Archive for the ‘Vakantie’ Category

Posted by at maart 14, 2019

Category: Vakantie

Een auto huren op Curaçao? Dit is gemakkelijk en zelfs last minute mogelijk. Veel verschillende auto’s staan er ter beschikking. Bezoek ook de mooiste plekken op dit geweldige eiland. Dit staat bekend om de vrolijke mensen en prachtige natuur. Ontdek bijvoorbeeld het Westen van Curaçao, hier is de natuur op zijn mooist! Iedereen zal een geweldige tijd kunnen beleven op dit wonderlijke eiland. De mensen zijn hier altijd vrolijk. Het weer maakt het dat hier zorgeloos kan worden genoten. Met de auto is men zo op de mooiste plekken. Ontdek de prachtige stranden of ga de natuur in. 

Beleef een geweldige tijd! Dit eiland is de moeite waard om zelf te ontdekken. Een auto huren is daarbij heel erg prettig. Kies voor een kleine, grote, simpele of exclusieve auto. Het aanbod van auto’s in Curaçao is zeer uitgebreid. Kies voor een auto huren die voldoet aan de wensen. Hoge eisen mogen hier gerust aan worden gesteld. Misschien is er een voorkeur voor een bepaald type of merk. Iedereen zal een goede auto kunnen huren op Curaçao. Bekijk gerust eens wat voor auto’s er zal mogelijk zijn. Ongetwijfeld zal er een goede auto kunnen worden gevonden. 

Geniet van vrijheid! Echte vrijheid heeft men door een auto. Ontdek het mooie eiland en bezoek plaatsen wanneer gewenst. Met een auto heeft men zelf de regie in handen. Verblijf op meerdere plekken en ontdek de mooiste plaatsen. Niet voor niks keren veel mensen terug na een vakantie op Curaçao. Maak gebruik van de mogelijkheid om het hele eiland te verkennen! Dit eiland is erg geschikt om met de auto te worden verkend. Kies voor speciaal type, bijvoorbeeld jeep om de natuur te verkennen! Een terreinwagen is beter geschikt om de natuurlijke omgeving te verkennen. Natuurlijk kan er ook worden gekozen voor een kleine stadsauto.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at januari 22, 2019

Category: Vakantie

Tags: ,

Op La Reunion vakantie vieren, dat wordt een ongekende ervaring. La Reunion wordt wel gezien als het meest diverse eiland dat er is. Er zijn indrukwekkende ravijnen, idyllische watervallen en prachtige regenwouden. Het eiland is prima geschikt voor een luxe trip. Je kunt er heerlijke wandelingen maken en tijdens een helikoptervlucht is het volop genieten van de onbewoonde en onbereikbare dalen.

Geheel op maat

All over Tours is je graag van dienst bij het samenstellen van een reis op maat. Of het nu een gezinsvakantie is of een self drive. Je kunt je online laten inspireren aan de hand van drie voorbeeldreizen. Bij de eerste, staan een helikopterexcursie en de vulkaangebergtes centraal. Reis nummer twee staat in het teken van adembenemende routes, spa en wellness. De derde voorbeeldvakantie richt zich op het natuurschoon en de stranden van La Reunion. We horen graag van je waar jouw voorkeur naar uit gaat!

Droomvakantie in Afrika

Een individuele rondreis in Botswana wat denk je daarvan? Botswana ligt in het zuiden van Afrika. Er wordt zowel Tswana als Engels gesproken. De hoofdstad is Gaborone en er wonen in dit land ruim 2.200.0000 mensen. Een vakantie in Botswana is een echte wild-vakantie. Je zult er genieten van de ongerepte natuur met moerassen, woestijnen en watervlaktes.

 

Actief met het gezin, of romantisch met z’n tweeën?

Via All over Tours kun je een actieve vakantie met kinderen samenstellen, maar ook een romantische huwelijksreis. Exclusiviteit is het sleutelwoord! De Okavango Delta, De Makgadikigadi zoutpannen, Kubu Island en de Kalahari zijn enkele hoogtepunten. Half-woestijn de Kalahari is 900.000 vierkante kilometer groot. Het wordt half-woestijn genoemd omdat er gemiddeld meer regen valt dan in ‘echte’ woestijnen. In de grassige gebieden leven onder meer bavianen, stokstaartjes, antilopen, leeuwen en hyena’s. Heb jij interesse in een unieke vakantie in Botswana? Op www.allovertours.nl kun je vandaag nog een reisvoorstel aanvragen. Het team gaat er serieus mee aan de slag en komt snel met een reactie!

