Archive for the ‘Sport’ Category

Posted by at januari 2, 2019

Category: Sport

Tags: ,

De dartborden van het merk Bull’s

Bij het aanschaffen van een dartbord heb je de keus uit vele verschillende soorten dartborden. Het onderscheid zit in het materiaal, de dikte van de randen en het afwerkingsniveau. Eén van de grootste fabrikanten van dartborden is Bull’s. Al jarenlang worden deze dartborden gebruikt. Dat gebruik varieert van amateurdarters tot aan professionele competities waarbij de Bull’s dartborden gebruik worden.

Een kenmerk van een Bull’s dartbord is het feit dat het dartbord relatief hard is. In vergelijking met andere merken zijn de Bull’s dartborden een stuk harder. Dat is uiteraard een positief punt voor darters die een harde gooi hebben.

Op dit moment zijn er vier verschillende dartborden van Bull’s verkrijgbaar, te weten:

–      Bull’s Advantage 3 trainer

–      Bull’s Advantage 5.01

–      Bull’s Classic

–      Bull’s Shark pro

We kunnen daarbij stellen dat de Bull’s Advantage 501 het beste dartbord van Bull’s is. Dat kunnen we echter ook terugzien in de prijs. Dit dartbord is de duurste in het assortiment van Bull’s, samen met de Bull’s Advantage 3; eveneens een zeer goed dartbord.

Voor amateurdarters en darters die recreatief een pijltje gooien, zijn de overige twee dartborden uitermate geschikt. Deze dartborden zijn iets minder professioneel dan bovengenoemde twee dartborden. Je krijgt echter kwalitatief uitermate goede dartborden voor een mooi prijsje. Voor amateurdarters zijn de Bull’s Classic en Bull’s Shark pro dartborden bij uitstek om te oefenen.

Alle dartborden van het merk Bull’s kenmerken zich in ieder geval door dezelfde eigenschappen. Met een dartbord van Bull’s weet je dat de afwerking in orde is, dat de randen de juiste dikte hebben en dat je lang kan doen met het dartbord. De levensduur van het dartbord is relatief lang, onder andere doordat er gebruik wordt gemaakt van het harde(re) materiaal. Ook qua prijs zijn de dartborden van Bull’s erg interessant.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at april 3, 2018

Category: Sport

Tags: ,

Want u wilt wel het onderhoud overlaten aan een specialist natuurlijk! En op het gebied van tennis- en andere sportvelden, is er geen betere dan Ton de Rooij Tennis. Men kan namelijk ook zorgen voor het onderhoud van uw atletiekbaan of hockeyveld. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Kies voor een baan, aangelegd door Ton de Rooij Tennis. Waarom? Omdat alleen het beste goed genoeg voor u is! Ton de Rooij Tennis is dé partner op het gebied van het aanleggen van uw tennisbaan. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Is de tennisbaan aan groot onderhoud toe? Meestal moet de baan nagekeken worden bij de start van het buitenseizoen. Zeg nou zelf, u wilt niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan aanleggen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

Posted by at januari 9, 2018

Category: Sport

Tags: ,

Het is uiteraard altijd heel erg leuk om met een nieuwe sport te starten. Dit kun je natuurlijk op alle leeftijden doen. Het is vaak wel van belang dat je van tevoren goed kijkt welke spullen je nodig zult hebben bij de sport die je wilt gaan beoefenen. In dit artikel nemen we daarom graag even met je door wat je nodig gaat hebben voor de populairste Nederlandse sporten. Zo krijg je een goed beeld van welke investeringen er nodig zijn om met een bepaalde sport van start te gaan. Je kunt altijd zelf bepalen wat je uiteindelijk waar koopt.

Voetbal

Voor het spelen van voetbal heb je uiteraard een volledige uitrusting nodig. Er zal een outfit van de club aangeschaft dienen te worden. Het tenue bestaat uit een shirt, boekje en kousen. Je hebt ook goede voetbalschoenen nodig. Zorg dus voor goede schoenen met daaronder uiteraard noppen. Check altijd even met de vereniging wat voor gras ze hebben om zo te kunnen bepalen wat voor noppen je nodig zult hebben.

Tennis

Om te gaan tennissen heb je twee dingen nodig, goede tennisschoenen en een tennisracket. Een tennisracket kopen kan in veel verschillende prijsklasses. Je hebt goedkope rackets die meer dan prima zijn voor beginnen. Dit is zeker verstandig als je niet zeker weet of je wel echt doorgaat met tennis. Je hebt ze natuurlijk ook in een hoger segment, een goed voorbeeld hiervan zijn de Head rackets.

Hockey

Voor hockey geldt eigenlijk hetzelfde als bij voetbal, je hebt een volledige uitrusting nodig. Ook hier zal je het tenue van de club moeten gaan aanschaffen. Dit zal over het algemeen bestaan uit een shirt, een broekje of rokje en kousen. Daarnaast heb je ook hier goede hockeyschoenen nodig met een onderkant die geschikt is voor de ondergrond waarop je speelt. Ook heb je vanzelfsprekend een hockeystick nodig om tegen de bal aan te kunnen slaan.

