Archive for the ‘Winkelen’ Category

Posted by at juni 30, 2016

Category: Winkelen

Tags:

Haal iets bijzonders in huis. Kies voor een wasbak die organisch gevormd is. Bent u op zoek naar een nieuwe wasbak, die er niet uit ziet zoals elke standaard wasbak? Een die een echte eye catcher is voor in uw badkamer, gemaakt van natuurlijke producten? Dan gaat u naar Thijs Noldus Art of Nature. Iedereen kan natuurlijke waskommen of wastafels in de badkamer hebben; daar hoeft u niet veel geld voor neer te tellen. Wij hebben namelijk waskommen en wastafels voor ieder budget; we bieden een betaalbare oplossing voor iedereen. Uw wasbak kunnen wij ook in de keuken plaatsen, of zelfs op een zuil of pilaar! Wij houden altijd rekening met uw wensen; we kunnen zelfs een kraangat plaatsen.

Bekijk de natuurlijke wasbak, wastafels en waskommen in de showroom

U kunt in de webshop de natuurlijke wasbak naar keuze uitzoeken. Daar vindt u een duidelijk overzicht van alle huidige producten en de mogelijkheden daarvan. U kunt vanuit hier uw bestelling plaatsen en thuis laten bezorgen. Maar de showroom van Thijs Noldus Art of Nature is ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. Hier vindt u niet alleen wastafels en waskommen, maar ook andere meubelen en accessoires. Hier vindt u ook nieuwe producten die niet op de website staan. Het is zeker de moeite waard om een bezoek aan de showroom te brengen. Dan kunt u de door u gekozen wastafels of waskommen direct mee naar huis nemen!

One-of-a-kind wasbak, waskommen of wastafels

Bent u die witte wasbak in uw badkamer of keuken ook zo beu? Wilt u iets wat echt opvalt? Iets wat niemand anders in huis heeft? Dan gaat u naar Thijs Noldus Art of Nature. Daar vindt u wastafels die niet alleen gemaakt zijn van natuurlijke producten, sommige zijn zelfs door de natuur gevormd! Ze zijn erg onderhoudsvriendelijk en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Doordat de waskommen gemaakt zijn van natuurlijke producten, zijn ze uiteraard bestand tegen extreme weersomstandigheden. Kiest u voor een natuurlijke wasbak, dan kiest u voor weinig onderhoud en een uniek product dat erg lang meegaat.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 15, 2016

Category: Winkelen

Tags: ,

Je kunt een hangend toilet al in enkele stappen online bestellen. Het duurt niet lang en je hoeft er de deur niet voor uit. Een hangend toilet is eenvoudig online te bestellen bij Badkamerwinkel.nl. Je vindt een breed aanbod aan hangend toiletten voor de badkamer. Deze zijn beschikbaar tegen scherpe tarieven, waardoor er voor iedereen wel een oplossing te vinden is. Je kunt een bestelling in enkele eenvoudige stappen al plaatsen. Badkamerwinkel.nl zorgt dan voor een snelle levering. Plaats je een bestelling vóór 16.00 uur, dan wordt het de volgende dag al geleverd in Nederland. Je betaald vooraf via iDEAL of met een creditcard, of je kiest voor betaling achteraf. Dit is echter niet bij elke bestelling mogelijk. Een snelle levering van een hangend toilet is dus zeker!

Hangend toilet van toonaangevende merken

Een hangend toilet vind je bij Badkamerwinkel.nl van toonaangevende merken. Door de veelzijdigheid aan toiletten is er altijd wel één te vinden die bij jouw badkamer past. Kies bijvoorbeeld voor een Sphinx hangend toilet of voor een dergelijk toilet van Villeroy & Boch, Duravit, Ideal Standard of JIKA. Met deze merken ben je verzekerd van kwaliteit en een duurzaam product. Bovendien weet je dan zeker dat het mooie producten zijn, waar je lang gebruik van kunt maken. Je maakt je keuze uit een breed aanbod. Weet je niet goed welk hangend toilet het beste bij je past voor jouw badkamer? Laat je dan adviseren door specialisten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Hangend toilet: diverse soorten verkrijgbaar

Een hangend toilet is in diverse soorten verkrijgbaar. Zo kun je een hangend toilet in de badkamer plaatsen met diepspoel of vlakspoel. Ook zijn er verkorte toiletten en zijn ze in diverse materialen beschikbaar. Doordat er zoveel modellen beschikbaar zijn, is het eenvoudig om het toilet te laten aansluiten bij de rest van de badkamer. Je smaak en stijl wordt dus gewaarborgd. Door het hangend toilet bij Badkamerwinkel.nl aan te schaffen, verzeker je jezelf van kwaliteit en een stijlvolle uitstraling van het geheel. Bij het toilet kun je zelf bepalen op welke hoogte het toilet komt te hangen. Zo zorg je voor een optimale zithoogte.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at april 1, 2016

