Verblijf in een tent of caravan op de camping nabij Eindhoven

Posted by at juni 11, 2018

Category: Vakantie

Tags:

Vind jij het fijn om riante kampeerplaatsen tot je beschikking te hebben wanneer je verblijft op een camping in de buurt van Eindhoven? Dan is Camping De Zwarte Bergen echt iets voor jou. Bij deze camping heb je keuze uit verschillende soorten velden. Kies voor een fijn beschutte plek onder de bomen of in het bos, of ga voor ruimte op een van onze groene grasvelden. Heb je al de keuze gemaakt tussen een tent of een caravan? Het kan allebei. Waar je ook staat en in wat voor accommodatie je ook overnacht, je bent zeker van voldoende ruimte, altijd water in de buurt en mooie natuur. Met ruim 110m2 per plaats heb je altijd meer dan genoeg privacy. Zoek je toch liever de gezelligheid op? Je hebt je buren zo gevonden voor een kopje suiker of een gezellig gesprek.

Je verveelt je nooit op deze camping in de buurt van Eindhoven

Sommige mensen hebben het idee dat kamperen saai is. Deze mensen zijn nog nooit langsgegaan bij een camping in de buurt van Eindhoven, namelijk Camping De Zwarte Bergen. Ook als je besluit niet van de camping af te gaan, heb je een geweldige vakantie. Met verschillende faciliteiten heeft jong en oud hier meer dan genoeg plezier en vertier. Bezoek een van de cafés of eet een lekker hapje in het restaurant met terras. Liever iets sportiefs? Dan vind je zeker je plekje bij de gratis sportvelden waar je kan tennissen, basketballen, beachvolleyballen en veel meer. En zoals het bij een camping niet mag ontbreken, neem je uiteraard een heerlijke duik in het verwarmde zwembad. Ontdek nog meer fantastische faciliteiten tijdens je bezoek!

Verken de mooie Kempen tijdens je verblijf op deze camping nabij Eindhoven

Heb jij altijd al een keer willen verblijven op een camping bij Eindhoven? Zodat je alle gelegenheid hebt om op je gemak de Brabantse Kempen te ontdekken? De Kempen zijn een prachtig en uitgestrekt bosgebied. Hier kun je uren rondlopen en dwalen. Heerlijk voor als je er even tussenuit wilt. Maak kennis met dit stukje ongerepte natuur door een paar dagen te slapen op camping De Zwarte Bergen in de buurt van Eindhoven. Deze gezellige en fijne camping ligt in het natuurgebied. Sta op en loop vanuit je caravan of tent zo de mooie omgeving in. Ideaal voor natuurliefhebbers! Wil je graag nog iets anders doen naast het ontdekken van de natuur? Kies voor een van de vele musea of attractieparken in de omgeving.

Sorry, comments are closed for this item.