuwe administratief medewerker uit Rotterdam waarnaar u op zoek bent.

De service gaat verder na het vinden van een administratief medewerker in Rotterdam

Bij het bedrijf DDD Personeel vindt u een grote diversiteit aan HR-diensten onder één dak. Het is zelfs mogelijk om het hele wervingsproces uit handen te geven. U geeft aan welke eisen u stelt voor de nieuwe medewerker. Het bedrijf gaat vervolgens op zoek naar een geschikte kandidaat die goed bij uw bedrijfsprofiel past. Naast dat dit bedrijf helpt met het vinden van nieuw deskundig personeel, voeren ze ook enkele belangrijke HR taken voor u uit. Zo informeren ze nieuwe werknemers over de huisregels en vertonen ze uw bedrijfsfilm. Zo is uw nieuwe administratief medewerker helemaal klaar om aan de slag te gaan bij uw bedrijf in Rotterdam.

Flexibele voorwaarden bij het aannemen van een administratief medewerker in Rotterdam

De laatste jaren is de arbeidsmarkt steeds flexibeler geworden. Zo heeft u te maken met uiteenlopende arbeidskrachten. Voor u als werkgever, pakt dat voordelig uit. U heeft de keuze of u de werknemer inhuurt op basis van payroll, uitzendbasis of detachering. Op deze manier kunt u het contract van uw nieuwe administratief medewerker precies aanpassen op de behoeften van uw bedrijf in Rotterdam. Heeft u iemand nodig voor een bepaalde periode? Of voor een wisselende hoeveelheid uur per week? Laat uw wensen weten aan het uitzendbureau DDD Personeel, dan vinden zij de juiste arbeidskracht voor u. 

Sorry, comments are closed for this item.