Category: Winkelen

Tags: , ,

Een wasbak, wastafels en waskommen: goede contacten met de makers. Dat zorgt voor eerlijke prijzen. Veel van deze producten zijn afkomstig uit Indonesië. Thijs Noldus heeft veel contact met de vervaardigers van deze producten. Hij heeft al veel bezoeken aan dit land gebracht en is daardoor goed op de hoogte van de plaatselijke gewoonten en gebruiken. Dit heeft ervoor gezorgd dat Thijs Noldus goede contacten heeft met de makers van een wasbak, wastafels en waskommen. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de er te allen tijde een uitstekende kwaliteit kan worden geleverd tegen een scherpe prijs. Bovendien worden bij Thijs Noldus Art of Nature ook in eigen beheer producten gemaakt.

Een wasbak, wastafels en waskommen: een goede prijs voor een uitstekend product

De wasbak, wastafels en waskommen die worden aangeboden bij Thijs Noldus Art of Nature zijn uitstekende producten die ook nog eens tegen uitstekende prijzen worden aangeboden. Bij de vervaardiging van deze producten wordt continu rekening gehouden met de makers ervan. Deze unieke producten zijn beschikbaar voor een scherpe prijs. Thijs Noldus Art of Nature beschikt over een overzichtelijke webshop waar deze producten online te bekijken en aan te schaffen zijn. Wilt u de producten liever met eigen ogen zien? Dan heeft Thijs Noldus Art of Nature ook twee showrooms, in Maasbree en Venlo. Er zijn producten voor de badkamer, woonkamer, keuken en nog veel meer. Hierbij kunt u denken aan meubelen, beelden, lampen van natuursteen en meer. Er zijn zelfs koffiebomen verkrijgbaar!

Wastafels, waskommen en een wasbak: uniekheid gegarandeerd

De wastafels, waskommen en wasbak van Thijs Noldus Art of Nature bieden iedereen gegarandeerd een uniek product. Ze zijn niet alleen geschikt voor badkamers, maar ook nog eens voor de keuken. De kleinere formaten van deze producten zijn ook geschikt als fonteintje in de wc. Wilt u ze liever in de tuin plaatsen? Ook dat is geen probleem. Ze zijn namelijk gemaakt van natuurlijk materiaal. Dit zorgt ervoor dat ze ook lange tijd buiten kunnen blijven zonder dat de conditie van de producten wordt aangetast. Weersomstandigheden hebben nauwelijks effect. De producten kunnen ook nog eens naar wens worden geleverd. Ze kunnen worden afgestemd op uw voorkeuren. Zij selecteren persoonlijk het product dat het beste bij uw wensen aansluit. Geen enkel product dat Thijs Noldus Art of Nature verkoopt is hetzelfde. U bent dus verzekerd van een uniek product.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at januari 23, 2014

Category: Winkelen

Tags:

Filterzakken voor de sanitaire aansluitingen

Ik maak sinds een jaar gebruik van filterzakken voor de sanitaire aansluitingen in mijn huis. Deze nieuwe gewoonte om de leidingen en de huishoudelijke apparaten beter te beschermen heb ik ingesteld naar aanleiding van een klein ongelukje van mijn zus. Ik vertel daar later meer over. Ik bestel deze filterzakken steevast bij Techno Filter. Dit Nederlandse bedrijf ontwerpt en levert filterbehuizing in combinatie met:

