Archive for the ‘Sport’ Category

Posted by at mei 3, 2021

Category: Sport

Wil je jouw zoon of dochter met een leuk cadeau verrassen? Dan is het sowieso interessant om eens naar een tof trainingspak te kijken. De meeste kinderen zijn onwijs dol op een trainingspak. Dit komt enerzijds door de toffe uitstraling en anderzijds door het comfort. Een trainingspak zit nu eenmaal heel lekker en kan eigenlijk elke dag gedragen worden. Ben je daarom op zoek naar een tof trainingspak voor jouw zoon of dochter? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Hieronder vind je namelijk vier toffe merken die geweldige trainingspakken voor kinderen aanbieden.

Touzani

Heb je de naam Touzani wel eens voorbij zien komen? Dat kan goed kloppen; hij is één van de bekende voetbal freestylers op de wereld. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen kledinglijn uitgebracht, waarin meerdere trainingspakken voor kinderen te vinden zijn. Deze trainingspakken zijn van een prima kwaliteit, hebben een toffe uitstraling en zijn vaak ook nog in de aanbieding te koop.

Adidas

Het Duitse merk Adidas biedt ook meerdere toffe trainingspakken voor kinderen aan. Het leuke hierbij is dat je ook een trainingspak van een bepaalde club kan geven. Als jouw zoon of dochter van een bepaalde club supporter is, is dat dus een ideale mogelijkheid.

Banlieu

Een iets minder bekend merk is Banlieu. Dit merk is echter in de afgelopen jaren met een ongekende opkomst bezig. Het merk weet fraaie én kwalitatief hoogwaardige trainingspakken te leveren voor zowel kinderen als voor volwassenen. Deze trainingspakken zijn bovendien tal van kleurstellingen te verkrijgen.

Nike

Net zoals Adidas biedt ook Nike veel verschillende trainingspakken voor kinderen aan. Binnen het aanbod van Nike vind je echt veel verschillende soorten trainingspakken terug. Niet alleen qua design en qua kleurstelling, maar ook qua kleurgebruik. Je hebt dus voldoende mogelijkheden om het perfecte trainingspak voor jouw kind te vinden.

Wil je een trainingspak van één van deze merken aanschaffen? Check dan zeker het aanbod van Voetbalshop.nl. De kans is groot dat zij op dit moment stunten met interessante kortingen op trainingspakken voor kinderen. Maak vervolgens een goede vergelijking voor jezelf en hak de knoop door. Met een tof trainingspak weet je jouw kind(eren) sowieso blij te maken!

Posted by at april 30, 2021

Category: Sport

Overgewicht is al voor een langere tijd een thema en wordt een steeds groter thema, al helemaal nu de sportscholen dichtzijn. Je zult dan ook gaan zien dat er veel mensen zullen gaan afvallen naarmate de sportschool weer open is. Vaak vinden mensen het ook lastig om af te vallen, dit hoeft helemaal niet moeilijk te zien. Vaak denken mensen namelijk dat ze helemaal niks meer mogen eten wanneer ze gaan afvallen, dit is alleen niet zo. Wanneer je wilt gaan afvallen moet je calorieën eten dan dat je verbruikt.

Motivatie en discipline 

Motivatie en discipline zijn misschien wel de twee belangrijkste dingen die je nodig hebt om af te vallen, je kan namelijk op veel momenten in de verleiding worden gebracht om iets ongezonds te eten. Op elke hoek van de straat valt namelijk wel iets ongezonds te halen. Ook gaat het afvallen in de eerste paar weken erg snel, dit komt vooral omdat je dan alleen vocht verliest. Dit is natuurlijk erg motiverend, wanneer je na een langere tijd minder snel afvalt is het wel belangrijk om dezelfde motivatie te hebben. 

Voeding

Het is bij afvallen super belangrijk om je voeding in de gaten te houden, dit kan bijvoorbeeld door de calorieën te meten. Door de calorieën te meten ga je wel het beste resultaat behalen doordat je weet wat je lichaam in gaat, hierdoor word je ook een stuk bewuster over eten. Ook zie je hierdoor hoe goed of hoe slecht iets voor je is.

Afwisselen

Het is tijdens het afvallen ook belangrijk om af te wisselen tussen voeding, elke hetzelfde eten is namelijk erg saai. Ook gaat je lichaam eraan wennen, door af te wisselen met eten geef je je lichaam dus eigenlijk ook een shock. Hierdoor worden er veel meer voedingsstoffen uit het eten gehaald.