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at februari 19, 2015

Category: Vakantie

Tags: ,

Vakantie Griekenland is waar er voor ieder wat wils is met keuze uit veel bestemmingen. Als je de cultuur wilt opzoeken kan je naar Griekenland. Ben je iemand die graag uitgaat kan je naar Griekenland. Heb je een gezin met kinderen kan je naar Griekenland

Als je graag voor de cultuur en natuur  op vakantie wilt is Athene één van de steden die zeker en vast aan je behoeftes zal voldoen en is een van de bekendste vakantie Griekenland stedentrips. Athene is de hoofdstad van Griekenland met een enorme geschiedenis waar u verschillende bezienswaardigheden kan terug vinden zoals de Acropolis, de Agora ruines, het olympisch stadion en nog zoveel meer.

De Acropolis is de bekendste bezienswaardigheid van Athene en word gezien als het symbool voor Athene.  Deze ruïne bestaat uit verschillende delen zoals de  Parthenon tempel, het Herodeion amfitheater museum en de Athena Nike tempel.

De agora ruïnes vorm het centrum van de stad, letterlijke betekent het de verzamelplaats van de stad.  De ruïnes bestaan ook uit verschillende  delen zoals het monument van de 10 heroes, de tempel Theseion en het Romeinse Agora.

En dan heb je nog het Olympisch stadion dat natuurlijk het interessantste is voor sport liefhebbers. Het is gelegen tegenover het nationaal park. Hier zijn de allereerste olympische spelen ooit gehouden.  Hedendaags gebruikt men het voor concerten en grote sportevenementen.

Als je wilt uitgaan in Griekenland raden we je  Chersonissos aan. Dit is 1 van de grootste uitgaansplaatsen van heel Europa waar ze zoveel variëteit hebben aan muziekstijlen waardoor iedereen het hier naar zijn goesting heeft. Chersonissos is in Nederland vooral bekend geworden door het Tv-programma “Oh Oh Cherso”.

Griekenland is ook een land waar perfect gezinnen met kinderen naartoe kunnen gaan.  Dan raden we je Corfu aan. Ze hebben hier verschillende badplaatsen zoals Acharavi en Roda waar ze in het bezit zijn van kindvriendelijke accommodaties en stranden. Je kan hier ook kinderspeelplaatsen terugvinden.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at december 8, 2014

Category: Vakantie

Het visum
Een visum is voor Nederlandse en Belgische reizigers verplicht wanneer zij bijvoorbeeld naar Turkije of Amerika reizen. Voor heel veel landen buiten de Europese Unie geldt een visumplicht voor Nederlanders en Belgen. Het visum verleent de reiziger een soort toestemming als het ware om het land binnen te mogen. Zonder visum komt u het land namelijk niet binnen. Wanneer u binnen de Europese Unie reist, heeft u geen visum nodig.

Voorwaarden visum voor Turkije
Als Nederlander of Belg heeft u bijgevolg een visum nodig om Turkije binnen te treden.
De leeftijd is hierbij irrelevant, iedereen heeft namelijk een visum nodig, dus ook uw kinderen. Wilt u in aanmerking komen voor een visum, dan heeft u uiteraard een geldig identiteitsbewijs nodig. Een geldig identiteitsbewijs is een paspoort of ID-kaart welke nog minimaal zes maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Desalniettemin wordt deze geldigheidstermijn verkort naar zestig dagen; dit geldt pas vanaf januari 2015.

Het visum aanvragen
Indien u aan alle voorwaarden voldoet, komt u in aanmerking voor een visum. Het is belangrijk dat u het visum op tijd heeft, aangezien het visum bij de paspoortcontrole moet worden getoond. U kunt het visum dienvolgens op het vliegveld kopen (voor de paspoortcontrole) voor € 25. Op het vliegveld beschikt u over de mogelijkheid om contant te betalen of met uw betaalpas (Maestro).

E-visum aanvragen
Tegenwoordig is het ook mogelijk om het visum voor Turkije online aan te vragen.
Dit heeft natuurlijk veel voordelen ten opzichte van het visum kopen op het vliegveld.
Zo kunt u rustig thuis het visum binnen 5 minuten aanvragen. Het is belangrijk dat u uw identiteitsbewijs bij de hand houdt voor het correct invullen van het aanvraagformulier.

Het visum kunt u direct via de Turkse website aanvragen, maar dit kan helaas alleen in het Engels en dient u met een Creditcard te betalen. Tegen een meerprijs, kunt u het Turkije visum aanvragen in het Nederlands en betalen via iDeal of Mister Cash.
Tevens krijgt u ook ondersteuning in het Nederlands en is het altijd mogelijk om al uw vragen te stellen.

Na het aanvragen en betalen wordt uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling genomen en ontvangt u het e-visum binnen 24 uur in de mail en eventueel per post!

Bezoek de website voor : meer informatie