Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Geschenken

Online relatiegeschenken bestellen bij Relatiegeschenk4you

Zoek jij relatiegeschenken?

Zoek jij wel eens naar interessante en verassende relatiegeschenken voor de partners van je bedrijf? In dat geval ben je misschien bekend met Relatiegeschenk4you. Deze online aanbieder van relatiegeschenken verkoopt de beste en leukste artikelen die je kunt geven aan klanten, partners en personeel. Je kunt kiezen uit een groot assortiment dat bestaat uit tientallen categorieën en honderden verassende producten. Ik ben al een tijdje bekend met de kracht van deze online aanbieder en bestel dan ook al een aantal jaar producten via dit online platform. Relatiegeschenken zijn in mijn ogen de ideale manier om je klanten en partners een mooi aandenken te geven aan een prachtige dag. Wij geven ze vaak tijdens de congressen die we organiseren. Ik ben de marketing manager van een kleine uitgeverij op het gebied van ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling. Elke maand geven we een aantal vakbladen uit met verschillende interessante thema’s over de ruimtelijke inrichting van Nederland en het buitenland. Dit is de essentie van ons bedrijf. Het geeft ons een bestaansrecht. Het geld verdienen we echter met de congressen die we organiseren. Elke twee maanden organiseren we een groot congres op verschillende locaties in het land. Relatiegeschenken zijn dan altijd een noodzaak. Deze congressen zijn de ideale plek om de uitgeverij te promoten en de andere activiteiten kenbaar te maken aan de hand van leuke relatiegeschenken. Deze cadeaus zorgen ervoor dat de bezoekers van het evenement je bedrijf blijven herinneren als ze na een aantal weken achter hun bureau zitten met de pennen met het logo van jouw onderneming. De evenementen zijn voor ons van groot belang en we bestellen de relatiegeschenken dan ook niet alleen uit commercieel oogpunt. We willen de bezoekers ook een beetje verwennen en bedanken voor hun komst. Natuurlijk hopen we dat ze ook op andere evenementen komen, dat lijkt me duidelijk.

Online relatiegeschenken bestellen bij Relatiegeschenk4you

Ik bestel dus al een tijd de relatiegeschenken bij Relatiegeschenk4you.nl. Dit bedrijf verkoopt de leukste cadeaus en combineert dit met zeer goede voorwaarden. De service is fantastisch, je kunt de medewerkers altijd direct bereiken via de e-mail en de telefoon. Het is daarnaast ook mogelijk om binnen 48 uur de bestelling af te laten leveren. En voor de meeste bestellingen is de levering ook nog gratis. Dit zijn niet de enige positieve punten van Relatiegeschenk4you. Er zijn nog veel meer voordelen van bestellen bij deze online aanbieder van relatiegeschenken:

 • duidelijke prijzen
 • simpel bestelproces
 • razendsnelle levering
 • uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • altijd direct benaderbare medewerkers

Bij veel aanbieders van relatiegeschenken worden er achteraf veel extra kosten gerekend. Je wilt misschien een logo plaatsen en de kosten schieten omhoog. Relatiegeschenk4you vindt het belachelijk dat er aanbieders zijn die deze extra kosten rekenen. Ze kiezen daarom voor duidelijke prijzen. Daarnaast kan je binnen 3 minuten een bestelling plaatsen op de website. Er zijn verschillende categorieën die je snel kan selecteren. Op die manier kan je snel het artikel vinden dat interessant is voor jouw bedrijf. Er zijn 4 verschillende zoekopties om snel een schifting te maken binnen het assortiment van Relatiegeschenk4you:

 

 1. productcategorieën
 2. zoekfunctie
 3. themafunctie
 4. prijsfunctie

Het kan zeer interessant zijn om een prijs te selecteren, als je werkt met een beperkt budget. Wij werken altijd met een budget, maar kunnen ons iets meer permitteren. De idee is dat we het ook weer terugverdienen op de lange termijn. Zoeken op thema is ook een mogelijkheid bij dit bedrijf. Je kunt zelfs seizoensgebonden artikelen zoeken. Ontzettend leuk als je met Kerst, Sinterklaas of Pasen een groot congres geeft. Het bestelproces is dus zeer simpel en gemakkelijk.

Correcte en snelle aflevering

De levering van de artikelen is snel en correct. In de meeste gevallen worden de producten binnen een aantal dagen afgeleverd op het adres van de besteller. De kosten zijn altijd laag in vergelijking met de producten die je besteld. In de meeste gevallen is het aantrekkelijk om grote aantallen te bestellen. De prijs in combinatie met de kwantiteit wordt steeds lager. En als je nog een vraag hebt tijdens het bestelproces, dan kan je altijd direct contact zoeken met de medewerkers van Relatiegeschenk4you. Deze vriendelijke mensen weten alles over het assortiment en het bestelproces van relatiegeschenken. Met deze hulp lukt het altijd om een mooie bestelling te plaatsen via het online platform. De laatste keer dat ik relatiegeschenken bij deze online aanbieder bestelde was het winter. Het congres speelde in op de ontwikkelingen op de bedrijventerreinen van Nederland. Er werd geklaagd over het veelvuldige gebruik van auto’s op deze terreinen. Ik had deze discussie al zien aankomen een pakket samengesteld met een ijskrabber en een zonnescherm voor de auto. Dit waren niet de enige cadeaus binnen de goodiebag die ik had samengesteld. In het katoenen tasje met ons logo zaten ook nog de volgende relatiegeschenken:

 • pennen
 • antistress ballen
 • sleutelhangers                
 • lippenbalsem
 • de meest recente vakbladen van de uitgeverij afdeling

Het was een zeer leuk en interessant pakket met humor en nuttige relatiegeschenken. De aflevering verliep, zoals altijd, zeer soepel. Ik hoef me daar nooit druk over te maken. Als mijn collega’s relatiegeschenken willen bestellen, dan raad ik ze altijd aan om op Relatiegeschenk4you te kijken. In dit geval wil ik ook gebruik maken van de gelegenheid om je deze website aan te raden. Het is de beste en meeste uitgebreide aanbieder van relatiegeschenken. Twijfel niet langer en kies voor dit bedrijf.

Bezoek de website voor : meer informatie