 

Posted by at juli 21, 2020

Category: Sport

Als trainer horen tactische aanwijzingen er uiteraard bij en daarvoor is het grote voetbal coachbord in het leven geroepen. Door dit bord te kopen, wordt het een stuk eenvoudiger om teams uitleg te geven. Op het bord kan de opstelling worden geschreven. De spelers uit het team weten daardoor op welke positie ze moeten staan in de wedstrijd. Door de elf namen op het voetbal coachbord et schrijven, is het helder en duidelijk voor de voetballers. Dat is wel zo fijn voor het elftal, want zonder een duidelijk kader en idee is het natuurlijk een stuk lastiger voor de voetballers om te bedenken wat ze allemaal moeten doen.

 

Training geven is lastig

 

Het kan een pittige klus zijn om de spelers duidelijk te maken wat jij als trainer van ze verlangt, maar met een voetbal coachbord heb je er een goed hulpmiddel bij. Als trainer moet je een helder idee hebben van wat je wil in de wedstrijden. Wil je hoge druk geven en de tegenstander afjagen, of kies je voor een erg verdedigende tactiek waarbij het aanvallend vooral in de counter gaat? Die keuzes moet je maken als coach en kun je vervolgens helder uitleggen op het voetbal coachbord. Alles staat daarmee in het teken van het winnen van wedstrijden en natuurlijk het beter maken van de spelers individueel.

 

Wedstrijden winnen

 

Het is gebruikelijk dat de trainer voor de wedstrijd een toespraakje houdt waarin hij vertelt wat de spelers moeten gaan doen in de wedstrijden. Als de coach hier met voetbal coachbord goede tips en duidelijkheid geeft, is het voor de spelers duidelijk wat ze moeten doen. Ook voor de spelers kan een voetbal coachbord daardoor van waarde zijn. Zij zitten voor een wedstrijd in spanning en willen niet teveel zorgen aan hun hoofd hebben. Door het simpel te houden, kunnen de wedstrijden gewonnen worden.

 Posted by at januari 2, 2019

Category: Sport

Tags: ,

De dartborden van het merk Bull’s

Bij het aanschaffen van een dartbord heb je de keus uit vele verschillende soorten dartborden. Het onderscheid zit in het materiaal, de dikte van de randen en het afwerkingsniveau. Eén van de grootste fabrikanten van dartborden is Bull’s. Al jarenlang worden deze dartborden gebruikt. Dat gebruik varieert van amateurdarters tot aan professionele competities waarbij de Bull’s dartborden gebruik worden.

Een kenmerk van een Bull’s dartbord is het feit dat het dartbord relatief hard is. In vergelijking met andere merken zijn de Bull’s dartborden een stuk harder. Dat is uiteraard een positief punt voor darters die een harde gooi hebben.

Op dit moment zijn er vier verschillende dartborden van Bull’s verkrijgbaar, te weten:

–      Bull’s Advantage 3 trainer

–      Bull’s Advantage 5.01

–      Bull’s Classic

–      Bull’s Shark pro

We kunnen daarbij stellen dat de Bull’s Advantage 501 het beste dartbord van Bull’s is. Dat kunnen we echter ook terugzien in de prijs. Dit dartbord is de duurste in het assortiment van Bull’s, samen met de Bull’s Advantage 3; eveneens een zeer goed dartbord.

Voor amateurdarters en darters die recreatief een pijltje gooien, zijn de overige twee dartborden uitermate geschikt. Deze dartborden zijn iets minder professioneel dan bovengenoemde twee dartborden. Je krijgt echter kwalitatief uitermate goede dartborden voor een mooi prijsje. Voor amateurdarters zijn de Bull’s Classic en Bull’s Shark pro dartborden bij uitstek om te oefenen.

Alle dartborden van het merk Bull’s kenmerken zich in ieder geval door dezelfde eigenschappen. Met een dartbord van Bull’s weet je dat de afwerking in orde is, dat de randen de juiste dikte hebben en dat je lang kan doen met het dartbord. De levensduur van het dartbord is relatief lang, onder andere doordat er gebruik wordt gemaakt van het harde(re) materiaal. Ook qua prijs zijn de dartborden van Bull’s erg interessant.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at januari 9, 2018

Category: Sport

Tags: ,

Het is uiteraard altijd heel erg leuk om met een nieuwe sport te starten. Dit kun je natuurlijk op alle leeftijden doen. Het is vaak wel van belang dat je van tevoren goed kijkt welke spullen je nodig zult hebben bij de sport die je wilt gaan beoefenen. In dit artikel nemen we daarom graag even met je door wat je nodig gaat hebben voor de populairste Nederlandse sporten. Zo krijg je een goed beeld van welke investeringen er nodig zijn om met een bepaalde sport van start te gaan. Je kunt altijd zelf bepalen wat je uiteindelijk waar koopt.

