Archive for the ‘Mode en Kleding’ Category

Posted by at december 22, 2017

Category: Mode en Kleding

Tags: ,

Volgens sommige is een pet hetzelfde als een cap, maar hier zit wel degelijk een verschil in. De twee hoofddeksels hebben dezelfde functionaliteiten, maar hebben qua uiterlijk één heel groot verschil. De pet is te herkennen aan de ronde klep en de caps worden gekenmerkt door een platte klep.

Je kan je natuurlijk afvragen of dit het enige verschil is en dat is inderdaad het enige verschil. Je moet je natuurlijk niet vergissen. Zo’n klein verschil is heel goed merkbaar en het zegt ook meer dan je denkt. De cap is een echt Amerikaans fenomeen. De cap is wordt vaak gedragen door sporters en de fans van deze sporters. Waarom denk je dat het een baseball cap heet? Maar ook door skaters wordt deze pet gedragen in Amerika en dit zijn twee hele grote sporten in Amerika en er zijn een heleboel fans van deze sporten. Een cap kopen kan dan ook in bijna iedere fan shop.

Een pet daar in tegen wordt veelal gekenmerkt door de functionele aspecten. Kleine kinderen, oudere mensen en kale mannen dragen vaak petten omdat dit hen beschermd tegen de zon. Maar ook bij de sport golf is de pet een bekend aspect. Veel golfers dragen deze pet omdat het hen beschermd het zonlicht en zo de prestaties niet in de weg staat. 

Toch zie je dat in de afgelopen jaren een degelijke verschuiving zichtbaar in de petten cultuur. Je ziet dat bijvoorbeeld de trucker cap een bekende pet in Nederland geworden is. Deze pet wordt vooral door jongeren gedragen als deel van de outfit. Met een paar strakke Nike schoenen, een zwarte broek en een zwart shirt met daarboven een trucker pet is je hele outfit compleet. Jongeren dragen deze pet en zorgen ervoor dat ze helemaal de blits maken en hun outfit altijd on point is. Hiernaast is het ook nog eens handig en functioneel.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 4, 2016

Category: Mode en Kleding

Tags:

Cambio collectie is even breed als veelzijdig. De keuze is enorm. Het biedt uitstekende pasvormen en een breed aanbod diverse modellen. Veel modebewuste vrouwen dragen dit merk dan ook al lange tijd. De collectie is veelzijdig en vormgegeven volgens de laatste trends op het gebied van mode. Er wordt gebruik gemaakt van innovatieve materialen en dessins. Deze worden op unieke wijze gecombineerd om de perfecte outfit te creëren. Cambio biedt voor elk seizoen een gepaste outfit. Parla is bijvoorbeeld een model broeken dat onder het merk Cambio valt. In het modehuis Penninkhof zijn deze broeken het hele jaar te vinden.

Vind de juiste maat Cambio kleding en bestel het direct

Penninkhof heeft dienstverlening centraal staan als u ervoor kiest om hier Cambio kleding te bestellen. Het is niet altijd even makkelijk om de juiste maat te vinden als u online kleding koopt. Daarom biedt Penninkhof enkele tips om de juiste maat te bepalen. De meest voorkomende maatbalken kunt u online raadplegen. Het vergelijken van inch maten met  maten in centimeters wordt u eenvoudig gemaakt. Bovendien bieden wij online ook enkele belangrijke wasvoorschriften voor de kleding. U weet dan precies hoe u uw Cambio kleding het beste kunt wassen en drogen. Deze informatie helpt u de kleding in topconditie te houden, zodat u optimaal kunt genieten van de kledingstukken.

Cambio kleding: advies op maat door kenners

in de webshop van Penninkhof kunt u kiezen uit vele verschillende Cambio kleding. Het aanbod is ruim en veelzijdig. Als u niet goed weet welk kledingstuk het beste bij u past? Wij presenteren Cambio kleding op een overzichtelijke wijze. Daarnaast hebben we een productomschrijving samengesteld en bieden we zelfs suggesties. Zo weet u precies welke kledingstukken u kunt combineren om uw perfecte outfit samen te stellen. Komt u er nog niet uit? Dat is geen probleem. Zelfs dan kunt u ons nog bellen om persoonlijk advies te ontvangen. We streven ernaar om het bestellen van de Cambio kleding zo aantrekkelijk, leuk en makkelijk mogelijk te maken.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at oktober 7, 2015

Category: Mode en Kleding

Tags:

 

Nederland kent grote verschillen in de seizoenen. Zomers kunnen bij tijds erg heet zijn en terwijl er in de winter temperaturen tot diep onder het vriespunt behaald worden.