  • filterzakken
  • filterschijven
  • filterkaarsen

Dit doen ze al verscheidene jaren met veel passie en overgave. De strategie van dit bedrijf is om niet te breed in te zetten. De filterwereld is groot en biedt veel ruimte, maar als je iets goed wil doen, dan moet je het ook goed doen – is de strategie van dit bedrijf. De focus ligt daarom puur bij het filteren. In mijn ogen is dat geen slechte keuze. Binnen de industrie van Nederland is er namelijk veel vraag naar filterelementen die grote oppervlakten kunnen filteren en daarmee de vloeistoffen en gassen ontdoen van vervuilende deeltjes. De deeltjes die een gevaar vormen voor de apparaten en de gezondheid van de medewerkers. Zo kunnen schadelijke gassen opgevangen worden met behulp van filterzakken, extra belangrijk als je in een instabiele werkomgeving aan de slag bent. Ik heb echter niet veel te maken met gassen tijdens mijn werk, dus ik weet ook vrij weinig van de processen die op dit vlak aan de gang zijn. Ik weet alleen dat het water in mijn huis door filterzakken op sublieme wijze wordt gefilterd. Ruim een jaar geleden ben ik verhuisd naar een oud pand in de binnenstad van Amsterdam. Ik heb mijn hele leven gespaard voor deze droom en leef nu in een prachtig oud herenhuis aan de Amsterdamse grachten. Het enige nadeel is dat het huis oud is. Het huis behoeft veel aandacht en dat herken ik ook bij de leidingen. Deze leidingen zijn versleten en eigenlijk toe aan vernieuwing. Ik schakelde een expert in en hij vertelde me dat ik moest gaan werken met filterzakken. Op die manier zou het mogelijk zijn om de leidingen en de huishoudelijke apparaten nog wel jaren te beschermen tegen het vuil van buitenaf. Ik vond het opmerkelijk, maar besloot hem te vertrouwen.

Filterzakken met gedegen filterbehuizing

Ik sprak erover met de buurman en hij bevestigde het verhaal. Hij vertelde mij dat hij al jaren gebruik maakte van filterzakken. Aan het begin van de watertoevoer – vlak achter de teller – had hij een filterzak zitten die zand, aarde, roest en kalk tegenhield. Hij had exact dezelfde problemen met de leidingen verwacht, toen hij het pand introk, maar het bleek gunstiger te zijn om filterzakken te gebruiken. Na dit verhaal was ik helemaal overtuigd. De buurman raadde aan om een offerte aan te vragen bij Techno Filter. Dit bedrijf levert zeer degelijke filterbehuizing en levert daarnaast ook filterzakken voor in de filterbehuizing. Via de website kwam ik meer te weten over het belang van filterelementen voor privégebruik en voor de industriële toepassingen. Na gesnuffel op de website besloot ik een offerte aan te vragen via de aparte offertesectie van Techno Filter.Binnen een dag werd ik teruggebeld met een offerte en het bood me de mogelijkheid om directe vragen te stellen aan de specialisten van dit bedrijf. Door de specialisatie kunnen deze medewerkers van alles vertellen over filterzakken, filterbehuizing en de verschillen tussen filterelementen. Ruim een half uur hebben we met elkaar aan de lijn gehangen, totdat we tot het zakelijke gedeelte kwamen. Tegen een scherp tarief maakten we een afspraak om de filterbehuizing te laten installeren door de professionals van Techno Filter. Ik snap vrij weinig van filteren, dus ik schakelde me alle liefde de hulp in van deze professionals. Binnen een aantal dagen kwamen er 2 mannen langs die de installatie binnen mum van tijd voltooiden. Ze legden het proces nog wel aan me uit, maar ik heb het niet heel goed opgenomen in mijn hersens.

Filterelementen van Techno Filter bestellen

De buurman in combinatie met advies van de leidinginspecteur haalden me over om voor filterzakken te kiezen. Het waterballet bij mijn zus speelde echter ook een rol. Een aantal maanden ervoor hadden ze fikse waterschade opgelopen door een gescheurde afvoerleiding in de keuken. Het resulteerde in een verrotte houten vloer die aan vervangen toe was. Veel werk en veel kosten door een klein ongelukje, dat makkelijk voorkomen had kunnen worden. Ik besefte dat en pakte het probleem daarom direct bij de wortels aan. Techno Filter heeft mij fantastische geholpen met de installatie en de levering van filterzakken. Het gunstige met filterzakken is de prijs en de duurzaamheid. Ze zijn uitwasbaar en zijn veel goedkoper dan filterkaarsen. Als je niet een industrie hoeft te runnen, dan zijn filterzakken wellicht de beste optie. Techno Filter begrijpt dat en combineert dit met een uitstekende service. Deze service is niet de enige positieve factor van dit bedrijf:

  • TF levert alleen producten van de allerbeste internationale kwaliteit
  • ze bieden een ruime garantieperiode, wanneer er iets misgaat met de filterbehuizing of -zak wordt dit snel vervangen binnen de garantieperiode
  • betrouwbaar en gedegen advies waarvoor ze de tijd nemen

Ik ben lovend over de diensten van Techno Filter en raad het daarom ook aan jou – de trouwe lezer van dit artikel. Techno Filter heeft de kennis en combineert dit met betrouwbaar advies voor leken. Bescherm je leidingen tegen overtollig vuil en schaf daarom ook filterzakken aan!

Bezoek de website voor : meer informatie