Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Woning en Tuin

Tijdelijke verhuur woning

Voor tijdelijke verhuur van uw woning bent u bij Verhuur Vastgoedbeheer aan het juiste adres! U kunt verschillende redenen hebben waarom u uw huis tijdelijk wilt verhuren. Zo kunt u een tweede woning hebben die te koop staat die u tijdelijk wilt verhuren voor het dekken van dubbele lasten. Ook kan het zijn dat u tijdelijk in het buitenland verblijft, bijvoorbeeld voor vakantie of werk. Wat de reden ook is, wij helpen u met het verhuren van uw woning!

Als u uw te koop staande woning tijdelijk wilt verhuren doet u dit via de leegstandswet. Zo kunt u uw woning te koop laten staan terwijl deze wordt verhuurd en is deze minder gevoelig voor vandalisme. Uw leegstandswetvergunning dient aangevraagd te worden bij uw gemeente. Houd er rekening mee dat u toestemming nodig hebt van uw bank en uw verzekeraar ingelicht dient te zijn. De voordelen van verhuren via de leegstandswet zijn dat u zelf de huurprijs mag bepalen, direct een vergunning voor 5 jaar krijgt en beperkte huurbescherming hoeft te garanderen. Het is makkelijker voor u als verhuurder om de huurperiode op te zeggen als u uw woning hebt verkocht.

Tijdelijk verhuren tijdens uw verblijf in het buitenland zorgt voor extra inkomsten die u kunt investeren in uw verblijf. Daarnaast staat uw woning niet leeg waardoor het minder gevoelig is voor vandalisme. Het tijdelijk verhuren van uw woning kan al vanaf drie maanden. Door te kiezen voor vastgoedbeheer kunt u optimaal genieten van uw verblijf. U kunt kiezen uit technisch en financieel beheer.

 

Meer informatie over tijdelijke verhuur van uw woning via Verhuur Vastgoedbeheer? Neem contact op via info@verhuurvastgoedbeheer.nl

Bezoek de website voor : meer informatie