Opritverwarming: dat is pas warm thuiskomen!

Posted by at augustus 7, 2018

Category: Zakelijke dienstverlening

Tags:

In de winter kunt u vaak pas later vertrekken omdat de autoruiten eerst moeten ontdooien. Een hele oprit ontdoen van sneeuw en ijs kost helemaal veel tijd. Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!

Met een onderhoudscontract voor uw opritverwarming zit u er deze winter warmpjes bij

Doet u het onderhouden van uw opritverwarming zelf? Daar gaat u toch niet aan beginnen? Dat zou zonde zijn ook, aangezien de garantie verloopt wanneer u zelf iets kapot maakt. En met een onderhoudscontract bij Heating Group International hoeft u ook niets te doen. Wanneer de koude periode voor de deur staat komt er een team langs om uw opritverwarming te controleren en om onderhoud te plegen. Zo zit u er iedere winter warmpjes bij, en dat voor een zeer zacht prijsje. Toch een storing? Dan garandeert Heating Group International ook nog eens een minimale reactietijd. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk, nietwaar? Bellen om een contract af te sluiten is een koud kunstje en u heeft er jarenlang profijt van.

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

Steeds meer mensen proberen milieubewuster te leven. Dit bespaart niet alleen geld, maar zo gaat de aarde langer mee en kunnen we langer gebruikmaken van brandstoffen en al het andere dat de aarde ons biedt. We moeten hier wel zuinig mee omspringen. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming met lage verbruikskosten bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

 

Sorry, comments are closed for this item.