Witgoed reparatie Amsterdam voor preventief onderhoud

Witgoed reparatie Amsterdam voor preventief onderhoud

Een beetje preventief onderhoud kan de levensduur van uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger en koelkast verlengen en ervoor zorgen dat ze op hun maximale efficiëntie draaien. Goed onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw apparaat, maar kan ook uw energierekening helpen verminderen.

Vergeet niet dat stof onze vijand is. Stofophoping in de pluizenafscheider van uw droger zal ertoe leiden dat uw droger meer elektriciteit gebruikt om uw kleding te drogen. Het kost u niet alleen meer elektriciteit, maar wat nog belangrijker is, een vuile lintvanger kan zelfs brand veroorzaken. Stofophoping op elk apparaat zal uiteindelijk problemen veroorzaken.

De motorventilator van uw koelkast bevindt zich meestal aan de onderkant van de koelkast en verplaats uw koelkast gewoon van de muur af om te zien hoeveel stof zich daar achterin opbouwt. Stofophoping op de motorventilator van uw koelkast kan zelfs voorkomen dat uw apparaat uw voedsel bevriest. Zie voorzichtigheid hieronder als u van plan bent de motorventilator van uw koelkast te reinigen. 

Witgoed reparatie Amsterdam onderzoekt uw machine, brengt advies uit en wat de kosten zullen zijn.

Een eenvoudige visuele inspectie van de vulslangen van uw wasmachine kan uw huis beschermen tegen onderlopen. Ik heb een paar wasruimtes gezien die waren overstroomd toen een van de rubberen vulslangen op de wasmachine scheurde. Als dit gebeurt als u niet thuis bent, kan dit leiden tot uitgebreide waterschade aan de wasruimte en uw huis. Als u rubberen vulslangen op uw wasmachine hebt, moet u die slangen minstens één keer per jaar controleren. U moet ook het waterklepje uitschakelen dat de vulslangen met uw wasmachine verbindt, als u op vakantie of voor een bepaalde tijd van huis weggaat.

Zodra de rubberen vulslang minder wordt door ouderdom, kunt u luchtbellen op de slang zien. Die bubbels zijn tekenen dat je slangen oud worden en verzwakt zijn. Zodra een slang oud wordt, begint de druk in het verzwakte gebied op te lopen en zult u merken dat deze drukbellen op uw slang verschijnen. Als u ooit deze luchtbellen op uw vulslang ziet, dient u deze onmiddellijk te vervangen. Soms zijn die bubbels klein en onmerkbaar, maar soms kan een snelle blik achter uw wasmachine uw wasruimte redden van potentiële overstromingen.

Witgoed reparatie Amsterdam voor jaarlijks onderhoud aan uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast

We raden u aan de vulslangen van uw wasmachine jaarlijks te controleren en te vervangen als u een van die luchtbellen waarneemt. Als u toch uw oude rubberen slangen moet vervangen, raden we aan om de RVS vulslangen als uw beste optie te gebruiken, omdat ze minder vatbaar zijn voor scheuren. Deze kleine stap kan u honderden reparatiegeld besparen en hopelijk uw huis tegen een onverwachte overstroming beschermen.

Vergeet niet dat eenvoudig onderhoud van uw apparaten niet alleen de levensduur van uw apparatuur verlengt, maar ook uw elektriciteitsrekening verlaagt. Wat nog belangrijker is: het bijhouden van het juiste onderhoud van het apparaat kan uw huis ook redden van onnodige reparatienota’s van overstromingen of brand en zelfs de reparateur van het apparaat.

Bel gerust met witgoed monteur Amsterdam voor al uw vragen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Sorry, comments are closed for this item.