We hopen dat we je zo hebben kunnen informeren en dus weet je waar je naar op zoek moet gaan.

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2017

Category: Sport

Sporten is gezond en zorgt ervoor dat je lichaam er fit uitziet. Helaas heeft niet iedereen de tijd om uitgebreid te gaan fitnessen of andere sporten te beoefenen. Ook zijn er mensen die vanwege (tijdelijke) lichamelijke beperkingen niet kunnen sporten. Deze problemen hoeven tegenwoordig geen reden meer te zijn om nooit te sporten, er is namelijk een nieuwe manier van krachttraining: Bodytec Training. Met behulp van elektrische impulsen worden uw spieren getraind. Bodytec Training bij Personal training Van Schaik levert gegarandeerd resultaat!

Voor wie is Bodytec Training een uitkomst?

Als u met weinig tijdsbestek veel wilt bereiken in uw spierkracht, dan is Bodytec Training iets voor u. Naast het vergroten van de spiermassa, waardoor het lichaam er beter uit gaat zien en fitter gaat voelen, heeft Bodytec Training ook voordelen voor andere doeleinden. Zo kan het helpen bij het verbeteren van uw huid of het verminderen van cellulitis, vanwege de collageenaanmaak die wordt gestimuleerd. Ook is Bodytec Training een goede manier om blessures te behandelen gerelateerd aan spiersterkte. Ook uw rug- en nekklachten kunnen ermee worden verholpen. Bodytec Training kan in principe op alle leeftijden worden toegepast. De training is alleen niet geschikt voor zwangere vrouwen en dragers van een pacemaker. De intensiteit van de training wordt aangepast aan wat het lichaam aankan. Zo heeft iedereen toegang tot het versterken van zijn of haar spieren.

De Bodytec techniek

Bodytec training werkt met elektrosimulatie. Dit is een relatief nieuwe techniek, gebaseerd op moderne wetenschappelijke inzichten. De techniek werd voor het eerst veel gebruikt in de topsport, waar sporters in korte tijd moeten herstellen van (beginnende) blessures. Tegenwoordig wordt het ook door veel fysiotherapeuten gebruikt en nu dus ook door personal trainers. De elektrosimulatie veroorzaakt een prikkel, waardoor de spieren gestimuleerd worden en zichzelf herstellen. Spieren die met ‘gewone training’ lastig te bereiken zijn, kunnen met Bodytec wél behandeld worden. Een behandeling is snel weer voorbij, in 20 minuten kan hetzelfde resultaat worden behaald als met drie uur krachttraining.

Klinkt dit u als muziek in de oren? Vraag dan een gratis proeftraining aan op www.vanschaikpersonaltraining.nl. Tot snel!

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at januari 10, 2014

Category: Sport

Tags:

Bokshandschoenen

Voordelige bokshandschoenen koop je bij Fight Gear Shop. Bijvoorbeeld de all round bokshandschoenen van FBT. FBT betekent Future Boxing Technology en is een handelsmerk afkomstig uit Thailand. Je kunt deze handschoenen gebruiken voor zowel sparren als voor wedstrijden. Ze hebben een waterafstotende behandeling ondergaan en sluiten door de klittenbandsluiting voortreffelijk om de pols.

Op zoek naar Mike Tyson bokshandschoenen? Fight Gear Shop heeft Mike Tyson Bokshandschoenen Pro Elite Zwart voor je! Ze zijn vervaardigd van klasse rundleder en leverbaar in verschillende maatvoeringen. Deze bokshandschoenen zijn geinjecteerd met gegoten schuim, dat de vorm van de vuist volgt en zo ultieme protectie biedt.

Fight Gear Shop heeft bokshandschoenen van Windy Fight Gear in verschillende uitvoeringen, kleuren en maatvoeringen. Maar ook andere a-merken zoals Mike Tyson, Top King en FBT zijn bij ons leverbaar. De bokshandschoenen zijn handgemaakt en geven de ultieme protectie tijdens je wedstrijd of training. Neem een kijkje op onze website voor de bokshandschoen van je keuze.

Fight Gear Shop kan je adviseren in de aankoop van de beste bokshandschoenen. 8/10 oz wordt overwegend gebruikt in wedstrijdverband, 12 oz om je uithoudingsvermogen te vergroten en stootkracht op te bouwen en 14/16 oz meestal voor het sparren. Op onze website kun je daar meer over lezen.

Mike Tyson bokshandschoenen zijn leverbaar bij Fight Gear Shop. Deze bokshandschoen biedt een zeer in het oog springende look, omdat het beeldmerk op de pols rechtstreeks op het leer geborduurd is. Daarnaast biedt deze klasse rundlederen bokshandschoen essentiele protectie door geinjecteerd gegoten schuim. Kijk nu op onze website!

