Stimuleer je persoonlijke groei met een NLP training in de buurt van Utrecht

Posted by at juni 8, 2018

Category: Banen en opleidingen

Tags:

Zijn en zaken in je persoonlijkheid die je belemmeren om groei door te maken? Zou je een verandering willen maken in je denken, je gedrag en dus ook je leven? Tijdens een NLP training in Utrecht worden je persoonlijke pijnpunten op een positieve manier aangepakt. Niet alleen voor trainingen, maar ook voor steun, een klankbord of een vertrouwenspersoon ben je hier op het juiste adres. Middels coaching, begeleiding, persoonlijke training en nazorg wordt jouw gedrag bewust veranderd. Er is voldoende ruimte om alle veranderingen door te spreken, zodat je overal helemaal achter staat. Ook zal er gewerkt worden met het ‘Identity Compass’ om je huidige motieven en voorkeuren vast te stellen.

3 redenen om je leven te verrijken met een NLP training in de buurt van Utrecht

Er zijn vele redenen waardoor een NLP training je volgen in de regio van Utrecht je kan helpen met een beter leven en een bevorderde mentale status. Door NLP krijg je meer grip op je eigen leven. Je begrijpt waarom je bepaalde stappen wel of niet hebt gezet en ziet in wat er anders kan. Door het verleden leer je wat er in de toekomst nog beter kan. Op die manier ontwikkel je jezelf persoonlijk beter. Alle opgedane kennis maakt je een rijker persoon. Tot slot heb jij niet alleen iets aan de verrijkingen van NLP, maar ook anderen hebben er iets aan! Je functioneert beter als bijvoorbeeld manager, therapeut of coach omdat je collega’s of cliënten nog beter kunt ondersteunen.

Leer beter communiceren door een NLP training in de buurt van Utrecht

Waaruit bestaan jouw persoonlijke ambities en doelen? Zou je willen doorgroeien op zakelijk vlak of toch liever een persoonlijke groei doormaken? Door bijvoorbeeld mensen beter aan te sturen, persoonlijke ontwikkeling door te maken en een betere coach te zijn? Ga dan voor een NLP training, die je in Utrecht kan volgen. Waar staat NLP voor? Deze afkorting staat voor ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’. Het doel van NLP is om te begrijpen hoe iemand denkt. Gedrag en communicatie staan hierbij centraal. Met je opgedane kennis kan je iemands gedrag en communicatie in positieve zin veranderen. Middels taal stuur je iemand de goede kant op. Door een NLP training in Utrecht train je je communicatie en die van je werknemers! Ontdek Neuro Linguïstisch Programmeren!

Sorry, comments are closed for this item.