Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe iPhone nodig? Kies voor de beste!

Je wil graan een nieuwe iPhone hebben omdat die van jou al een tijdje oud is. Natuurlijk kan je dan meteen gaan voor de allernieuwste maar dan weet je ook wel wat je ervoor neer moet leggen. Een wat ouder model volstaat ook nog steeds! Het is belangrijk voor jezelf even na te gaan wat jij nog van je iPhone verwacht.

Nieuwe IPhone of je oude repareren?

Als je er wat beter over nadenkt is het misschien wel gewoon een optie om je oude iPhone te laten repareren. Een IPhone xs scherm repareren kan je laten doen bij onder andere touchfix. Hun geven jou een prima service en laten je van tevoren weten wat het gaat kosten om jouw iPhone weer helemaal goed te krijgen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.  Meestal zijn de reparaties wel binnen 90 minuten klaar als je naar hun toe gaat maar soms zijn er ook reparaties die wat langer duren. Ook dat zullen ze jou van tevoren zeggen.

Alleen maar iPhone?

Nee bij Touchfix repareren ze niet alleen maar iPhone maar zeker ook andere merken en andere apparaten zoals tablets, muziekspelers, computers, laptops en camera’s van diverse merken. Ze zijn daar dus niet merkvast. Wel mag en kan je van hen verwachten dat ze alle reparaties met zorg uitvoeren en wanneer er onderdelen vervangen moeten worden dat ze dit dan ook alleen met de originele merk onderdelen doen. Dit is iets waar ze bij dit bedrijf echt voor staan. Daarom geven zij ook een garantie van een aantal maanden op de reparaties die ze uitvoeren.

Hoe meld ik een reparatie aan?

Je kunt op de site je reparatie aanmelden. Je selecteert het merk en het type apparaat wat je hebt om te laten repareren en daarna kies je om welke reparatie het gaat. Je krijgt dan meteen een prijs te zien en vaak ook een tijd hoelang dat de reparatie zal gaan duren. Kom je er toch niet helemaal uit dan kan je zeker ook per telefoon of per mail even contact met hun opnemen. Ze hebben op hun site een handige button staan waardoor je meteen contact via de mail op kunt nemen met hun en jij dus op die manier met al je vragen bij hun terecht kunt. Zo snel als mogelijk is zullen zij dan contact met jou opnemen.

Alleen reparatie?

Nee hoor ze doen niet alleen maar reparaties. Ze verkopen ook hele goede occasions. Vanzelfsprekend zijn die helemaal nagekeken voordat ze in de verkoop gingen dus je kunt er zeker van zijn dat je een toestel koopt wat kwalitatief helemaal in orde is.

De openingstijden

Touchfix is zes dagen in de week geopend om jou te woord te staan en te helpen. Je kunt op hun site precies zien wanneer ze open zijn. Op de zondag zijn zij altijd gesloten. Wil je dus graag eens in de winkel langs gaan dan kan je dat van maandag tot en met vrijdag doen.