Veiligheid staat bij Fight Gear Shop op de eerste plaats. De duim is bij de meeste bokshandschoenen dan ook aan de handschoen gefixeerd. Hiermee kun je verstuiking van de duim voorkomen. De bokshandschoenen worden dichtgemaakt met een veter of een sluiting met klittenband.

Bokshandschoenen van superieur materiaal

Iedere bokser koopt zijn bokshandschoenen bij Fight Gear Shop. We staan bekend om onze bokshandschoenen van verschillende topmerken. Overigens hanteren wij heel attractieve prijzen en hebben wij een korte levertijd. Is het type bokshandschoen dat je bij voorkeur wilt hebben niet beschikbaar, neem dan met ons contact op.

Bokshandschoenen ‘Climacool’ van Windy Fight Gear kun je snel en eenvoudig kopen bij Fight Gear Shop. Deze bokshandschoenen zijn geschikt voor Muay-thai boksen, kickboksen, boksen en MMA. Deze handschoen is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en daarmee een aanwinst voor de vechtsport. Hij is voorzien van een geventileerde palmvulling.

Fight Gear Shop kan je raad geven bij het onderhoud van jouw bokshandschoenen. Het is belangrijk om ze minimaal eens per maand te behandelen met ledervet. Zo kun je uitdroging van jouw handschoen voorkomen. Omdat onze bokshandschoenen van runderleer zijn gefabriceerd, is de kans dat ze scheuren erg gering.

De best verkochte en populairste bokshandschoenen van Thailand zijn beschikbaar bij Fight Gear Shop: De BGVU van Windy Fight Gear. Deze veelzijdige bokshandschoen is gefabriceerd van kunstleer en is geschikt voor amateur boksen en professioneel boksen. De BGVU biedt een optimale pasvorm en is van heel goede kwaliteit. Kijk gauw op onze webwinkel!

Mike Tyson Bokshandschoenen zijn beschikbaar bij Fight Gear Shop. Deze bokshandschoen biedt een zeer in het oog springende uitstraling, doordat het logo op de pols rechtstreeks op het leer geborduurd is. Bovendien biedt deze top rundlederen bokshandschoen essentiele protectie door geinjecteerd gegoten schuim. Kijk nu op onze webwinkel!

Veiligheid staat bij Fight Gear Shop op de eerste plaats. De duim is bij het gros van de bokshandschoenen dan ook aan de handschoen gefixeerd. Daarmee kun je verstuiking van de duim voorkomen. De bokshandschoenen worden dichtgemaakt met een veter of een sluiting met klittenband. Kijk op onze webwinkel voor extra informatie.

Zeer volledige webshop voor fight gear

Iedere bokser bestelt zijn bokshandschoenen bij Fight Gear Shop. Wij staan bekend om onze bokshandschoenen van diverse gerenommeerde merken. Daarnaast bieden wij zeer aantrekkelijke prijzen en hanteren wij een korte levertijd. Is het type bokshandschoen dat je het liefst wilt hebben niet aanwezig, neem dan contact met ons op.

Bij Fight Gear Shop kun je terecht voor je bokshandschoenen. Maar wist je dat wij tevens distributeur van Mike Tyson Gear zijn? Je kunt vanaf nu je collectie uitbouwen met diverse andere vechtsport producten, zoals protectie van hoofd, buik en lies, kleding en accessoires. Neem contact met ons op voor de opties.

Fight Gear Shop heeft bokshandschoenen van diverse gerenommeerde merken. Wat dacht je van bijvoorbeeld de Top King ‘Air’ bokshandschoenen met ademend vermogen? Je hebt dan minder last van transpiratie en je handschoenen drogen minder gauw uit. Buiten een exclusief ontwikkelde stevige pasvorm zijn de handschoenen simpel aan en uit te doen.

Ook bokshandschoenen voor kids kun je een aankoop doen bij Fight Gear Shop. Wij hebben uiteenlopende uitvoeringen van de topmerken Mike Tyson en Windy Fight. Buiten bokshandschoenen voor kids bieden wij ook bandages, scheenbeschermers, hoofdbeschermers en broekjes voor de junior bokser. Neem een kijkje op onze webshop voor de verschillende kleuren en modellen.

Mike Tyson Bokshandschoenen zijn beschikbaar bij Fight Gear Shop. Deze bokshandschoen heeft een zeer stijlvolle uitstraling, doordat het logo op de pols rechtstreeks op het leder geborduurd is. Bovendien biedt deze top rundlederen bokshandschoen essentiele protectie door geinjecteerd gegoten schuim. Je kunt niet enkel bokshandschoenen bij Fight Gear Shop kopen. Sterker nog, je kunt jouw complete boks outfit bij ons kopen. Buiten bokshandschoenen hebben wij bandages, uiteenlopende beschermers, broekjes, t-shirts, trap- en stootkussens en uiteenlopende benodigdheden. Tevens voor kids. Dus wil je goed voor de dag komen? Bestel dan gauw!

Bezoek de website voor : meer informatie