Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Profall was precies het bedrijf waar ik naar op zoek was

Ik was op zoek naar een bedrijf, zoals Profall, die iets voor mijn bedrijf kan betekenen. Al voor een langere tijd wilde ik graag dakrandbeveiliging installeren bij ons kantoor. Gelukkig zijn er nog geen incidenten plaats gevonden, maar ik heb het gevoel dat als ik een keertje niet op let, dit wel kan gebeuren. Dat lijkt mij erg vervelend als leidinggevende van het pand, dus besloot ik er nu een oplossing voor te bedenken. Ik had daarom al afgesproken met mijn personeel dat niemand het dakterras op mag, voordat er randbeveiliging is.

Een bedrijf, zoals Profall, vinden die mij kon helpen met randbeveiliging

Ik had in het begin geen idee dat Profall bestond en dat ik daar mijn randbeveiliging kon regelen. Ik heb namelijk eerst zelf gekeken naar verschillende opties voor bedrijven en had ook met een paar contact over mijn vraag. Ze stuurde mij offertes van de dienst op en vroegen niet normaal hoge prijzen. Dit vond ik zelf te ver gaan en ben verder gaan zoeken totdat ik een goed bedrijf vond. Na ongeveer een tijdje zoeken, kwam ik de website van Profall terecht en daar zag ik dat hun diensten een stuk beter waren dan die van de vorige.

Zij weten veel van hun werk af

Ik nam contact op met het bedrijf en kwam al snel met iemand in contact. Daar kreeg ik ook een offerte van en die was niet peperduur. Ik ben daar snel mee akkoord te gaan en we maakten meteen een afspraak om te kijken naar de afmetingen voor bij ons op het dak. Dit hadden ze snel geregeld en nu was het afwachten totdat ze het product volledig af hadden. Binnen drie weken tijd hebben ze de randbeveiliging kunnen regelen en installeren bij ons. Nu kan iedereen die even een frisse neus wil halen niet van het gebouw af.

Contact

Wilt u ook meer weten over de diensten en producten van Profall? Bekijk dan eens de website van hen via www.profall.nl voor meer informatie over hun assortiment en meer.

https://www.profall.nl/