Voetbal

Voor het spelen van voetbal heb je uiteraard een volledige uitrusting nodig. Er zal een outfit van de club aangeschaft dienen te worden. Het tenue bestaat uit een shirt, boekje en kousen. Je hebt ook goede voetbalschoenen nodig. Zorg dus voor goede schoenen met daaronder uiteraard noppen. Check altijd even met de vereniging wat voor gras ze hebben om zo te kunnen bepalen wat voor noppen je nodig zult hebben.

Tennis

Om te gaan tennissen heb je twee dingen nodig, goede tennisschoenen en een tennisracket. Een tennisracket kopen kan in veel verschillende prijsklasses. Je hebt goedkope rackets die meer dan prima zijn voor beginnen. Dit is zeker verstandig als je niet zeker weet of je wel echt doorgaat met tennis. Je hebt ze natuurlijk ook in een hoger segment, een goed voorbeeld hiervan zijn de Head rackets.

Hockey

Voor hockey geldt eigenlijk hetzelfde als bij voetbal, je hebt een volledige uitrusting nodig. Ook hier zal je het tenue van de club moeten gaan aanschaffen. Dit zal over het algemeen bestaan uit een shirt, een broekje of rokje en kousen. Daarnaast heb je ook hier goede hockeyschoenen nodig met een onderkant die geschikt is voor de ondergrond waarop je speelt. Ook heb je vanzelfsprekend een hockeystick nodig om tegen de bal aan te kunnen slaan.

We hopen dat we je zo hebben kunnen informeren en dus weet je waar je naar op zoek moet gaan.

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2017

Category: Sport

Sporten is gezond en zorgt ervoor dat je lichaam er fit uitziet. Helaas heeft niet iedereen de tijd om uitgebreid te gaan fitnessen of andere sporten te beoefenen. Ook zijn er mensen die vanwege (tijdelijke) lichamelijke beperkingen niet kunnen sporten. Deze problemen hoeven tegenwoordig geen reden meer te zijn om nooit te sporten, er is namelijk een nieuwe manier van krachttraining: Bodytec Training. Met behulp van elektrische impulsen worden uw spieren getraind. Bodytec Training bij Personal training Van Schaik levert gegarandeerd resultaat!

Voor wie is Bodytec Training een uitkomst?

Als u met weinig tijdsbestek veel wilt bereiken in uw spierkracht, dan is Bodytec Training iets voor u. Naast het vergroten van de spiermassa, waardoor het lichaam er beter uit gaat zien en fitter gaat voelen, heeft Bodytec Training ook voordelen voor andere doeleinden. Zo kan het helpen bij het verbeteren van uw huid of het verminderen van cellulitis, vanwege de collageenaanmaak die wordt gestimuleerd. Ook is Bodytec Training een goede manier om blessures te behandelen gerelateerd aan spiersterkte. Ook uw rug- en nekklachten kunnen ermee worden verholpen. Bodytec Training kan in principe op alle leeftijden worden toegepast. De training is alleen niet geschikt voor zwangere vrouwen en dragers van een pacemaker. De intensiteit van de training wordt aangepast aan wat het lichaam aankan. Zo heeft iedereen toegang tot het versterken van zijn of haar spieren.

De Bodytec techniek

Bodytec training werkt met elektrosimulatie. Dit is een relatief nieuwe techniek, gebaseerd op moderne wetenschappelijke inzichten. De techniek werd voor het eerst veel gebruikt in de topsport, waar sporters in korte tijd moeten herstellen van (beginnende) blessures. Tegenwoordig wordt het ook door veel fysiotherapeuten gebruikt en nu dus ook door personal trainers. De elektrosimulatie veroorzaakt een prikkel, waardoor de spieren gestimuleerd worden en zichzelf herstellen. Spieren die met ‘gewone training’ lastig te bereiken zijn, kunnen met Bodytec wél behandeld worden. Een behandeling is snel weer voorbij, in 20 minuten kan hetzelfde resultaat worden behaald als met drie uur krachttraining.

Klinkt dit u als muziek in de oren? Vraag dan een gratis proeftraining aan op www.vanschaikpersonaltraining.nl. Tot snel!

Bezoek de website voor : meer informatie