Archive for the ‘Tuin en buitenleven’ Category

Posted by at maart 31, 2021

Category: Tuin en buitenleven

Tags: ,

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting in de regio Veldhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor schuttingbouw Veldhoven draaien wij absoluut ons hand niet om. Wij zorgen voor een mooie houten schutting of combineren zelfs hout met beton. De grenzen van je tuin worden prachtig afgesloten met een nieuwe Douglas Schutting. Of je kan natuurlijk kiezen voor massief beton. Er zijn verschillende populaire oplossingen om in je tuin te plaatsen. Zo kan je kiezen voor een schutting compleet uit beton gefabriceerd. Dit is geluiddempend en ook nog eens onderhoudsvrij. Je hebt er dus voorlopig helemaal geen omkijken meer naar. Daarnaast zorgen wij voor een vakkundige montage op locatie. Zo hoef je zelf echt nergens meer naar om te kijken. Wij nemen al je zorgen voor je uithanden en zorgen voor een nieuwe schutting.

Ga voor de populairste schutting van dit moment met Douglas

Een Douglas schutting is één van de populairste schuttingen van dit moment. Douglashout is duurzaam en ziet er ook nog eens prachtig uit. Zo heeft de schutting een mooie rode gloed en ook nog eens een lange levensduur. Zo kan je gerust nog jaren van de schutting genieten. De Douglas schutting is absoluut een investering waar je nog lang van kan genieten. Wij helpen je graag om je nieuwe schutting op de erfgrens te plaatsen. Zo denken we ook nog eens met je mee en zorgen we voor uniek maatwerk op locatie. Schakel onze hulp vandaag nog in als je graag een nieuwe schutting wilt plaatsen.

Posted by at maart 31, 2021

Category: Tuin en buitenleven

Tags: ,

Ben je van plan om een nieuwe schutting Brabant aan te schaffen? Bij ons ben je hiervoor absoluut aan het juiste adres. Wij helpen je graag om een nieuwe schutting in Brabant te plaatsen. Hiervoor kan je kiezen uit verschillende materialen. Handig als je nog twijfelt tussen een luxe houten schutting met beton, volledig hout of een betonschutting. Er is een hoop mogelijk en wij helpen je natuurlijk heel graag met de invulling. Zo wordt elke luxe houten schutting een plaatje in je eigen achtertuin. We denken graag met je mee over de plaatsing en montage van de nieuwe schutting. Samen zorgen we ervoor dat de schutting perfect gemonteerd afgeleverd wordt. Zo dragen wij een steentje bij aan je nieuwe achtertuin. Is je huidige schutting aan vervanging toe? Wij kunnen de oude schutting demonteren en een nieuwe schutting in de tuin plaatsen.

Een luxe houten schutting met beton combineren

De trend die we veel in Brabant terugzien is de luxe houten schutting met beton. Hout en beton vormen samen een prachtige combinatie. De onderste plaat van de schutting wordt volledig uit beton gemaakt. Dit geeft je schutting een robuuste uitstraling, maar nog belangrijker hij is echt bestand tegen een stootje. Bovenop de betonnen plaat wordt een houten schutting gemonteerd. Hierbij kan je kiezen uit diverse houtsoorten. Uiteraard kan je voor een houtsoort kiezen die uitstekend aansluit bij de rest van je tuin. In overleg stellen wij de perfecte schutting Brabant voor je samen. Deze komen we uiteraard op locatie monteren en zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Posted by at maart 31, 2021

Category: Tuin en buitenleven

Tags: ,

Ben je op zoek naar een schutting die er eigenlijk uitziet als een soort stenen muur? Dan kunnen de betonschermen met klassieksteenmotief de oplossing zijn. Deze schuttingen hebben de vorm van een stenen muurtje. Vind je dit iets te massief voor je tuin? Dan kan je ook nog voor een betonscherm met hout kiezen. De onderste plaat is dan van beton gemaakt. Deze plaat heeft een klassieksteenmotief en lijkt op een stenen muurtje. De bovenkant van de schutting is gemaakt van hout. Hierdoor krijgt je schutting een prachtige uitstraling en ziet het er minder massief uit dan een schutting die volledig van beton gemaakt is. Hiermee krijg je eindelijk een prachtige erfafscheiding zoals je het zelf in gedachten had.

Stel je eigen nieuwe schutting bij ons samen

Kan je niet wachten op een nieuwe schutting? Dan hebben we goed nieuws want bij ons kan je eenvoudig een nieuwe schutting samenstellen. Je kan bij ons kiezen uit verschillende materialen. Zo kan je kiezen voor beton of een schutting gemaakt uit hout. Zelfs de houtsoorten zijn volledig samen te stellen op basis van je wensen. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe schutting van Douglas hout of ga je toch liever voor hardhout? Het is echt allemaal mogelijk en natuurlijk kan je het volledig zelf samenstellen op onze eigen website. Wij helpen je graag op weg naar een prachtige erfafscheiding voor je achtertuin. Natuurlijk denken we hierin ook graag met je mee. Zo kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden qua materialen. Samen zorgen we voor de perfecte schutting in je tuin.