Archive for the ‘Tweewielers’ Category

Posted by at april 26, 2018

Category: Tweewielers

Tags:

Een Johnny Loco bakfiets is een handig vervoersmiddel om uw hond mee op pad te nemen. Daarnaast is er echter ook een speciale hondenkar beschikbaar. Nóg handiger! Hondenkarren zijn er in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Wanneer u twijfelt of een hondenkar iets voor u is, dan kunt u advies inwinnen bij een specialist. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.

Een Johnny Loco bakfiets koopt u bij een echte specialist

Naast verschillende uitvoeringen van de Johnny Loco bakfiets heeft u bij een specialist ook keuze uit bijvoorbeeld een fietskar, bagagekar, hondenkar of andere merken bakfietsen. Ga voor het kopen van zo’n voertuig uitsluitend naar een echte specialist. Fietskar.nl is zo’n specialist en heeft een breed assortiment. Het bedrijf verkoopt alles wat met fietskarren te maken heeft, dit varieert van extra bankjes voor een Johnny Loco bakfiets tot de perfect fietskar om uw kind in te vervoeren en van een aanhangfiets tot Doggy Ride hondenkar. Naast een breed assortiment kan het bedrijf u ook deskundig advies geven in hun showroom in Hilversum. In de grootste showroom van Nederland vindt u altijd de fietskar, bakfiets, hondenkar of bagagekar die bij u past!

Alle accessoires voor uw Johnny Loco bakfiets of bagagekar vindt u bij een specialist

Bent u al de trotse eigenaar van een mooie bakfiets of fietskar? Dan heeft u ongetwijfeld al vele tevreden kilometers gemaakt. U maakt uw rit op een bakfiets nog comfortabeler met allerlei leuke accessoires. Wat denkt u bijvoorbeeld van een speciale regenkap voor uw hondenkar of een afdekzeil voor uw bakfiets? Deze accessoires zijn soms erg lastig verkrijgbaar. Daarom kunt u het beste langs gaan of een webshop bekijken van een echte specialist als Fietskar.nl. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw bakfiets, hondenkar, bagagekar of fietskar. Zo verkoopt het bedrijf bijvoorbeeld extra bankjes voor in een Johnny Loco bakfiets en speciale wielbeschermers voor uw bagagekar. Daarnaast kunt u via de klantenservice of in de winkel in Hilversum ook altijd terecht voor persoonlijk advies of extra informatie.