Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Vaneldikladders.nl

Vaneldikladders.nl

De website vaneldikladders.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9.6. Dat gaat natuurlijk niet alleen over de website. De klanten waarderen de producten en diensten. Dit is waarom.

 

Goede, degelijke producten

Klanten die een review hebben achtergelaten op onze website waarderen vooral de service. We zijn een bedrijf dat niet alleen houten ladders maakt. Wanneer je met onze medewerkers praat zie je ook dat ze dit met passie doen. Alle ladders die gemaakt worden in de werkplaats worden grondig gecontroleerd. De zorg die we besteden aan het maken van de ladders wordt gewaardeerd door onze klanten.

 

Maatwerk

Soms heb je net even een iets andere wens dan de standaard producten je kunnen bieden. Daarvoor bieden we maatwerk. Zo hadden we laatst een klant waarvoor we de ladder iets korter moeten maken. De standaard ladder was net iets te lang voor zijn specifieke situatie. Na overleg hebben we de maat iets aangepast voor deze klant. De ladder doet nu optimaal dienst op de plaats van bestemming!

 

Persoonlijk contact

Een groot compliment kwam van een klant die telefonisch geholpen werd door onze medewerker. Een verademing om in deze tijd iemand aan de lijn te hebben met kennis van zaken. Dat waren zijn letterlijke woorden. Wij vinden het normaal dat je voor onze producten advies krijgt van een vakman. Vaak gebruik je de ladder toch op wat grotere hoogte. Dan wil je zeker zijn dat je een goede houten ladder hebt die geschikt is voor de klus!

 

Verzending

We verzenden je ladder met de grootst mogelijke zorg. Daarnaast kijken we ook wat dit betekent voor de belasting op het milieu. We gebruiken schuimverpakkingen die gemaakt worden van gerecycled materiaal. Naast dat dit voor het milieu minder belastend is zijn deze verpakkingen uitermate geschikt om je ladder te beschermen tijdens het transport. Dat transport vindt altijd zo snel mogelijk plaats. Mocht het wat langer duren dan krijg je van ons ook het eerlijke verhaal waarom het wat langer duurt. Dat zie je ook terug in de waardering. Waardering dat we eerlijk zijn.

 

Koop je ladder op www.vaneldikladders.nl

Tevreden klanten, daar doen we het voor! De tijd en energie die wij dagelijks in het maken van onze ladders en trappen steken. Dat willen we altijd overbrengen naar onze klanten. Doordat wij dat dagelijks doen weet jij zeker dat je bij Van Eldik Ladders altijd het juiste product vindt voor je situatie. En kom je er een keer niet uit dan staan onze medewerkers je graag te woord…persoonlijk!

 

https://www.vaneldikladders.nl/