Het is vrij lastig om hier je kledingkast op aan te passen. Je hebt dus warme kleding nodig voor in de winter en luchtige kleding voor in de zomer. Het gebruik van verschillende kledingstoffen in dan ook erg belangrijk voor het verwarmen of verkoelen van het menselijk lichaam.

 

Kledingstoffen zijn er in erg veel verschillende soorten en maten. Termen als ecologische en biologische kledingstoffen zijn dan ook niet meer weg te denken.

Waar het meeste aandacht aan besteed wordt bij deze kleding is dat er geen olie in verwerkt is wat later het milieu zou kunnen aantasten.

Mensen denken vaak dat deze kledingstoffen dan ook erg verschillend zijn met de “normale” kledingstoffen die het overgrote deel van de bevolking draagt. In tegendeel zijn dit prachtige stoffen die niet te onderscheiden zijn van de buitenkant. Ook op deze stoffen staan afbeeldingen geprint voor bijvoorbeeld een kindertrui.

Er zijn talloze soorten kledingstoffen in de wereld. Van het bekende katoen of fleece, tot de minder bekende soorten zoals lycra en mesh.

 

Kledingstoffen worden tegenwoordig ook veel gebruikt in schoeisel. Denk hierbij aan de nieuwe trainers van Nike en Adidas. Ook de bekende schoenenfabrikant ‘filling pieces’ is begonnen met het maken van schoenen uit verschillende soorten kledingstoffen.

In deze schoenen zitten stukken stof verwerkt zoals je ze in de winkel aantreft.

Het merk is in korte tijd wereldberoemd geworden doordat het niet eerder voorkwam dat een schoenenfabrikant zoveel gebruik maakte van verschillende kledingstoffen.

 

De plek waar de meeste kledingstoffen aan het licht gebracht worden is natuurlijk op een grote modeshow.

Talloze verschillende kledingstoffen zijn verwerkt in de meert modieuze kledingstukken die gepresenteerd worden op een podium door een aantal modellen.

Vaak wordt er bij deze shows ook rekening gehouden met het gebruik van ecologisch, biologisch of gerecyclede kledingstoffen waar werkelijk een kunstwerk van gemaakt wordt.

Hoeden, jurken en nog veel meer andere verschillende kledingstukken zijn voorzien van de gekste kledingstoffen om een mooie uitstraling te creëren en soms dus ook met het oog op het milieu.

 

Kledingstoffen worden dus op vele verschillende manier gebruikt en getoond, zodat de klant een goed beeld krijgt.

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at oktober 31, 2013

Category: Mode en Kleding

Producten kopen we steeds vaker online en niet meer bij het winkelcentrum in de buurt. Steeds meer kleding- en schoenenwinkels verdwijnen uit het straatbeeld. De enige manier om producten te verkopen lijkt via het internet. Een product als bijvoorbeeld schoenen is lastig te verkopen via internet. Want wie weet past de bestelde schoen niet. Natuurlijk kan je ze terugsturen maar dat is weer een hoop gedoe en moet je toch weer naar het postkantoor.

Op de website van kortingscode-schoenen vindt je winkels zoals Nelly en Schoenenreus. Naast deze grote winkels ook kleine speciaalzaken met korting. Er wordt elke dag hard gewerkt om een actueel overzicht te tonen van alle kortingscodes. Bij een online bestelling krijg je vaak een pakketje met kortingscodes van andere webwinkels. Naast schoenen kan je bij de meeste winkels ook fashion en accessoires kopen.

Naast schoenen voor mannen en vrouwen, zijn er ook winkels speciaal gericht op kinderschoenen. De juiste maat is zeer belangrijk voor de voeten van uw kind. Laat twee keer per jaar de voetjes opmeten en koop degelijke schoenen. Niet schrikken, maar wist je dat vrouwen in hun hele leven meer dan 40.000 euro uitgeven aan nieuwe schoenen.

Bezoek de website voor : meer informatie