Praktische tips voor uw whirlpool

Posted by at november 7, 2013

Category: Woning en Tuin

Tags:

Knap uw badkamer op met een nieuwe whirlpool

Is het geen droombeeld om een whirlpool in uw badkamer te hebben? Na een dag hard werken kunt u dan heerlijk in uw whirlpool stappen om vervolgens alle zorgen van de dag volledig los te kunnen laten. Terwijl u in bad zit wordt u ook nog eens gemasseerd door de water- en/of luchtmassage. De kans is groot dat u er als herboren uitkomt. En uw badkamer gaat er ook een stuk luxer uitzien wanneer er een whirlpool in staat. Uw badkamer krijgt door het nieuwe bad de uitstraling van een luxe hotel badkamer. Zeker in het begin zult u sterk het gevoel hebben op vakantie te zijn wanneer u uw eigen badkamer in stapt. Wie wil dat nou niet? Doe uzelf een groot cadeau en bestel er vandaag nog een op www.sanitairtotaal.nl!

Praktische tips voor uw whirlpool

Wij van sanitairtotaal vertellen de klant altijd een aantal zaken wanneer zij een whirlpool bij ons kopen. Ten eerste is het van belang even uw trapgat te meten. Wellicht past de whirlpool er niet door heen. Wanneer dat het geval is kunt u kijken of u een groot raam hebt waar het bad doorheen past. Ten tweede raden wij de klant altijd aan het bad op een aparte stroomgroep aan te sluiten. Het vraagt namelijk nogal wat stroom. Ten slotte attenderen wij u er op rekening te houden met ramen in uw badkamer. Door de hoogte van het bad en de bijbehorende kranen kan het raam mogelijk niet meer open. Met deze tips op zak kan er niks verkeerds gaan!

Snelle levering

Wanneer u voor 12.00u een whirlpool bij ons bestelt, hebt u het de volgende dag al in huis. Voor deze levering vragen wij helaas wel een financiële vergoeding. U kunt het bad ook zelf halen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Sorry, comments are closed for this item.